Gebeliğe Hazırlık Klomen Çoğul Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki de catlamamislardir. Yani ilk yumurta catladiktan 14 gün sonra test yapabiliyorsun ondan sordum ne zmana çatladı diye.. ben bu ayın 27sinde test yapıcam mesela ama dayanamayıp önceden de yapabilirim
İlk yumurtam çatladığında ilişki yasaktı 2 tane yumurta kalınca ilişki verdi benimde 22 ocak adet günüm 7 gün kaldı heycandan ölücem doktor ya ikiz ya tek yada hiç dedi ama içimde bi his var oldu gibi sanki belirtilerin var mı canım varsa neler?

Ara ara kasık ağrım oluyor ama sürekli aklımda olmasından kaynaklı mı yoksa cidden bir olaylar dönüyor mu orada bilemiyorum
Bende 23une randavu aldım az önce gidip kan vericem olmazsa..

hadi hayırlısı inşallah hamileyizdir allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin sonuçları çok merak ediyorum

Haklısın her ihmali düşünmek lazım kafaya takmamak gerekir ama ne yapim elimde değil

Bende devam ediyorm canm. Hadi inşallah güzel haberler alırsn canm

Daha çok yeniymis gerçi insan 1 ay bile beklese psikolojikmen yoruluyor.
Aslında düzenli Bi ilişkimiz olmadı ilişkiden sonra uzanıp yatmadan hemen duş aldm Bi ihtimal diye yaptk bu ay dikkat etmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah

Aslında düzenli Bi ilişkimiz olmadı ilişkiden sonra uzanıp yatmadan hemen duş aldm Bi ihtimal diye yaptk bu ay dikkat etmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah
Bende normalde yatmadan duş alırım hemen ama dün yatayım dedim az 5dk anca yatmisimdir..

Aynen öyle birse spermler çok hızlı zaten geçen takip ettiğim bir oktor paylaşım yapmışta 30dk içinde yumurta yumurtaya ulasiyormus zaten
Bende Bi Dr dan dinlemiştim sperm 5 gün canlı kalabiliyormuş haftada 1 kere bile ilişki olsa gebelik ihtimali çok yüksek dedi

Bende Bi Dr dan dinlemiştim sperm 5 gün canlı kalabiliyormuş haftada 1 kere bile ilişki olsa gebelik ihtimali çok yüksek dedi
5 günü bilmemde 3 gün kalabildigini biliyorum. Yumurta da 2 gün diye biliyorum. Net hatirlayamiyor olabilirim.
Aman tuttsunda kaç gün yasadiklarinin önemi yok çünkü ben hiç riske atmayip gün aşırı sistemini uyguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…