Gebeliğe Hazırlık Klomen Çoğul Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Blue0Pink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
1.556
2.866
83
Klomen kullanipta çoğul gebelik yaşayan arkadaşlar klomeni nasıl kullandınız?
Günde kaç tane kullandınız?

Bende klomen kullandm catlatma ignesi oldum beklemedeyim umudum olmasa da ikinci cocuk icin ugrasoyrm 5 yil ara vermek cok mu anlamadm

Bende klomen kullandm catlatma ignesi oldum beklemedeyim umudum olmasa da ikinci cocuk icin ugrasoyrm 5 yil ara vermek cok mu anlamadm
2. İçin ilk deneyisin mı?
Kaç gün oldu iğne olalı?
Genelde çok ara verince zor oluyor diyorlar ama bilemiyorum..

Kızlar bende klomeni günde 2 kez cuma bitirdim gynositol da verdi oda yarın son ve kontrole çağırdı büyümüşmüdür iğne olur mu yarın ilk kez klomen verildi heyecanlıyım
Pek anlasilmiyo buyudugu canim ya vajinal muayene ile belli olur insallh buyumustur

2 kere klomen hic etki etmedi 3.sefer oldu buyudu yumurtqlik ayin 5i igne oldum
Daha çok yeniymis 10 gün sonra test yapabileceksiniz ama sanırım demi?
İğneden 13 gün sonra deniyordu sanırım

Kızlar bende klomeni günde 2 kez cuma bitirdim gynositol da verdi oda yarın son ve kontrole çağırdı büyümüşmüdür iğne olur mu yarın ilk kez klomen verildi heyecanlıyım
Kendi kendine catladiysa vermiyorlar iğne benim ilk çocuğa vermediler iğne.

Insallah canim hepimiz birlikte ard arda guzel haberler alip kutlariz tesekkur ederim canim

Günde kaç tane aliyordun ki sen? Yumurta büyütmek için az mı geldiler ki acaba?
Canim buyumuyodu pco gorunumu vardi gunde 2 tane aliyodum bu ay ise innofolic ve gunde 3 tane klomen aldm innofolic sayesinde buyudu az geliyo tabi dozu arttirilmali bu ay da olmasa igne tedavisine gecmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…