Klomen+Çatlatma iğnesi?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
28
25
Arkadaşlar bebek tedavisi görüp klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan var mı acaba bebek tedavisi görüyorum doktorum klomen+çatlatma önerdi???

Canım biz klomen den once çakşır kullandı eşim bende Dr mfk nin eş paketini kullandım 3 ay ama işe yaramadı biz sonuç alamadik sonra özel doktor a yöneldik zaten Tokat'ta medikal Park hastanesinden başka özel hastane yok

Ben de mfk yöntemini araştırıyordum şimdi. Omega 3 ve D vitamini kullandın mı sen canım ?

Ben de denemeye başlayacağım hem çakşır kökü hem de c life bir de vitamin kullanıp bolca yürüyüş yaparsam etkisi olur mu bilmiyorum.

Anladım canım. Ben de araştırıp bakayım.
Çok çok kişiye fayda etti çevremde de şahit olduklarim var bende çok umutlu başladım ama işte bize vesile olmadı ama benim elimde hala fodega var folik asit vs başka almıyorum günde bir tane onu içiyorum. Eğer ki bu tedaviler ile olmazsa bende tekrar denemek istiyorum mfk yöntemini ayrıca c life kullanmadım ama arkadaşım pcos için kullandı yumurta testi de yaptı Allah in izni ile 5. Ayında gebe kaldı doktorlar tüp bebeksiz olmaz demişti oldu inşallah sen de de hemen etki eder vesile olur

Ay inşallah canım. Allah'ım hepimize hayırlı kapılar açsın. Ben de vitamin alacağım d vitamini ve omega 3 kullanmaya başlayacağım bir de rahim filmi cektirirsem belki ondan sonra da olur diye düşünüyorum. Bazıları rahim filminden sonra hamile kalıyormuş. Belki de tüpler de bir sıkıntı var diye düşünüyorum. Cektirirsem buraya yazarım doktorun ne dediğini de

Kızlar merhaba.Demin hastaneden geldim.klomen verdi bana.Rahim filmi de adet bittiği gibi ge dedi bana.Eğer rahim filmi çekeceksen klomen alma dedi.Benim anlamadığım nokta şu.Klomen kullanırken yumurta büyüyor biliyordur kullananlar.rahim filmi çekersem zarar mı vermiş olurum acabaBu süreçten geçen varsa lütfen ama lütfen beni bilgilendirebilir mi

Merhaba canım. Açıkçası ben de bunu merak ediyordum. Ama ben doktora gittim iki gün önce adetimin 6.günü gittiğim için klomen başlatmadı. Ben de bu ay incir+havuç kürü ve c life başladım. Ben sordum rahim filmi cektireyim mı diye bana biz 2-3 aylık klomen tedavisinden sonra rahim filmi öneriyoruz dedi. Bu ay cektirmene gerek yok dedi. Diğer ay da reglin 2 veya 3.günü gel dedi. Tüp bebek kliniğinde bu sefer tedaviye başlayacağım.Ben hep normal kadın doğuma gidiyordum. Bana tüp bebek olmayacağını ama tedavinin tüp bebek merkezinde daha iyi ilerleyeceğini söyledi doktor.

Bu benim 2.klomen kullanışım canım.

Kuzum incir Havuc kürünü nasıl yapılıyor ben klomen de 2. Ayım bu ay gebelik olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi diye not aldı doktorum. tüp bebek merkezine gitmekle o kadar iyi etmişsin ki Rabbim maddi manevi güç versin o merkezlerin ekipmanı tecrübesi vs daha iyi oluyor.

İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım. Ben internetten araştırdım. İbrahim Saraçoğlu'nun tarifi incir ve havuç kürü. 7-8 tane inciri elinle.ortadan bölüyorsun yaklaşık 2.5 şu bardağı suyu tencereye koyuyorsun üzerine de incirleri koyuyorsun 15 dakika kaynıyor. Havuç için de ayrı bir tencere de yine 2.5 veya 3 su bardağı suyun üzerine 3-4 tane havucu doğrayıp onu da 20 dakika kaynatıyorsun. Sonra bu ikisi ılıdıktan sonra bunların sularını bir sürahide birleştiriyorsun. Ben c life kullandığım için c life sabah ve akşam aç karnına tüketiyorum. Bu incir ve havuç kürünü de yemeklerden yaklaşık 1 saat sonra falan hem sabah hem de akşam içiyorum. Bu incir havuç kürünü 21 gün boyunca uygulamak lazımmış.

Tüp bebek merkezi benimde içime sindi doktor sağ olsun yardımcı oldu. Çünkü ben devlet Hastanesi'ne gittiğim için her gittiğimde başka doktor bakıyordu bir de yeterli ekipmanları yoktu. Aşılama için mesajla solüsyonu yoktu. Umarım burası bana iyi gelir canım

İnsallah canım benim Rabbim dualarimizi kabul etsin. İncir kürünü klomen kullanırken denesem sorun olur mu acaba ya ?

Bence olur çünkü ikisi de yumurta geliştirmek için. Yani ben bu ay klomene başlasaydım onu da kullanacaktım.
Merhaba konuyu biraz okudum kayseride hangi dr gidiyorsunuz suan bende kayserideyim ilk once devlet hastanesine gidiyordum sonra dediginiz gibi yeterli gelmedi ve ozele başladım zeki yilmaza gidiyorum pkos var malesef hsg cektirdim klomen + catlatma ignesi gebelik degerim yukseldi ama sifirlandi sonuc alamadim tekrar gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…