Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben Erciyes Tıp fakültesine gidiyorum. Önce kadın doğum doktoruna muayene oldum. Bir ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Olmayınca tekrar gittim. Bu sefer doktor beni tüp bebek merkezindeki doktora yönlendirdi. Tedavinin orda devam etmesi daha doğru olur dedi. Tüp bebek yapilmayacak sadece tedavimi orda bir doktor takip edecek. Ve sanırım onların kullandığı yöntemler daha sağlıklı olduğu için beni o şekilde Erciyes Tıp fakültesinin Tüp bebek merkezine yönlendirdi doktor. Adet olduğum zaman 2 veya 3.gün ben de oraya başlayacağım. Ben de zeki beyi duydum. Biraz muayene ücreti pahalı olduğu için gidemedim. HSG cektirmedim bu aydan sonra çektireblilrim eğer doktor da uygun görürseMerhaba konuyu biraz okudum kayseride hangi dr gidiyorsunuz suan bende kayserideyim ilk once devlet hastanesine gidiyordum sonra dediginiz gibi yeterli gelmedi ve ozele başladım zeki yilmaza gidiyorum pkos var malesef hsg cektirdim klomen + catlatma ignesi gebelik degerim yukseldi ama sifirlandi sonuc alamadim tekrar gidicem
İnşallah canım ben de devam ediyorum hayırlısı olur umarım hakkımızdaBugün klomen in son günü zaten yarın da incir Havuc kuru yapayım 21 gün inşallah
Ya aslında bende hsgden once fakulteyi cok aradim randevu almak icin ama ulasamadim siz nasil aldiniz randevu . Bundan once zerrin avulada gittim oda fakuletede bir dr onermisti aşılama icin .hsgyi nerede cekinmeyi dusunuyorsunuz ben ozel erciyeste 2 bin tlye cektirdim anestezisizMerhaba ben Erciyes Tıp fakültesine gidiyorum. Önce kadın doğum doktoruna muayene oldum. Bir ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Olmayınca tekrar gittim. Bu sefer doktor beni tüp bebek merkezindeki doktora yönlendirdi. Tedavinin orda devam etmesi daha doğru olur dedi. Tüp bebek yapilmayacak sadece tedavimi orda bir doktor takip edecek. Ve sanırım onların kullandığı yöntemler daha sağlıklı olduğu için beni o şekilde Erciyes Tıp fakültesinin Tüp bebek merkezine yönlendirdi doktor. Adet olduğum zaman 2 veya 3.gün ben de oraya başlayacağım. Ben de zeki beyi duydum. Biraz muayene ücreti pahalı olduğu için gidemedim. HSG cektirmedim bu aydan sonra çektireblilrim eğer doktor da uygun görürse
Ben de Melikgazi Hastanesi'ne gidip HSG çektirmek istiyorum. Ben istersen sana numarasını verebilirim canım. Ben de tüp bebek merkezine gideceğim ordaki doktorların isimlerini bilmiyorum. Ben normal kadın doğuma gittim Mehmet Dolanbaydı doktorun adı o beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Sen de kadın doğuma randevu alıp doktora söyleyip tüp bebek merkezine başlayabilirsin canım.Ya aslında bende hsgden once fakulteyi cok aradim randevu almak icin ama ulasamadim siz nasil aldiniz randevu . Bundan once zerrin avulada gittim oda fakuletede bir dr onermisti aşılama icin .hsgyi nerede cekinmeyi dusunuyorsunuz ben ozel erciyeste 2 bin tlye cektirdim anestezisiz
Bir de anestezisiz nasıldı zor oldu mu ?Ya aslında bende hsgden once fakulteyi cok aradim randevu almak icin ama ulasamadim siz nasil aldiniz randevu . Bundan once zerrin avulada gittim oda fakuletede bir dr onermisti aşılama icin .hsgyi nerede cekinmeyi dusunuyorsunuz ben ozel erciyeste 2 bin tlye cektirdim anestezisiz
Adetine kac gün var canım benim 11. Günüm klomen bitti inşallah çarşamba kontrolüm var rabbim bu ay bize de nasip etsin hatim e niyet ettim adet olmadan bitireyim gebe kalirsam her ay bir hatim okuyayım diye bir tanıdık söyledi kuran oku bol bol zamanın geçer stresin azalir dedi cidden fayda ediyor stresim geçen aya göre yok yani kafam rahatladiBen ovülasyon testine başladım kızlar dün yaptım çok çok az silik çıktı. İnternetten çoklu sipariş verdim. Onlar gelsin her gün takip edeceğim. C life+incir+havuç kürüne de devam ediyorum
Ben de kuran kursuna gidiyorum canım. Gerçekten stresini alıyor insanın. Ben 41 kişi buldum o 41 kişinin her biri Meryem suresi okudu bana hurmalara okunuyor. Ben de inşallah ona başlayacağım. Canım benim adetim yeni bitti 1 Mart'ta bitti. Benim diğer adetim 27 Mart'ta bekleniyor. Bugün 11.günüm yani ovülasyona az kaldı.Adetine kac gün var canım benim 11. Günüm klomen bitti inşallah çarşamba kontrolüm var rabbim bu ay bize de nasip etsin hatim e niyet ettim adet olmadan bitireyim gebe kalirsam her ay bir hatim okuyayım diye bir tanıdık söyledi kuran oku bol bol zamanın geçer stresin azalir dedi cidden fayda ediyor stresim geçen aya göre yok yani kafam rahatladi
İnşallah ramazan ayına da girmiş olacağız güzel haberler alırız ben de Meryem suresini okuyorum günlük mutlaka elimden geldiği kadar ama sayı vs tutmadım. Sana da okunan hurmalar şifa getirsin inşallahBen de kuran kursuna gidiyorum canım. Gerçekten stresini alıyor insanın. Ben 41 kişi buldum o 41 kişinin her biri Meryem suresi okudu bana hurmalara okunuyor. Ben de inşallah ona başlayacağım. Canım benim adetim yeni bitti 1 Mart'ta bitti. Benim diğer adetim 27 Mart'ta bekleniyor. Bugün 11.günüm yani ovülasyona az kaldı.
Benim de 1 Mart'ta bitti adetim canım çarşamba Dr gitcem bakalım klomen geçen ay iki yumurta büyütmüştü bu ay ne olacak Allah hayırlısını nasip etsinBen de kuran kursuna gidiyorum canım. Gerçekten stresini alıyor insanın. Ben 41 kişi buldum o 41 kişinin her biri Meryem suresi okudu bana hurmalara okunuyor. Ben de inşallah ona başlayacağım. Canım benim adetim yeni bitti 1 Mart'ta bitti. Benim diğer adetim 27 Mart'ta bekleniyor. Bugün 11.günüm yani ovülasyona az kaldı.
Amin inşallah canım Allah'ım hepimize hayırlı zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsinİnşallah ramazan ayına da girmiş olacağız güzel haberler alırız ben de Meryem suresini okuyorum günlük mutlaka elimden geldiği kadar ama sayı vs tutmadım. Sana da okunan hurmalar şifa getirsin inşallah
İnşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah canım. Habersiz bırakma buraya yaz mutlaka ben de mutlaka yazarımBenim de 1 Mart'ta bitti adetim canım çarşamba Dr gitcem bakalım klomen geçen ay iki yumurta büyütmüştü bu ay ne olacak Allah hayırlısını nasip etsin
Hayır bekledigimden daha kolay oldu bi islemin bitmesine yakın adet sancısı gibi siddetli bir ağri oldu baska birsey hissetmedim benim adetlerim normaldede cok sancılı olur alışkınım oyuzden :)Bir de anestezisiz nasıldı zor oldu mu ?
Valla çok iyi olur verirsen gercekten :) zeki beyin muayene ucreti biraz dolgun ilaclarla falan baya para döktüm birde fakultede muayene olayimBen de Melikgazi Hastanesi'ne gidip HSG çektirmek istiyorum. Ben istersen sana numarasını verebilirim canım. Ben de tüp bebek merkezine gideceğim ordaki doktorların isimlerini bilmiyorum. Ben normal kadın doğuma gittim Mehmet Dolanbaydı doktorun adı o beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Sen de kadın doğuma randevu alıp doktora söyleyip tüp bebek merkezine başlayabilirsin canım.
Tamam canım aklımda inşallah olumlu olumsuz tecrübemi paylaşırımİnşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah canım. Habersiz bırakma buraya yaz mutlaka ben de mutlaka yazarım
Evet ben de araştırdım gerçekten çok pahalı.Valla çok iyi olur verirsen gercekten :) zeki beyin muayene ucreti biraz dolgun ilaclarla falan baya para döktüm birde fakultede muayene olayim
Anladım canım bakalım ben bu ay hamilelik olmazsa bu sefer tüp bebek merkezindeki doktora da soracağım ondan sonra çektir derse cektirmeyi düşünüyorum.Hayır bekledigimden daha kolay oldu bi islemin bitmesine yakın adet sancısı gibi siddetli bir ağri oldu baska birsey hissetmedim benim adetlerim normaldede cok sancılı olur alışkınım oyuzden :)
İnsallah gerek kalmaz hamiş olursun cok teşekkür ederim numara için canımAnladım canım bakalım ben bu ay hamilelik olmazsa bu sefer tüp bebek merkezindeki doktora da soracağım ondan sonra çektir derse cektirmeyi düşünüyorum.
Rica ederim canım ne demek. Umarım randevu alırsın. Amin inşallah canım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah. Kayseri'nin neresinde oturuyorsun ?İnsallah gerek kalmaz hamiş olursun cok teşekkür ederim numara için canım
Erkiletteyim senRica ederim canım ne demek. Umarım randevu alırsın. Amin inşallah canım hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah. Kayseri'nin neresinde oturuyorsun ?