Klomen+ çatlatma iğnesi

Benim göğüs ucum çok ağrıyor neden olabilir acaba sizinde oldu mu
Benim göğüs ucu değilde göğsümün alt kısmı ağrıyordu. Dokunulmuyordu bile ağrıdan. Hormon testi yapıldı. Prolaktin yüksek çıktı onun içinmiş. Dr dostinex yazdı kullandım geçti ama yan etki yaptı. Geçici görme kaybı yaşadım. Dr kullanmayı bırakmamı söyledi. Şimdi ağrı falan yok

Benim göğüs ucu değilde göğsümün alt kısmı ağrıyordu. Dokunulmuyordu bile ağrıdan. Hormon testi yapıldı. Prolaktin yüksek çıktı onun içinmiş. Dr dostinex yazdı kullandım geçti ama yan etki yaptı. Geçici görme kaybı yaşadım. Dr kullanmayı bırakmamı söyledi. Şimdi ağrı falan yok
Benimde yapıldı prolaktin testim ama gayet normal çıktı doktor çok iyi dedi.

arkadaslar cok uzun zaman oldu buraya ugramayali en son 2010 da kayit olmustum 2. hamileligim icin ve yillar sonra tekrat cocuk istedigimiz.icin tekrar buralardayim yeniden kayit oldum ben pkoluyum evlendim 2 sene cocugum olmadi simdi 2 evladim var sukur biri kiz biri erkek ikiside igneler ilaclar kisler tedaviler sonunda oldu sIzlerin.mesajinizi gorunce yenide .kayit olup yazmak istedim umutsuz olmayin diye bakin simdi 3. bebegi istedigim icin tekrar tedaviye basladim basimdan gecenleri size yazacagim bende hiç bebegim olmaz hissini cok yasamistim simsi buyuduler okula basladilar ve ben tekrat bebek ozledim esimde cok israrci bu konuda tedavi ol bebegimiz olsun diye kac sene istedi ama.benkm ancak gonlum.oldu bebek ozledim bende

arkadaslar ben ilk adet oldugumdan beri hep duzensizdim evlendikten sonra pko oldugumu ogrendim cocuk olmuyrodu çünkü aylarca doktora git gel prolaktin hormonum yulsekti fsh falan hormon ilaclari kullandim klomen kullandim ama kis oluyordu tutmuyordu o ay ara verdim klomen kac ay kullandim bilmiyorum ama istenilen yumurta elde edilmiyordu umudum tukeniyordu benden sonra evlenenerin kucaginda bebekleri vardi ve bana siz geri kaldınız diyenler oluyordu cok uzuluyordum aylar suren klomen tedavsiide basarisiz olunca doktor 2. asamaya gecmisti

genel de tup bebek tedavisindeni ilaclara gecti gobekten koldan maliyetli ignelerle yumurta buyutmeye çalıştık evet büyümüştü sonunda ama tutmadi kis oldu maddi.manevi zarardi kisi gecirmek.icin tekrar bir ay ara verildi
sonraki ay tekrar ignelere basladik.bu defa igneleri arttırdı ama bende umit kalmamisti tutacagina asla ihtimal vermez halde hep agliyordum asla cocugum olmayacak piskolojisine girmistim tup bebege durumumuz yoktu geceleri kalkip namazlar kilip kuranlar okuyup allaha yavlariyordum cunku ben kizligimdada aylarca adet gormeZdim evlenince cocugum olmaz piskolohisine taa ozamanlarda girmistim zaten onca aydan asamalardan sonra umitsiz halde 2. ignelerle yumurtayi büyüttük bende heyecan yoktu yine nasil olsa olmayacak derken hasta olmadim kasigim agriyordu kis oldu yine dedim doktor gel dedi gittim gozumuz aydin gebesin dedi ama ben sok kalbim atiyordu

inanamdim gunlerce hamile olduguma ben asla hamile.kalmicam piskolojisi vardi çünkü sonra kasik agrilari falan kalp atisini duydum sukur ettim rabbime ettigim dualari kabul etmisti mevlam.. 1. çocuğumun kIzımın hikayesini ozet gectim oglumunda hikayesi var böyle onuda zor tutturdum kizlar isterseniz onuda anlatirim ondada igneler ilaclar vs.

uykum kacmisken onuda Ozet geçeyim :)

kizim 3 yasindaydi esim ve ben 2. cocgu istiyorduk cunku korunmadigim halde hic hamile kalmamistim 2. yede birde zor oluyor tedavi uzun suruyor diye 3. senede 2. cocugu istedik cok gecikmeden diye sonra yune klomen hormon tesleri kizmda oldugu gibi klomenler yine ise yaramadi igneye gecrik igneleri yaptirdim ay sonunda yine tutmamis kis olmustu sonra ilaca devam maceraya devam pes etmek yok kisi eritip yine igne ve bu defa oglum tutunmustu ve ben ilkkez anne oluyorum gibi okadar sevinmis ve heyecanliydim ki sanki ilk cocugumdu o cok istiyordum 2. bebegide çünkü inanin garip.gelebilir ama 2. bebegide cok arzuladim cocugum yokmus gibi sevincide buyuk olmustu tedavilerin sonunda oglumun tutunmasi ve yillar gecti ben suan 30 yasindayim kizim 9a girdi o oglum 6 yasinda ve okula başlıcak esim cocuk delisi ve uzun zamandir israt ediyor bebek olsun diye bu yaz bende istedim dogum kontol hapi kullaniyrodum biraktim ve o ay gittim doktouma hemen hatirladi cocuklarimin resmini godterdim nasil buyumusler dedi onun icin tekrar istiyorum doktor bey dedim gulduk eski seruveni hatirladik gulduk doktor bakti sorun yok bu ay hapi biraktin kendi haline kalsin dedi yumurtlama gunu çağırdı 14.gun gitim dediiki yumurtlamissin sen dedii aaaa hemen tutarmi bukadar kolaymi olacak yoksa dedim birden umutlandim adetin gecince gel dedi ama malesef adet oldum sonraki ay gittim klomen sende etki yapmiyor uzamasin bosuna dedi direk igneye baslayalim dedi ignelerimi aldim hecmis tecrubeler car gobegimden yaptim ignelerimi cagirdigi gun gittim 18 mm olmus dedi catlatalim hemen dedi catlama ognesi ve o gobekten yaptigim igneler bana haftalari zehir etti agrilardan eyilip dogrulamiyordum karnim sisti hamile gibi dogurmus gibi evde iki buklumum yuruyemiyorum igneler beni maf etti ama o agriyla catladigini bildim yumurta aki dedikelri gelmisti cunku umutlandim baya bu agrilari çektim ama yinee tutmadi diher yumurta kis olmuş yine paralar cektigim agrilar cope gitti 2 kis olmus biri 4cm digeride 3 bucuk cm mis oakdar moralim bozulduki dogum kontrol hapi verdi erisin diye ama ben sogan kurunh arastiriyordum pko icin kisler eriyormus hem kis erisin bitsin diye sogan kuru ve hapi kullandim adet oldum baska doktora gitim devlete benim doktor ozelde maddi sikintim vardi devlete gittim doktora anlattim bakti temiz rahmin dedi sukur kisler gitmis ama kanamam kac gun acayip pıhtı seklinde geldi ve 4 gub olan ben 6 gun oldum ve doktor klomen verdi 3. gunu basladim 10 gun sonra gel dedi haftaya gidecegim bakalim nolacak bu tutmaz sa esim digerine gidersin yine igne aliriz diyor bilmiyorum suan bende klomen sonucunu merak ediyorum yillar sonra etki edecek mi diye arkadaslar cok uzattim ama onca konu okudim uye olup yazmak istemedim sizin yazilari görünce dayanamadım yani umitsiz olmayin bol bol dua edin hacet namazi kilin ve tedavinizi olun beklenen gun gelecekse cekilen çile kutsaldir kardeşlerim dilerim rabbim sizide sevindirir durumlarinizi yazin dualarim sizinle

Amin inşallah cümlemize
Benim prolaktin 30,92 çıkmıştı. Sol yumurtalıkta kist vardı. Ve rahmim pıhtılaşmış kan ile doluydu.Şimdi hepsi düzene girdi sağ yumurtalığım gelişti klomen sayesinde. Çatlatma iğnesi vurulalı 4 gün oldu işte. Herkes karın ağrısı yapıyor çatlatma iğnesi diyor ama bende yumurtalıklarda çok feci sancı yaptı. İki gün yürüyemedim oturamadım sancıdan.

Benim prolaktin 30,92 çıkmıştı. Sol yumurtalıkta kist vardı. Ve rahmim pıhtılaşmış kan ile doluydu.Şimdi hepsi düzene girdi sağ yumurtalığım gelişti klomen sayesinde. Çatlatma iğnesi vurulalı 4 gün oldu işte. Herkes karın ağrısı yapıyor çatlatma iğnesi diyor ama bende yumurtalıklarda çok feci sancı yaptı. İki gün yürüyemedim oturamadım sancıdan.
Canım bende öyle oldum yumurtaliklarim agridi. Eşim arabayı yavaş sürdüğü halde araba hareket ettikçe ben duramadım ağrıdan. Benimde gelişmiş midir sence

Back