Gebeliğe Hazırlık Klomen Çoğul Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
esimede yok sikinti bakalim olmazsa adetin 3gunu gene gidecem esimel berbar
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bu ay olmazsa bende adetin 3.gunu gidip yine klomene başlayacağım bu sefer günde 3 tane

Klomen kullanipta çoğul gebelik yaşayan arkadaşlar klomeni nasıl kullandınız?
Günde kaç tane kullandınız?
Ben gün 1 tane içtim 3 tane yumurtam oluştu fakat doktorum çoğul gebelik riski var diye öbür aya atmak istedi 2 gün bekleyelim eğer yumurtanın 1 ri çatlarsa ilişki öneririm dedü ve biri çatladı 2 yumurtayla ilişki önerdi şuan bekleme aşamasındayım

cogul gebelik riski var diye niye oburay atiyirlarki

banada mi oyle yapar benim yumuetam2buyudu catladi bana başka birşey yapmasi laizmm
Yumurtalarinin büyüklüğü iyiyse sorun olmaz biliyorsun benim yumurtalar çok ama büyümüyor o yüzden doktor ilacı çoğaltarak gidelim diyor. Ama senin 2 yumurtan var ve yumurtaların iyi bir olgunluğa gelmişse aynı devam eder büyük ihtimalle

Ama heray ayni seyoldu yumuryamoluyor catliyor buyuyor sonucyok bilemedim ya sikildim buduurmdan

Benimde yumurtam dün çatladı bende bekleme aşamasındayım..
Çoğul gebelik istemiyor musunuz?

Ama heray ayni seyoldu yumuryamoluyor catliyor buyuyor sonucyok bilemedim ya sikildim buduurmdan
Yaklasik 3 ay mi be bu şekilde aynı devam edince ara veriyorlar sonra yeniden başlıyorlar ilaca hala olmazsa aşılamaya yönlendiriyorlar.

Benimde yumurtam dün çatladı bende bekleme aşamasındayım..
Çoğul gebelik istemiyor musunuz?
İstiyorum benim hiç önemli değil sayısı Allah versinde risk olduğu için dr. Önermedi ama 2 yumurtam kalmıştı ya ikiz ya tek yada hiç belli değil

Catlaman ne zaman oldu peki?
Çatlamam klomenden 5 bu gün sonra 1 yumurtam çatladı onu okadar çok hissettimki beni ayağa kaldırmadı dr. Tekrar bakalım diye çağırdığında 2 tane kaldığını söyledi bende çok ağrım oldu dedim oda evet çünkü yumurtanın bri yatlamış dedi ama şuan diğer yumurtalarım ne zaman çatladı bilemiyorum busefer hissetmedim

Blue0Pink benim prolaktin 19 a düşmüş canm ama fsh lh oranım düzensiz çıktı yani yumurtlama olmama ihtimali varmış yeterince gelişemiyo yumurtalar büyüyemeden adet oluyorum sende durumlar nedir

Belki de catlamamislardir. Yani ilk yumurta catladiktan 14 gün sonra test yapabiliyorsun ondan sordum ne zmana çatladı diye.. ben bu ayın 27sinde test yapıcam mesela ama dayanamayıp önceden de yapabilirim

Blue0Pink benim prolaktin 19 a düşmüş canm ama fsh lh oranım düzensiz çıktı yani yumurtlama olmama ihtimali varmış yeterince gelişemiyo yumurtalar büyüyemeden adet oluyorum sende durumlar nedir
Ben emzirmeye devam ediyorum prolaktinimi düşürmek için testere dişli aslan pençesi içtim doktor 3. Gün test yaptı 24 çıktı. Sınır 26ymis o yüzden sorun değil dedi.
Dün yumurtamin çatlamış olduğunu söyledi doktor 14 gün sonra kan ver dedi. Bugün geriye 13 gün kaldı.

Bende de yumurtalar büyümüyor işte o yüzden klomen veriyor doktor bana ama hormonlar normal sadece neden büyümüyor onu bilmiyoruz. Sanırım genetik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…