Gebeliğe Hazırlık Klomen Çoğul Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amim bende aynne ikiz hayieli sekilde cok istiyorum
Bir erkek olsun oğluma arkadaş biride kız olsun bana arkadaş..
Siparişi nereye veriyorduk
Buradan haberleselim hep yaa bende klomene başladım dün cuma günü de kontrollere gidicem meraklıyım kafama takmamaya çalışıyorum ama heyecanlıyım insallah ilk seferde tutar

ay inşallah bende ilk kullanuyorum haftaya cumaya kontrole gidecem bakalum

ay inşallah bende ilk kullanuyorum haftaya cumaya kontrole gidecem bakalum
Ben ilk cocugumada kullandim ona ilk seferde hamile kaldım bu da öyle olsa çok mutlu olurum.
Haftaya cuma bakalım yumurtalar olacak mı kaç mm olacaklar falan..

Ben ilk cocugumada kullandim ona ilk seferde hamile kaldım bu da öyle olsa çok mutlu olurum.
Haftaya cuma bakalım yumurtalar olacak mı kaç mm olacaklar falan..
inşalalh hayirli sonuclsr alırız benimhep solkasik ağrıyor soldan yumurtluyorum sanki ben

Bu arada ben bal kürü yapıcam demiştim ya . O okadar tatlı oluyor ki baz geçtim onu kullanmaktan. Yencek gibi değil.
ben geçen ay incirkuru yaptim suthormonumu artirmis bende incirden vazgectim

Bal aldım netten egricayit organikdiye ama balda sevmem duuruor oyle sırf yaparin diye aliyorum ama yapmıyorum

ben geçen ay incirkuru yaptim suthormonumu artirmis bende incirden vazgectim

Bal aldım netten egricayit organikdiye ama balda sevmem duuruor oyle sırf yaparin diye aliyorum ama yapmıyorum
Pratik şeyler yapiliyorda diğerleri kalıyor ya bende de durum aynı. Bir de tadı iyi olmadı tabi

gittim cnm ignede vuurundm yarınaksam ve gunasiri iliksi dedi sagdan olusmus yumurtam cok guzel buyumis dedi bakalim insallah tutar suan 1tane olugnlasmis yumurtan var dedi suan baska görünmüyor ama zamanla belki cikar dedi
Kaç mm mıymış ki?
Ay yarın bende gidicem inşallah benimde yumurtam olur

boyutunu demedi iğne vurdurud yarın aksam basla dedi demek yarin ve sonrasi catlama asamasina gelmis demekki
Ay çok sevindim senin adına inşallah benimde yumurtam vardır ya biraz tedirginim açıkçası bir de kan testi yapmıştı doktor bakalım onda bir sorun çıkacak mı..

Ay çok sevindim senin adına inşallah benimde yumurtam vardır ya biraz tedirginim açıkçası bir de kan testi yapmıştı doktor bakalım onda bir sorun çıkacak mı..
ay cikmaz sorun inşallah cok olumlu konsutu yumurta cokiyi dediama nasib isteee allah verecek

ay cikmaz sorun inşallah cok olumlu konsutu yumurta cokiyi dediama nasib isteee allah verecek
Ben bugün muayne oldum sağda ve solda çok yumurta var ama çok küçükler dedi sağda 9 solda 12 var inşallah büyürler yaa...
4 gün daha verelim dedi doktor eğer buyumezlerse bu ayı atlarız dedi
Yumurta büyüten neler var biliyor musun?

ilkdefa duydum nekadarcok varmis pylee sasirdim klomen buyutuyor bliuorim bemn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…