2. İçin ilk deneyisin mı?Bende klomen kullandm catlatma ignesi oldum beklemedeyim umudum olmasa da ikinci cocuk icin ugrasoyrm 5 yil ara vermek cok mu anlamadm
2 kere klomen hic etki etmedi 3.sefer oldu buyudu yumurtqlik ayin 5i igne oldum2. İçin ilk deneyisin mı?
Kaç gün oldu iğne olalı?
Genelde çok ara verince zor oluyor diyorlar ama bilemiyorum..
Kızlar bende klomeni günde 2 kez cuma bitirdim gynositol da verdi oda yarın son ve kontrole çağırdı büyümüşmüdür iğne olur mu yarın ilk kez klomen verildi heyecanlıyım2 kere klomen hic etki etmedi 3.sefer oldu buyudu yumurtqlik ayin 5i igne oldum
Pek anlasilmiyo buyudugu canim ya vajinal muayene ile belli olur insallh buyumusturKızlar bende klomeni günde 2 kez cuma bitirdim gynositol da verdi oda yarın son ve kontrole çağırdı büyümüşmüdür iğne olur mu yarın ilk kez klomen verildi heyecanlıyım
Bakalım yarın ne diyecek ovulasyon koyu olmaya başladı ama dinde ilişkide kahverengi akıntı iç çamasırımdaydı şaşırdımPek anlasilmiyo buyudugu canim ya vajinal muayene ile belli olur insallh buyumustur
Daha çok yeniymis 10 gün sonra test yapabileceksiniz ama sanırım demi?2 kere klomen hic etki etmedi 3.sefer oldu buyudu yumurtqlik ayin 5i igne oldum
Kendi kendine catladiysa vermiyorlar iğne benim ilk çocuğa vermediler iğne.Kızlar bende klomeni günde 2 kez cuma bitirdim gynositol da verdi oda yarın son ve kontrole çağırdı büyümüşmüdür iğne olur mu yarın ilk kez klomen verildi heyecanlıyım
Bakalım yarın nolcak PCO yum zatenKendi kendine catladiysa vermiyorlar iğne benim ilk çocuğa vermediler iğne.
Doktor 15 gun sonra gel test yapicaz dedi zaten regl gunume denk geliyo bakalimDaha çok yeniymis 10 gün sonra test yapabileceksiniz ama sanırım demi?
İğneden 13 gün sonra deniyordu sanırım
Ne güzel çatlatma iğnesi yapılmış bekliyon darısı bana ilk kontrolde çatlatma iğnesi yapıldı mı sanaDoktor 15 gun sonra gel test yapicaz dedi zaten regl gunume denk geliyo bakalim
Hayir canim catlatma ignesi bi yana yumurtam bile buyumuyodu ilkkez buyuduNe güzel çatlatma iğnesi yapılmış bekliyon darısı bana ilk kontrolde çatlatma iğnesi yapıldı mı sana
rabbim büyük inş bu topikte hayırlı haberleri kutlarız
Hayir c
Hayir canim catlatma ignesi bi yana yumurtam bile buyumuyodu ilkkez buyudu
Bende de multikist var.Bakalım yarın nolcak PCO yum zaten
Hmm meraklardayim .. mutlaka haber verDoktor 15 gun sonra gel test yapicaz dedi zaten regl gunume denk geliyo bakalim
Günde kaç tane aliyordun ki sen? Yumurta büyütmek için az mı geldiler ki acaba?Hayir c
Hayir canim catlatma ignesi bi yana yumurtam bile buyumuyodu ilkkez buyudu
Tabiki canim haber verrm umudum pek yok ama nasip diyelim artikHmm meraklardayim .. mutlaka haber ver
Canim buyumuyodu pco gorunumu vardi gunde 2 tane aliyodum bu ay ise innofolic ve gunde 3 tane klomen aldm innofolic sayesinde buyudu az geliyo tabi dozu arttirilmali bu ay da olmasa igne tedavisine gecmeliyimGünde kaç tane aliyordun ki sen? Yumurta büyütmek için az mı geldiler ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?