Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varımKimse var mı ??
Klomenle aşılama deneme arkadaşım. Boşuna zaman kaybı inan bana. Direk iğneye geç. Ihtimali düşürme boşuna, gerekirse doktor değiştir.Aşılama yaptiriyordum canım 2 kez yapildi tutmadi 3.sunde yine kullandim bu sefer kist oldu aşilama yapilamadi.Doktor adet olunca kist kaybolur dedi
Tesekker ederim canim doktoru degistirdim çok şükür kendiliğinden oldu bebeğim rabbim isteyen herkese nasip etsin insKlomenle aşılama deneme arkadaşım. Boşuna zaman kaybı inan bana. Direk iğneye geç. Ihtimali düşürme boşuna, gerekirse doktor değiştir.
Çok sevindim canım Allah bağışlasın :)Tesekker ederim canim doktoru degistirdim çok şükür kendiliğinden oldu bebeğim rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Amin canımÇok sevindim canım Allah bağışlasın :)
EArkadaşlar selam. Bir süredir hamile kalmak için uğraşıyorum ama olmuyor.Bu forumda okuyarak klomen diye bir yardımcı ilaç olduğunu öğrendim ve eşimle doktora gidip bu ilaç ile devam edelim diye düşündük. Hatta yarın gidicez doktora.Fakat okudukça kafama takılan bazı şeyler oldu. Klomenin dış gebelik,düşük tehlikesi ve kist gibi durumlara sebep olduğunu okudum.Bunlar bence önemli riskler. Şimdi kafamda soru işartleri var.Umutlanmışken ne yapacağımı bilemedim bir an...