- 14 Ocak 2020
- 1.492
- 1.627
- 83
İlk yumurtam çatladığında ilişki yasaktı 2 tane yumurta kalınca ilişki verdi benimde 22 ocak adet günüm 7 gün kaldı heycandan ölücem doktor ya ikiz ya tek yada hiç dedi ama içimde bi his var oldu gibi sanki belirtilerin var mı canım varsa neler?Belki de catlamamislardir. Yani ilk yumurta catladiktan 14 gün sonra test yapabiliyorsun ondan sordum ne zmana çatladı diye.. ben bu ayın 27sinde test yapıcam mesela ama dayanamayıp önceden de yapabilirim
Ara ara kasık ağrım oluyor ama sürekli aklımda olmasından kaynaklı mı yoksa cidden bir olaylar dönüyor mu orada bilemiyorumİlk yumurtam çatladığında ilişki yasaktı 2 tane yumurta kalınca ilişki verdi benimde 22 ocak adet günüm 7 gün kaldı heycandan ölücem doktor ya ikiz ya tek yada hiç dedi ama içimde bi his var oldu gibi sanki belirtilerin var mı canım varsa neler?
Bende bendedehadi hayırlısı inşallah hamileyizdirallah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin sonuçları çok merak ediyorum
Şuan bile içim kıpır kıpır heycandan bayılcam inşallah psikolojik değildirBende bendedezaman çabuk geçse barii
Due kız o kadar heyecan yapma her ihtimali düşünnn.. iç rahatlatma konusunda çok iyi değilimdirŞuan bile içim kıpır kıpır heycandan bayılcam inşallah psikolojik değildir
Aynen o yüzden ben sürekli günlerimi dolduruyorum arkadaşlara mj atıyorum 23une kadar doluyum artıkHaklısın her ihmali düşünmek lazım kafaya takmamak gerekir ama ne yapim elimde değil
Bende devam ediyorm canm. Hadi inşallah güzel haberler alırsn canmBen emzirmeye devam ediyorum prolaktinimi düşürmek için testere dişli aslan pençesi içtim doktor 3. Gün test yaptı 24 çıktı. Sınır 26ymis o yüzden sorun değil dedi.
Dün yumurtamin çatlamış olduğunu söyledi doktor 14 gün sonra kan ver dedi. Bugün geriye 13 gün kaldı.
Bende de yumurtalar büyümüyor işte o yüzden klomen veriyor doktor bana ama hormonlar normal sadece neden büyümüyor onu bilmiyoruz. Sanırım genetik.
İnşallah sende güzel haberlerle gel..Bende devam ediyorm canm. Hadi inşallah güzel haberler alırsn canm
İnsallah canim benim adetim bugün bitti bu ay çok istiyorum kızımla aynı ay doğumlu olsun diye ama bakalım nasipİnşallah sende güzel haberlerle gel..
Hakkında hayırlısı olsun. Beklemek zor oluyor süreçler biraz hızlı geçseİnsallah canim benim adetim bugün bitti bu ay çok istiyorum kızımla aynı ay doğumlu olsun diye ama bakalım nasip
Sağol canm evet yaa 4 aydır olmuyo bide insan üzülüyorHakkında hayırlısı olsun. Beklemek zor oluyor süreçler biraz hızlı geçse
Daha çok yeniymis gerçi insan 1 ay bile beklese psikolojikmen yoruluyor.Sağol canm evet yaa 4 aydır olmuyo bide insan üzülüyor
Aslında düzenli Bi ilişkimiz olmadı ilişkiden sonra uzanıp yatmadan hemen duş aldm Bi ihtimal diye yaptk bu ay dikkat etmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse inşallahDaha çok yeniymis gerçi insan 1 ay bile beklese psikolojikmen yoruluyor.
Bende normalde yatmadan duş alırım hemen ama dün yatayım dedim az 5dk anca yatmisimdir..Aslında düzenli Bi ilişkimiz olmadı ilişkiden sonra uzanıp yatmadan hemen duş aldm Bi ihtimal diye yaptk bu ay dikkat etmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah
Rabbim nasip ederse her türlü eder zaten canmBende normalde yatmadan duş alırım hemen ama dün yatayım dedim az 5dk anca yatmisimdir..
Aynen öyle birse spermler çok hızlı zaten geçen takip ettiğim bir oktor paylaşım yapmışta 30dk içinde yumurta yumurtaya ulasiyormus zatenRabbim nasip ederse her türlü eder zaten canm
Bende Bi Dr dan dinlemiştim sperm 5 gün canlı kalabiliyormuş haftada 1 kere bile ilişki olsa gebelik ihtimali çok yüksek dediAynen öyle birse spermler çok hızlı zaten geçen takip ettiğim bir oktor paylaşım yapmışta 30dk içinde yumurta yumurtaya ulasiyormus zaten
5 günü bilmemde 3 gün kalabildigini biliyorum. Yumurta da 2 gün diye biliyorum. Net hatirlayamiyor olabilirim.Bende Bi Dr dan dinlemiştim sperm 5 gün canlı kalabiliyormuş haftada 1 kere bile ilişki olsa gebelik ihtimali çok yüksek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?