- Konu Sahibi Odanesiii354535
Kızlar ben saraçoğlunun mağazasında çalışıyorum testere dişli Aslan pençesiSoğan kürü civan perçemi aslan pençesi diyorlar bi yaz İnternete bak bakalım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben saraçoğlunun mağazasında çalışıyorum testere dişli Aslan pençesiSoğan kürü civan perçemi aslan pençesi diyorlar bi yaz İnternete bak bakalım canım
Canım hayırlısı olsun üzülme moral önemli çok ağrın oluyormuyduTamam canım hemen bakıyorum
İnşallah herşey beyinde bitiyor herkes takma diyor ama bizim yaşadıklarımızı bilmeyenler anlamıyor evlendigimizin ilk günden beri her ay acaba mi diyoruminş pozitif düşünelim pozitif olsunn
Çok imreniyorum hamile kadınlara hamile giysilerine bebeği olanlara inşallah bizde yaşarızinş pozitif düşünelim pozitif olsunn
Kızlar doktorum bana bu 7 ay boyunca duphaston progestan dostinex klomen yazdı bu ilaçları kullanıp hamile kalan yok mu
Bu ilaclarla hamilr kalan cok insan varKızlar doktorum bana bu 7 ay boyunca duphaston progestan dostinex klomen yazdı bu ilaçları kullanıp hamile kalan yok mu
İnşallah sonuç güzel olur ve burda bizimle paylaşırsınÇatlatma iğnesi ile gebe olma oranı 5 kadında 1 Bazı kadınlarda kist oluşumuna neden oluyor çatlatma iğnesi Bende 8 haziranda vuruldum kalçadan ilk başlarda hiç acı ağrı vs olmadı ama dün gece başladı bide ilişki saatiydi Dr 36 saat sonra ilişki dedi şu an hala canım acıyor çok fena Sancım var Yürüyemiyorum bu yüzden. 2 yıllık evliyim 7 aydır tedavi görüyorum bütün ümidimi yitirdim ilk kez çatlatma iğnesi yapıldı. Bakalım bu ay sonuç ne olacak
Duyduğuma göre çoğu insana fayda sağlamışKızlar doktorum bana bu 7 ay boyunca duphaston progestan dostinex klomen yazdı bu ilaçları kullanıp hamile kalan yok mu
Çatlamadığı için kist yapmış canımYa çok üzüldüm çatlamamış mi neden kist olmuş
Halâ daha devam ediyor ağrım... bende çok üzülüyorum ama çaresi yok bidaha kullanmıycam iğne ilaç filanCanım hayırlısı olsun üzülme moral önemli çok ağrın oluyormuydu
İnşallah canımÇok imreniyorum hamile kadınlara hamile giysilerine bebeği olanlara inşallah bizde yaşarız
O zaman benimki hiç çatlamaz desene çünkü ben catlatma iğnesi vurulmadimÇatlamadığı için kist yapmış canım![]()
Kesin işe yarıyormu peki canım bide ne zaman başlanıyr kullanmayaKızlar ben saraçoğlunun mağazasında çalışıyorum testere dişli Aslan pençesi
Bilmiyorum tatlım inanki çatlayan da var çatlamayanda ben nedense hep olumsuz tarafta yer alıyorum kader ne diyimkiO zaman benimki hiç çatlamaz desene çünkü ben catlatma iğnesi vurulmadim![]()
Öyle deme canım üzülme onunda bir vakti saati var bebeklerimizde bize kavuşmayı çok istiyorlardır nasibimizde varsa er yada geç bizde anne oluruz. Birbirimize destek olalım üzülmeyelimBilmiyorum tatlım inanki çatlayan da var çatlamayanda ben nedense hep olumsuz tarafta yer alıyorum kader ne diyimki
İnşallah canım haklısın birbirimize moral ve desteği hiç bırakmayalımÖyle deme canım üzülme onunda bir vakti saati var bebeklerimizde bize kavuşmayı çok istiyorlardır nasibimizde varsa er yada geç bizde anne oluruz. Birbirimize destek olalım üzülmeyelim
Bende 10 gün içinde adet olmazsam yaparım test . normalde adetim düzensiz ama hiç bellide olmuyor. Klomen adeti zamanında getirirmiş o yüzden adetime az kaldı inşallah bu ay dualarım kabul olmuşturİnşallah canım haklısın birbirimize moral ve desteği hiç bırakmayalım
Ben çok dua ettim senin için inşallah kabul olur canımBende 10 gün içinde adet olmazsam yaparım test . normalde adetim düzensiz ama hiç bellide olmuyor. Klomen adeti zamanında getirirmiş o yüzden adetime az kaldı inşallah bu ay dualarım kabul olmuştur
Canım ne yaptın adet oldun muAynen olabilir insallahta oyledir artik adet gununu bekliycez senin kac gunun var benim 2 3 gun icinde olmam lazim ama hicc bir belirtim dahi yok olsaydi heralde nadirde olsa bir belirti olurdu hic bisi olmadigi icinde bu ayda olmadi diye dusunuyorum![]()
Canım adet oldun mu veya test yaptın miAynen olabilir insallahta oyledir artik adet gununu bekliycez senin kac gunun var benim 2 3 gun icinde olmam lazim ama hicc bir belirtim dahi yok olsaydi heralde nadirde olsa bir belirti olurdu hic bisi olmadigi icinde bu ayda olmadi diye dusunuyorum![]()
Ay sağol canım Allah razı olsun inşallah seninde kabul olurBen çok dua ettim senin için inşallah kabul olur canım