- Konu Sahibi Odanesiii354535
Bence test için daha erken 15. Günden sonra kanda çıkabilir umudunu kaybetme hayırlısı olsun herşeyinİğneden dolayı aynı şey bendede oldu bir kaç güne geçer canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence test için daha erken 15. Günden sonra kanda çıkabilir umudunu kaybetme hayırlısı olsun herşeyinİğneden dolayı aynı şey bendede oldu bir kaç güne geçer canım
benim bugün iğneden sonraki 4. günüm hafif de olsa ara ara ağrım oluyor. Özellikle ilişki esnasında.İğneden dolayı aynı şey bendede oldu bir kaç güne geçer canım
Benimde çok ağrım oluyor ilişkş esnasındabenim bugün iğneden sonraki 4. günüm hafif de olsa ara ara ağrım oluyor. Özellikle ilişki esnasında.
Evet tedavide ilk ayimbenim bugün iğneden sonraki 4. günüm hafif de olsa ara ara ağrım oluyor. Özellikle ilişki esnasında.
Benime tedavide ilk ayım bakalım inş iyi haberler alırız hepimiZEvet tedavide ilk ayim
İnşallah umutla bekliyorum vallahi hadi inşallahBenime tedavide ilk ayım bakalım inş iyi haberler alırız hepimiZ
Ne zaman testbyaptırcaksınİnşallah umutla bekliyorum vallahi hadi inşallah
Bugün benim adetinin 21.günü yani daha çok erken. Sen ne zaman yaptiracaksin canımNe zaman testbyaptırcaksın
Ben 2 hafta sonra yaptırıcamBugün benim adetinin 21.günü yani daha çok erken. Sen ne zaman yaptiracaksin canım
İnşallah hamilesindirBen 2 hafta sonra yaptırıcam
İnşallah dayanamıyorum valla günler geçmek bilmiyor heyecandan yerimde duramıyorum inşallah boşa çıkmazİnş hepimi hamileyizdir
Dimi aynen ama içimde bir garip bir his var yada ben öle istediğim içinde öle hissediyor olabilirm canım senin tahlilde e2 değerine baktığı doktorun klomenden sonra ?
İnşallah dayanamıyorum valla günler geçmek bilmiyor heyecandan yerimde duramıyorum inşallah boşa çıkmaz
Hiç bilmiyorum canım valla doktor söylemediDimi aynen ama içimde bir garip bir his var yada ben öle istediğim içinde öle hissediyor olabilirm canım senin tahlilde e2 değerine baktığı doktorun klomenden sonra ?
Cok cok silik bir cizgi var gibi bugun igneden sonra kacinci gununuz???? Kızlarrrr
9-10 olması lazımCok cok silik bir cizgi var gibi bugun igneden sonra kacinci gununuz
Benimde yarin gece tam 2 hafta olcak 11 gun test yaptim ama negatif9-10 olması lazım