- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 30
- Konu Sahibi Odanesiii354535
Canım resim açılmıyor bende bakamıyorum. Ama hadi inşallah hamilesindir olmadi iki gün sonra tekrarlaKızlar çizgi var mı bana mı öyle geliyor acill yorum bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım resim açılmıyor bende bakamıyorum. Ama hadi inşallah hamilesindir olmadi iki gün sonra tekrarlaKızlar çizgi var mı bana mı öyle geliyor acill yorum bekliyorum
Canım üzmek istemem ama baktım ben silik bile olsa çizgi göremedimKızlar çizgi var mı bana mı öyle geliyor acill yorum bekliyorum
Canım doktordan geliyorum sonuç negatif bide moralim çok bozuk ulturasonla baktı kistin var 24 mlm dedi bütün umudumu yitirdim zaten normal çıksa şaşardımCanım üzmek istemem ama baktım ben silik bile olsa çizgi göremedim
Ben artık umudumu yitirdim doktordan geliyorum nır topu gibi 24 mlm kist oluşmuş yok yani artık uğraşmıycam test filan kendimi yedim bitirdim inan ki...Benimde yarin gece tam 2 hafta olcak 11 gun test yaptim ama negatif
Şu an adet oldum ve aynı senin durumundayım yaşama sevincim kalmadı içim yaniyok her ay uğraşmaktan doktorlara oranı biramı göstermekten doktor kapısında bekliyej hamile kadınlara imrenmekten yoruldummmm.Ben artık umudumu yitirdim doktordan geliyorum nır topu gibi 24 mlm kist oluşmuş yok yani artık uğraşmıycam test filan kendimi yedim bitirdim inan ki...
Bana da kist yapmıştı canım klomen ve ovitrelle. Üç aydır atamadım kisti. Bakalım bıraktım ucunu. Kürler yapalımBen artık umudumu yitirdim doktordan geliyorum nır topu gibi 24 mlm kist oluşmuş yok yani artık uğraşmıycam test filan kendimi yedim bitirdim inan ki...
Kıyamam ben sana canım benim ya senin için çok dua edicem inşallah Allahım kucağını boş bırakmaz ne kadar zamandır uğraşıyordun peki canım çok oldumuŞu an adet oldum ve aynı senin durumundayım yaşama sevincim kalmadı içim yaniyok her ay uğraşmaktan doktorlara oranı biramı göstermekten doktor kapısında bekliyej hamile kadınlara imrenmekten yoruldummmm.
Yapalım benimle paylaşırmısın canım bişey bulursan canımBana da kist yapmıştı canım klomen ve ovitrelle. Üç aydır atamadım kisti. Bakalım bıraktım ucunu. Kürler yapalım
Soğan kürü civan perçemi aslan pençesi diyorlar bi yaz İnternete bak bakalım canımYapalım benimle paylaşırmısın canım bişey bulursan canım
13 ay bitti hiç korunmadik ilk günden istedik ama olmadı olmuyoKıyamam ben sana canım benim ya senin için çok dua edicem inşallah Allahım kucağını boş bırakmaz ne kadar zamandır uğraşıyordun peki canım çok oldumu
Tamam canım hemen bakıyorumSoğan kürü civan perçemi aslan pençesi diyorlar bi yaz İnternete bak bakalım canım
amin canım amin Allah razı olsun Rabbim isteyen bütün herkeze nasöp etsin13 ay bitti hiç korunmadik ilk günden istedik ama olmadı olmuyo
Hepsini denedim benTamam canım hemen bakıyorum
Allahın gücüne gitmesin de istemeyene veriyor isteyene de vermiyor sanırım çok isteyince tersine tepiyor ben buna inandım artık13 ay bitti hiç korunmadik ilk günden istedik ama olmadı olmuyo
Allah büyük oluruna bırakalım artık bence olursa olur olmazsa olmaz modunda belki beklemediğimiz anda pozitifi görürüz13 ay bitti hiç korunmadik ilk günden istedik ama olmadı olmuyo
Evet bende bunu anladim mesele beyinde bitiyo cikarip atcaksin doktorda ayni seyi dio ama tez canliyiz hemen olsun istiyoruz ilk gunden hamile kalanlar var ya daha ilk gunde n suriuelilerin 6 7 tane cocuklari varAllahın gücüne gitmesin de istemeyene veriyor isteyene de vermiyor sanırım çok isteyince tersine tepiyor ben buna inandım artık
Allah büyük oluruna bırakalım artık bence olursa olur olmazsa olmaz modunda belki beklemediğimiz anda pozitifi görürüz[/QUO pazartesi doktora gidicegim. Rahim filmi cekilcek ondan sonra akisina birakacagim olursa olur olmazsa nasip degilmis dicem kabullenecegim
Ya çok üzüldüm çatlamamış mi neden kist olmuşCanım doktordan geliyorum sonuç negatif bide moralim çok bozuk ulturasonla baktı kistin var 24 mlm dedi bütün umudumu yitirdim zaten normal çıksa şaşardım
inş pozitif düşünelim pozitif olsunnBenimde içimde garip bir hisvar. Dört gözle bekliyorum adet günümü
Çatlatma iğnesi ile gebe olma oranı 5 kadında 1 Bazı kadınlarda kist oluşumuna neden oluyor çatlatma iğnesi Bende 8 haziranda vuruldum kalçadan ilk başlarda hiç acı ağrı vs olmadı ama dün gece başladı bide ilişki saatiydi Dr 36 saat sonra ilişki dedi şu an hala canım acıyor çok fena Sancım var Yürüyemiyorum bu yüzden. 2 yıllık evliyim 7 aydır tedavi görüyorum bütün ümidimi yitirdim ilk kez çatlatma iğnesi yapıldı. Bakalım bu ay sonuç ne olacakYa çok üzüldüm çatlamamış mi neden kist olmuş