Cok fazla varmos ilkkez duyuyorum boyle rakamlar acaba cok oldugu icin mi buyumuyorlarBen bugün muayne oldum sağda ve solda çok yumurta var ama çok küçükler dedi sağda 9 solda 12 var inşallah büyürler yaa...
4 gün daha verelim dedi doktor eğer buyumezlerse bu ayı atlarız dedi
Yumurta büyüten neler var biliyor musun?
Benim anneminde çok olur genetik sanırım biraz..ama asiri cok senin
Bilmiyorum ama bende büyüme sorunu var çoklukla genetik sanırımCok fazla varmos ilkkez duyuyorum boyle rakamlar acaba cok oldugu icin mi buyumuyorlar
9 ve 12 yumurta sayın değil mm.leri değil mi?Ben bugün muayne oldum sağda ve solda çok yumurta var ama çok küçükler dedi sağda 9 solda 12 var inşallah büyürler yaa...
4 gün daha verelim dedi doktor eğer buyumezlerse bu ayı atlarız dedi
Yumurta büyüten neler var biliyor musun?
Hem sayı hem mm diye bilirim. Solda 12mmlik yumurtam vardı ama 10dan fazla yumurta rezerven var dedi sağda ise rezerven sola göre daha çok ama en büyüğü 9mm dedi.... Salı günü tekrar randavum var.9 ve 12 yumurta sayın değil mm.leri değil mi?
aslında çok yumurta iyibirsey degilmiHem sayı hem mm diye bilirim. Solda 12mmlik yumurtam vardı ama 10dan fazla yumurta rezerven var dedi sağda ise rezerven sola göre daha çok ama en büyüğü 9mm dedi.... Salı günü tekrar randavum var.
Bu çok yumurtlama yüzünden sanırım erken menepoz yasayacagim çünkü yumurtalarim erkenden bitecek bu gidişle...
Çoğul Gebelik şansını yüksek tutuyor ama yumurtalar buyumedikleri için kist olarak kalıyorlar.aslında çok yumurta iyibirsey degilmi
şimdi 1taneolgunlasan yumurtan yokmuÇoğul Gebelik şansını yüksek tutuyor ama yumurtalar buyumedikleri için kist olarak kalıyorlar.
Yarın tekrar kontrole gidicem olgunlaşan var mı diye bakacakşimdi 1taneolgunlasan yumurtan yokmu
inşallah vardır yumurtlamadan sonra doktorlar gunasiri diyor ya beb yumurtlama bitince yapmiyorum dahaYarın tekrar kontrole gidicem olgunlaşan var mı diye bakacak
Bende o ay komple yapıyorum teste çıkana kadarinşallah vardır yumurtlamadan sonra doktorlar gunasiri diyor ya beb yumurtlama bitince yapmiyorum daha
benim buaydan da umudum yokya nedenseBende o ay komple yapıyorum teste çıkana kadar
İnsan umudu kestiği an kavuşuyor sevincine inşallah seni güldüren bir son olur..benim buaydan da umudum yokya nedense
Aminİnsan umudu kestiği an kavuşuyor sevincine inşallah seni güldüren bir son olur..
Şimdi doktordan çıktım.
hadi hayırlısıŞimdi doktordan çıktım.
Yumurtalarim buyumemis ama 1 tanesi çatlamış :)) gün aşırı ilişki olsun 14 gün sonra test yap dedi
Sende ki son durumlar nedir?hadi hayırlısı
Beklemedeyim cnm adete 7 yada 8 var ama umudum sifir yaaa hic hamile gibi degilimSende ki son durumlar nedir?
Bende de var tereddüt çünkü doktor bayaga umutsuzdu ne kadar yumurtam çatlamış olsada çok küçük olduğu için tutma ihtimali yok ama bakalik dedi.Beklemedeyim cnm adete 7 yada 8 var ama umudum sifir yaaa hic hamile gibi degilim
aman yapsamnolck olmuyor iste sonuç vermiyorBende de var tereddüt çünkü doktor bayaga umutsuzdu ne kadar yumurtam çatlamış olsada çok küçük olduğu için tutma ihtimali yok ama bakalik dedi.
Senin yine 7 günün kalmış 1 hafta sonra test yap bakalım ne çıkacak ben 13 gün bekliyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?