• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen Çoğul Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün muayne oldum sağda ve solda çok yumurta var ama çok küçükler dedi sağda 9 solda 12 var inşallah büyürler yaa...
4 gün daha verelim dedi doktor eğer buyumezlerse bu ayı atlarız dedi 😣
Yumurta büyüten neler var biliyor musun?
Cok fazla varmos ilkkez duyuyorum boyle rakamlar acaba cok oldugu icin mi buyumuyorlar

Ben bugün muayne oldum sağda ve solda çok yumurta var ama çok küçükler dedi sağda 9 solda 12 var inşallah büyürler yaa...
4 gün daha verelim dedi doktor eğer buyumezlerse bu ayı atlarız dedi 😣
Yumurta büyüten neler var biliyor musun?
9 ve 12 yumurta sayın değil mm.leri değil mi?

9 ve 12 yumurta sayın değil mm.leri değil mi?
Hem sayı hem mm diye bilirim. Solda 12mmlik yumurtam vardı ama 10dan fazla yumurta rezerven var dedi sağda ise rezerven sola göre daha çok ama en büyüğü 9mm dedi.... Salı günü tekrar randavum var.
Bu çok yumurtlama yüzünden sanırım erken menepoz yasayacagim çünkü yumurtalarim erkenden bitecek bu gidişle...

Hem sayı hem mm diye bilirim. Solda 12mmlik yumurtam vardı ama 10dan fazla yumurta rezerven var dedi sağda ise rezerven sola göre daha çok ama en büyüğü 9mm dedi.... Salı günü tekrar randavum var.
Bu çok yumurtlama yüzünden sanırım erken menepoz yasayacagim çünkü yumurtalarim erkenden bitecek bu gidişle...
aslında çok yumurta iyibirsey degilmi

Beklemedeyim cnm adete 7 yada 8 var ama umudum sifir yaaa hic hamile gibi degilim
Bende de var tereddüt çünkü doktor bayaga umutsuzdu ne kadar yumurtam çatlamış olsada çok küçük olduğu için tutma ihtimali yok ama bakalik dedi.
Senin yine 7 günün kalmış 1 hafta sonra test yap bakalım ne çıkacak ben 13 gün bekliyecegim

Bende de var tereddüt çünkü doktor bayaga umutsuzdu ne kadar yumurtam çatlamış olsada çok küçük olduğu için tutma ihtimali yok ama bakalik dedi.
Senin yine 7 günün kalmış 1 hafta sonra test yap bakalım ne çıkacak ben 13 gün bekliyecegim
aman yapsamnolck olmuyor iste sonuç vermiyor

Back