- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
41ciktiDeğerin kaç çıktı çok mu yüksek ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41ciktiDeğerin kaç çıktı çok mu yüksek ki?
41cikti
amin cnm aynen herks cervredmeki cok streslisin diyor haklılar birazyapim oyle hep kendime zulmederim böyleIlaçla düşer inşallah merak etme bende seni çok stresli buluyorum açıkçası sanki her saniye bu konuyu düşünüyor gibisin ki 32 yaş geç bir yaş değil bana göre tıbbende öyle. 42 olsan bir nebze anlarım kaygını ama ona da daha 10 senen varben inanıyorum guzel haberler vermen yakın Allahın izniyle sadece kendini biraz rahatlat ❤
Biraz kendini oyalayacak başka şeyler bulmalısın o zaman ki bu bebek olayını unutabilesin.amin cnm aynen herks cervredmeki cok streslisin diyor haklılar birazyapim oyle hep kendime zulmederim böyle
ilac veedicnm onu kullaninca dusermisBiraz kendini oyalayacak başka şeyler bulmalısın o zaman ki bu bebek olayını unutabilesin.
İnsan tekken kendini oyalamasi zor bu yüzden kurslara yazilmani tavsiye ederim. Yanında başkaları varken dikkat daha çabuk cagiliyor ilgi hemen değişiyor çünkü.
Bu arada süt hormonu yüksekliği için testere dişli alsan pençesi çayı icebilirsin ama sabah akşam ve düzenli yapman lazım. Doktor bunun için bir ilaç verdi mi?
ben ogretmenim oyalayacak islerim varda kafam takik bu iseilac veedicnm onu kullaninca dusermis
Hmm birazda kendi içinde bitiyor o zaman.. hakkında hayırlısı olsun canım yaben ogretmenim oyalayacak islerim varda kafam takik bu ise
amin cnm hayırlısı olsunHmm birazda kendi içinde bitiyor o zaman.. hakkında hayırlısı olsun canım ya
bu klomnele kacgunde büyüyor bu yumurtalarBen bugün doktora gittim bana klomen yazdı birde rahmim çok inceymis onun içinde bir ilaç yazdı ismini şuan hatirlamiyorum. Yumurta tutunacak zamana gelene kadar kullanmam lazımmış.
Klomeni 5 gun kullaniyorsun 1 bittikten 3 gün sonra kontrole başlıyorsun. Herkesin yumurta büyüme hızı farklı olduğu için bir şey diyemem ama yaklaşık 1 hafta da kontroller sürüyor.bu klomnele kacgunde büyüyor bu yumurtalar
beni haftaya persmeeb yada cuma geldedi yaklasik kaç olmasi gerekir oraya gititifmde carsamaba basladimKlomeni 5 gun kullaniyorsun 1 bittikten 3 gün sonra kontrole başlıyorsun. Herkesin yumurta büyüme hızı farklı olduğu için bir şey diyemem ama yaklaşık 1 hafta da kontroller sürüyor.
Bende haftaya cuma gidicem . Şuan net bir şey söyleyemem ama duruma göre haberlesiriz yine. Ben oğluma hamile kaldığımda 14mmydi yumurtam bayaga küçüktü ama tuttu. Şimdi nasıl olacak tutarmi yine ilk seferden bilemiyorum.beni haftaya persmeeb yada cuma geldedi yaklasik kaç olmasi gerekir oraya gititifmde carsamaba basladim
cnm kucukde olsa tutuyirmi kuuckkrnde catlatiyorlarmi yani yani enaz 18 20mm olmasi gerekmiyormu acaba igne verecejmi benim zaten kendiliginden çatlıyor belki garabtilemek isterBende haftaya cuma gidicem . Şuan net bir şey söyleyemem ama duruma göre haberlesiriz yine. Ben oğluma hamile kaldığımda 14mmydi yumurtam bayaga küçüktü ama tuttu. Şimdi nasıl olacak tutarmi yine ilk seferden bilemiyorum.
Şöyle bir durum var tıbben küçük olan yumurtalara çatlama iğnesi vurarak vakitlerini boşa harcamiyorlar.cnm kucukde olsa tutuyirmi kuuckkrnde catlatiyorlarmi yani yani enaz 18 20mm olmasi gerekmiyormu acaba igne verecejmi benim zaten kendiliginden çatlıyor belki garabtilemek ister
hımm normalde ovulerde takip ettim hepcatladi ertesi gun kismet artik kucuk bile dollenmis demek kaliteli bu onemliŞöyle bir durum var tıbben küçük olan yumurtalara çatlama iğnesi vurarak vakitlerini boşa harcamiyorlar.
Ben çatlama iğnesi olmamıştım demek ki benim yumurtam küçük bile olsa catliyabiliyor ve küçük yumurtalarımin kalitesi iyi demek ki ki tutabiliyor.
Normalde 18den büyük 22den küçük olan yumurtalara değer veriyorlar.
Sana iğne verir mi bilmiyorum yumurta rezervene ve büyüklüğüne göre yorum yapar doktorun.
Ben çok ikiz istiyorum keske ikiz olsa klomnele 2yumurta buyuse nebilim ikisi dollense ne super olurŞöyle bir durum var tıbben küçük olan yumurtalara çatlama iğnesi vurarak vakitlerini boşa harcamiyorlar.
Ben çatlama iğnesi olmamıştım demek ki benim yumurtam küçük bile olsa catliyabiliyor ve küçük yumurtalarımin kalitesi iyi demek ki ki tutabiliyor.
Normalde 18den büyük 22den küçük olan yumurtalara değer veriyorlar.
Sana iğne verir mi bilmiyorum yumurta rezervene ve büyüklüğüne göre yorum yapar doktorun.
Bende ikiz çok istiyorum inşallah Allah aşıp ederBen çok ikiz istiyorum keske ikiz olsa klomnele 2yumurta buyuse nebilim ikisi dollense ne super olur
amim bende aynne ikiz hayieli sekilde cok istiyorumBende ikiz çok istiyorum inşallah Allah aşıp eder
Catladigini nasıl anladın?hımm normalde ovulerde takip ettim hepcatladi ertesi gun kismet artik kucuk bile dollenmis demek kaliteli bu onemli