- Konu Sahibi Odanesiii354535
Evet faydasını görenler var cnmKesin işe yarıyormu peki canım bide ne zaman başlanıyr kullanmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet faydasını görenler var cnmKesin işe yarıyormu peki canım bide ne zaman başlanıyr kullanmaya
Klomen yumurtanın gelişmesini sağlıyor. Eğer doktorun yazdıysa yumurtan gelişmemiştir. Adet düzensizliği için farklı ilaçlar var mesela ben duphaston kullandım. 27 günde bir çok kanamalı oluyordu bende bu hatta geçen ay tam 2 hafta sürdü tekrar kullandım geçti. Şimdi 30 günde geliyor normal bir şekilde. Ben 5 kutu falan kullandım. Anca düzene girdiBende 10 gün içinde adet olmazsam yaparım test . normalde adetim düzensiz ama hiç bellide olmuyor. Klomen adeti zamanında getirirmiş o yüzden adetime az kaldı inşallah bu ay dualarım kabul olmuştur
Bence biraz erken davranışın adetine 9 gün varmış daha adet gununden 1 2 gün sonra yaparsan tam net sonuç alırsın bende mayısta klomen kullandım ignemi de vuruldm ama benimki tutmadı saha dogrusu tam gebelik olusacakken düşük ile sonuclandişimdi yine başladım klomene günde aynı anda 2 tane iciyorum bakalım çarşamba kontrlum varArkadaşlar merhaba klomen kullandım yumurtam 23 mm olmuştu çatlatma iğnesi dedi doktor aynı gün vuruldum üst üste 3 gün ilişki oldu iğneyi vurulalı 6 gün oldu kasıklarımda ağrı sürekli uyku hali oluştu 5 tane ayrı ayrı erken gebelik testi yaptım hepsinde pozitif görünce kan tahlili yaptırdım sonuç 32.42 çıktı adetime 9 gün var sizce umutlanmalımıyım bilmiyorum Yardım lütfen
Bende pko var zaten sorun yumurtalarının büyümemesi şunu demek istedim Klomen yumurtlama sağladığı için adetim belki zamanında gelebilir.Klomen yumurtanın gelişmesini sağlıyor. Eğer doktorun yazdıysa yumurtan gelişmemiştir. Adet düzensizliği için farklı ilaçlar var mesela ben duphaston kullandım. 27 günde bir çok kanamalı oluyordu bende bu hatta geçen ay tam 2 hafta sürdü tekrar kullandım geçti. Şimdi 30 günde geliyor normal bir şekilde. Ben 5 kutu falan kullandım. Anca düzene girdi
Aynen zaten yumurta büyütmediğini için adet düzensizliği oluyor bendede var aynı problem bu arada benim aşırı ağrım kramp gibi giriyor bide yorgunluk Ramazan'dan dolayında olabilir gece uyku bölünüyor fln ama bilemedimBende pko var zaten sorun yumurtalarının büyümemesi şunu demek istedim Klomen yumurtlama sağladığı için adetim belki zamanında gelebilir.
Aslında çokta erken uyku halini hamilelerine bağlamamAynen zaten yumurta büyütmediğini için adet düzensizliği oluyor bendede var aynı problem bu arada benim aşırı ağrım kramp gibi giriyor bide yorgunluk Ramazan'dan dolayında olabilir gece uyku bölünüyor fln ama bilemedim
Aynen yumurta buyumedigi için adet geç oluyor şimdi Klomen sayesinde büyüdüyse eğer hamile değilse gününde gelebilir ama inşallah hamileyizdir . Adetime ne kadar var canımAynen zaten yumurta büyütmediğini için adet düzensizliği oluyor bendede var aynı problem bu arada benim aşırı ağrım kramp gibi giriyor bide yorgunluk Ramazan'dan dolayında olabilir gece uyku bölünüyor fln ama bilemedim
Bildiğim kadarıyla klomen ile olmaz ama inşallah Allah kalbine göre verir canm benim rahatsızlık da aynı. PKOBende pko var zaten sorun yumurtalarının büyümemesi şunu demek istedim Klomen yumurtlama sağladığı için adetim belki zamanında gelebilir.
Klomen gebelik için iyi bir ilaç inşallah olur. Pko zorrrr...Bildiğim kadarıyla klomen ile olmaz ama inşallah Allah kalbine göre verir canm benim rahatsızlık da aynı. PKO
Aynen öyle ya. Bide sivilce ve tüy çıkartıyor sinir olmaya başladımKlomen gebelik için iyi bir ilaç inşallah olur. Pko zorrrr...
Sağ yumurtalığım gelişmiş klomen sayesinde. Perşembe vuruldum çatlatma iğnesini. Bayrama belli olur adetim bayrama geliyor.Klomen gebelik için iyi bir ilaç inşallah olur. Pko zorrrr...
Vallahi doktor beni kontrole çağırmadı bende hamile olup olmadığımı bayramda öğrenirimSağ yumurtalığım gelişmiş klomen sayesinde. Perşembe vuruldum çatlatma iğnesini. Bayrama belli olur adetim bayrama geliyor.
Beni sürekli adetli iken çağırıyor. Her ay adetli iken gidiyorum. Senide adetli iken mi çağırıyorVallahi doktor be
Vallahi doktor beni kontrole çağırmadı bende hamile olup olmadığımı bayramda öğrenirim
Ayın 21 inde adet olmam gerekiyor Kadir gecesine denk geliyo sanırım Allahım hepimizi sevindirsin bu günlerde bayram Sevinci yaşayalım senin ne zaman ?Aynen yumurta buyumedigi için adet geç oluyor şimdi Klomen sayesinde büyüdüyse eğer hamile değilse gününde gelebilir ama inşallah hamileyizdir . Adetime ne kadar var canım
Amin inşallah benimde 20 sinde canımAyın 21 inde adet olmam gerekiyor Kadir gecesine denk geliyo sanırım Allahım hepimizi sevindirsin bu günlerde bayram Sevinci yaşayalım senin ne zaman ?
Bende adetli iken çağırdı gittim bidahada çağırmadıBeni sürekli adetli iken çağırıyor. Her ay adetli iken gidiyorum. Senide adetli iken mi çağırıyor
Bu hapla iğne benim bütün vücudumu alt üst etti arkadaşlar vücudum şiş uykudan kafamı kaldıramıyorum benzer etkisini gören var mı?Bende adetli iken çağırdı gittim bidahada çağırmadı
Bu hapla iğne benim bütün vücudumu alt üst etti arkadaşlar vücudum şiş uykudan kafamı kaldıramıyorum benzer etkisini gören var mı?
Bendede uyku hali var ikimizde aynı zamanda öğrenmez ozamanBenimde şişkinlik var