Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Merhaba ben Erciyes Tıp fakültesine gidiyorum. Önce kadın doğum doktoruna muayene oldum. Bir ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Olmayınca tekrar gittim. Bu sefer doktor beni tüp bebek merkezindeki doktora yönlendirdi. Tedavinin orda devam etmesi daha doğru olur dedi. Tüp bebek yapilmayacak sadece tedavimi orda bir doktor takip edecek. Ve sanırım onların kullandığı yöntemler daha sağlıklı olduğu için beni o şekilde Erciyes Tıp fakültesinin Tüp bebek merkezine yönlendirdi doktor. Adet olduğum zaman 2 veya 3.gün ben de oraya başlayacağım. Ben de zeki beyi duydum. Biraz muayene ücreti pahalı olduğu için gidemedim. HSG cektirmedim bu aydan sonra çektireblilrim eğer doktor da uygun görürse

Ya aslında bende hsgden once fakulteyi cok aradim randevu almak icin ama ulasamadim siz nasil aldiniz randevu . Bundan once zerrin avulada gittim oda fakuletede bir dr onermisti aşılama icin .hsgyi nerede cekinmeyi dusunuyorsunuz ben ozel erciyeste 2 bin tlye cektirdim anestezisiz

Ben de Melikgazi Hastanesi'ne gidip HSG çektirmek istiyorum. Ben istersen sana numarasını verebilirim canım. Ben de tüp bebek merkezine gideceğim ordaki doktorların isimlerini bilmiyorum. Ben normal kadın doğuma gittim Mehmet Dolanbaydı doktorun adı o beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Sen de kadın doğuma randevu alıp doktora söyleyip tüp bebek merkezine başlayabilirsin canım.

Bir de anestezisiz nasıldı zor oldu mu ?

Ben ovülasyon testine başladım kızlar dün yaptım çok çok az silik çıktı. İnternetten çoklu sipariş verdim. Onlar gelsin her gün takip edeceğim. C life+incir+havuç kürüne de devam ediyorum

Ben ovülasyon testine başladım kızlar dün yaptım çok çok az silik çıktı. İnternetten çoklu sipariş verdim. Onlar gelsin her gün takip edeceğim. C life+incir+havuç kürüne de devam ediyorum
Adetine kac gün var canım benim 11. Günüm klomen bitti inşallah çarşamba kontrolüm var rabbim bu ay bize de nasip etsin hatim e niyet ettim adet olmadan bitireyim gebe kalirsam her ay bir hatim okuyayım diye bir tanıdık söyledi kuran oku bol bol zamanın geçer stresin azalir dedi cidden fayda ediyor stresim geçen aya göre yok yani kafam rahatladi

Ben de kuran kursuna gidiyorum canım. Gerçekten stresini alıyor insanın. Ben 41 kişi buldum o 41 kişinin her biri Meryem suresi okudu bana hurmalara okunuyor. Ben de inşallah ona başlayacağım. Canım benim adetim yeni bitti 1 Mart'ta bitti. Benim diğer adetim 27 Mart'ta bekleniyor. Bugün 11.günüm yani ovülasyona az kaldı.

İnşallah ramazan ayına da girmiş olacağız güzel haberler alırız ben de Meryem suresini okuyorum günlük mutlaka elimden geldiği kadar ama sayı vs tutmadım. Sana da okunan hurmalar şifa getirsin inşallah

Benim de 1 Mart'ta bitti adetim canım çarşamba Dr gitcem bakalım klomen geçen ay iki yumurta büyütmüştü bu ay ne olacak Allah hayırlısını nasip etsin

İnşallah ramazan ayına da girmiş olacağız güzel haberler alırız ben de Meryem suresini okuyorum günlük mutlaka elimden geldiği kadar ama sayı vs tutmadım. Sana da okunan hurmalar şifa getirsin inşallah
Amin inşallah canım Allah'ım hepimize hayırlı zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin

Valla çok iyi olur verirsen gercekten :) zeki beyin muayene ucreti biraz dolgun ilaclarla falan baya para döktüm birde fakultede muayene olayim

Valla çok iyi olur verirsen gercekten :) zeki beyin muayene ucreti biraz dolgun ilaclarla falan baya para döktüm birde fakultede muayene olayim
Evet ben de araştırdım gerçekten çok pahalı.
444 38 83 bu Erciyes Tıp fakültesinin randevu alma hattı canım buradan alabilirsin inşallah. Öğle saatleri dışında ara o zaman açmıyorlar sabah 9-10 gibi ararsan daha iyi olur.

Hayır bekledigimden daha kolay oldu bi islemin bitmesine yakın adet sancısı gibi siddetli bir ağri oldu baska birsey hissetmedim benim adetlerim normaldede cok sancılı olur alışkınım oyuzden :)
Anladım canım bakalım ben bu ay hamilelik olmazsa bu sefer tüp bebek merkezindeki doktora da soracağım ondan sonra çektir derse cektirmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…