Klomen+ çatlatma iğnesi

Çatlatma iğnesi ile gebe olma oranı 5 kadında 1 Bazı kadınlarda kist oluşumuna neden oluyor çatlatma iğnesi Bende 8 haziranda vuruldum kalçadan ilk başlarda hiç acı ağrı vs olmadı ama dün gece başladı bide ilişki saatiydi Dr 36 saat sonra ilişki dedi şu an hala canım acıyor çok fena Sancım var Yürüyemiyorum bu yüzden. 2 yıllık evliyim 7 aydır tedavi görüyorum bütün ümidimi yitirdim ilk kez çatlatma iğnesi yapıldı. Bakalım bu ay sonuç ne olacak
İnşallah sonuç güzel olur ve burda bizimle paylaşırsın

Bilmiyorum tatlım inanki çatlayan da var çatlamayanda ben nedense hep olumsuz tarafta yer alıyorum kader ne diyimki
Öyle deme canım üzülme onunda bir vakti saati var bebeklerimizde bize kavuşmayı çok istiyorlardır nasibimizde varsa er yada geç bizde anne oluruz. Birbirimize destek olalım üzülmeyelim

Aynen olabilir insallahta oyledir artik adet gununu bekliycez senin kac gunun var benim 2 3 gun icinde olmam lazim ama hicc bir belirtim dahi yok olsaydi heralde nadirde olsa bir belirti olurdu hic bisi olmadigi icinde bu ayda olmadi diye dusunuyorum :KK42:
Canım ne yaptın adet oldun mu
Aynen olabilir insallahta oyledir artik adet gununu bekliycez senin kac gunun var benim 2 3 gun icinde olmam lazim ama hicc bir belirtim dahi yok olsaydi heralde nadirde olsa bir belirti olurdu hic bisi olmadigi icinde bu ayda olmadi diye dusunuyorum :KK42:
Canım adet oldun mu veya test yaptın mi

Back