Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence çatlama olana kadar devam etmelisin yani asıl onemli olan çatlama gününü değerlendirmek ikinci çizgi silik çıkana kadar teste devam et ve silik çıktığında değerlendir 3 gün diyorlar.Kızlar yine ben bugün ovülasyon testimi yine yaptım sanki diğerlerine göre daha koyu. Sizce yarın da yapayım mı daha da kırmızı çıkar mı
Eki Görüntüle 3215485
Tamam canım biz şimdi gün aşırı şeklinde değerlendiriyoruz bu ay. O zaman koyudan sonra silik çizgiyi görene kadar devam edeyim testi yapmaya. Ben bu şekilde bilmiyordum sağ ol canımCanım bence çatlama olana kadar devam etmelisin yani asıl onemli olan çatlama gününü değerlendirmek ikinci çizgi silik çıkana kadar teste devam et ve silik çıktığında değerlendir 3 gün diyorlar.
Ben geçen sene ovulasyon takibi ile hayıt macunu kullandım ovulasyon takibi yaptırdığım kişi bana öyle de normalde gün aşırı degerlendir t cizgisi koyulaşıp.silik çizgi olunca çatlamış oluyor sonra 3 gün üst üste eşin de problem yoksa değerlendir dedi. Eşinde sorun olanlar yine gün aşırı seklinde degerlendirmeliymisTamam canım biz şimdi gün aşırı şeklinde değerlendiriyoruz bu ay. O zaman koyudan sonra silik çizgiyi görene kadar devam edeyim testi yapmaya. Ben bu şekilde bilmiyordum sağ ol canım
Anladım canım benim hayıt tohumu kullanamama gerek var mı bilmiyorum. Ben incir havuç kürü kullamıyorum bir de c life üst üste olması kötü olur sanırım. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için benimde eşimde bir sıkıntı yok. Biz de o zaman öyle değerlendirelim bizdeBen geçen sene ovulasyon takibi ile hayıt macunu kullandım ovulasyon takibi yaptırdığım kişi bana öyle de normalde gün aşırı degerlendir t cizgisi koyulaşıp.silik çizgi olunca çatlamış oluyor sonra 3 gün üst üste eşin de problem yoksa değerlendir dedi. Eşinde sorun olanlar yine gün aşırı seklinde degerlendirmeliymis
C life icine hayıt tohumu var diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Bana da bir arkadaş önerdi kullandığı ay gebe kalmış nihalin bahçesi diye bir sayfadan almış bende 3 ay test takibi ile kullandım geçen sene Kasım Aralık Ocak da ama biz de bir etki olmadı sonra ara vermek gerekiyordu 3 ay kadar üst üste kullanmak iyi değil diye. 3-4 ay ara verdik sonra Dr mfk ürünleri ile tanıştım onu da 3 ay eş paketini kullandık mayis Haziran temmuz da yine olmadı bu sefer Dr gitmeye karar verdik Dr hiç sorun olmadığını söyledi. Folik asit verdi bekle dedi. Aralığa kadar bekledim yine olmadı stresten adet düzenim de kaydı bı ay erken bir ay geç oluyordum. Sonra 24 Aralık'ta regl olunca direk özel e gittim. İşte o zaman tedaviye başlamış olduk. İlk ay takip etti ikinci ay klomen ve ovitrelle verdi. Bu üçüncü ay klomen ovitrelle ve progestan verdi bakalım Allah nasip ederse olur hersey yolunda iyi tedavin güzel giidyor dedi Dr.Anladım canım benim hayıt tohumu kullanamama gerek var mı bilmiyorum. Ben incir havuç kürü kullamıyorum bir de c life üst üste olması kötü olur sanırım. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için benimde eşimde bir sıkıntı yok. Biz de o zaman öyle değerlendirelim bizde
Bendende rahim filmi istendi siz neden narkozlu oldunuz cokmu canını yakiyolar acaba baya gözüm korkuyor benim de yaEvet aralığın 30 unda narkozlu çektirdim kanallar açık ve rahmim temiz çıktı çok şükür klomen kullanıyorum cuma günü kontrolüm var yumurtaların durumuna göre iğne yapılacak
Narkozlu mu çekindiniz rahim filminiOnu kadın doğum doktorunuz kimse onun istemesi lazım ancak doktor isterse çekilebilir ben infertilite için gittiğimden benden direk ilaçlı rahim filmi ve eşimdende test istedi doktor sonra adetiniz bittikten 3 gün sonrası için gidip gün alıyorsunuz ama öncesinde bir sürü test yapılıyor tabi ben narkozlu olduğum için anestezi kağıdı EKG kan değerlerim herşeyime tek tek bakıldı öyle girdim biraz uğraştık ama çok şükür temiz çıktı
Bence stres çok etkili. Benimde adet düzenim stresten sonra bozuldu. Allah verdiğimiz mücadelenin karşılığını hayırlı bir evlatla versin inşallah canım. Ben ilk kez böyle macun ya da kür kullanıyorum. Bekleyip göreceğiz artık. Rahim filmi çektirmedim o kalıyor geriye. İnşallah hiç gerek kalmazC life icine hayıt tohumu var diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Bana da bir arkadaş önerdi kullandığı ay gebe kalmış nihalin bahçesi diye bir sayfadan almış bende 3 ay test takibi ile kullandım geçen sene Kasım Aralık Ocak da ama biz de bir etki olmadı sonra ara vermek gerekiyordu 3 ay kadar üst üste kullanmak iyi değil diye. 3-4 ay ara verdik sonra Dr mfk ürünleri ile tanıştım onu da 3 ay eş paketini kullandık mayis Haziran temmuz da yine olmadı bu sefer Dr gitmeye karar verdik Dr hiç sorun olmadığını söyledi. Folik asit verdi bekle dedi. Aralığa kadar bekledim yine olmadı stresten adet düzenim de kaydı bı ay erken bir ay geç oluyordum. Sonra 24 Aralık'ta regl olunca direk özel e gittim. İşte o zaman tedaviye başlamış olduk. İlk ay takip etti ikinci ay klomen ve ovitrelle verdi. Bu üçüncü ay klomen ovitrelle ve progestan verdi bakalım Allah nasip ederse olur hersey yolunda iyi tedavin güzel giidyor dedi Dr.
İnşallah benim de duam o rabbim bu ay bize de güzel bir haber ile mujdelesin. Benim de bir tek rahim filmi kaldı. Bugün Yumurtlama testi yaptım yarın ovitreelle vuracağım için biraz koyulasmis sankiBence stres çok etkili. Benimde adet düzenim stresten sonra bozuldu. Allah verdiğimiz mücadelenin karşılığını hayırlı bir evlatla versin inşallah canım. Ben ilk kez böyle macun ya da kür kullanıyorum. Bekleyip göreceğiz artık. Rahim filmi çektirmedim o kalıyor geriye. İnşallah hiç gerek kalmaz
Ben duymadım canım o zaman ben de alayım . Aynen yumurtlama yaklaşmış.Bu test i biraz önce yaptım. Elimde çok yok gynoseed diye bir jel sıparis etmiştim. Onun yanında hediye göndermişler. Bu jeli yumurtlama gunlerinde kullanıyorsun spermi daha hızlı taşıyormuş tüplere çevremde öven kullanan çok olmus bende bu ay deneyeceğim insallah
Trendyol dan aldım canım Instagram da bir gebenin günlüğü sayfasında satıyormuş içinden o sayfanın testleri çıkınca öğrenmiş oldum. Senin çatlamaya yetişmez bu ay duruma bı bak inşallah gebelik haberini aliriz gerek kalmaz. Bende bir kaç ay düşündüm alip.alamamk konusunda sonra denemek istedimBen duymadım canım o zaman ben de alayım . Aynen yumurtlama yaklaşmış.
Tamam canım teşekkür ederim. Aynen ben eğer adet olursam diğer ay alırım. İnşallah gerek kalmaz canımTrendyol dan aldım canım Instagram da bir gebenin günlüğü sayfasında satıyormuş içinden o sayfanın testleri çıkınca öğrenmiş oldum. Senin çatlamaya yetişmez bu ay duruma bı bak inşallah gebelik haberini aliriz gerek kalmaz. Bende bir kaç ay düşündüm alip.alamamk konusunda sonra denemek istedim
İnşallahTamam canım teşekkür ederim. Aynen ben eğer adet olursam diğer ay alırım. İnşallah gerek kalmaz canım
Aynen canım yumurtlama olmuş gözüküyor. Benim de ovulasyon silikleşmeye başladı bugün. Sanırım yumurta çatladı. Üç gün değerlendirmeyi düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah canımKızlar ben bugün de ovulasyon testi yaptım. Dr çarşamba günü kontrol edip pazar günü iğne vurdur dedi benim de aklıma takıldı yumurta büyür mü acaba diye ama bugün sabah test yaptım yumurtlama olmuş 11 de de ovitrelle iğneyi vurdurdum. Yarından itibaren de progestan kullanmaya başlayacağım Allah nasip etsin
Aynı zamanlarda test yapmamız gerekecek Allah ikimize de isteyen herkese nasip etsin bu ay güzel haber alalımAynen canım yumurtlama olmuş gözüküyor. Benim de ovulasyon silikleşmeye başladı bugün. Sanırım yumurta çatladı. Üç gün değerlendirmeyi düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah canım
Evet biliyor musun ben de öyle düşünüyorum. Umarım ikimizde güzel haberler veririz. Çok dua ediyorumAynı zamanlarda test yapmamız gerekecek Allah ikimize de isteyen herkese nasip etsin bu ay güzel haber alalım
Allah razı olsun canım dua her derde deva benimde her daim dualarimdasinEvet biliyor musun ben de öyle düşünüyorum. Umarım ikimizde güzel haberler veririz. Çok dua ediyorum