Klomen+ çatlatma iğnesi

Ben artık umudumu yitirdim doktordan geliyorum nır topu gibi 24 mlm kist oluşmuş yok yani artık uğraşmıycam test filan kendimi yedim bitirdim inan ki...
Şu an adet oldum ve aynı senin durumundayım yaşama sevincim kalmadı içim yaniyok her ay uğraşmaktan doktorlara oranı biramı göstermekten doktor kapısında bekliyej hamile kadınlara imrenmekten yoruldummmm.

Şu an adet oldum ve aynı senin durumundayım yaşama sevincim kalmadı içim yaniyok her ay uğraşmaktan doktorlara oranı biramı göstermekten doktor kapısında bekliyej hamile kadınlara imrenmekten yoruldummmm.
Kıyamam ben sana canım benim ya senin için çok dua edicem inşallah Allahım kucağını boş bırakmaz ne kadar zamandır uğraşıyordun peki canım çok oldumu

Allahın gücüne gitmesin de istemeyene veriyor isteyene de vermiyor sanırım çok isteyince tersine tepiyor ben buna inandım artık
Evet bende bunu anladim mesele beyinde bitiyo cikarip atcaksin doktorda ayni seyi dio ama tez canliyiz hemen olsun istiyoruz ilk gunden hamile kalanlar var ya daha ilk gunde n suriuelilerin 6 7 tane cocuklari var

Ya çok üzüldüm çatlamamış mi neden kist olmuş
Çatlatma iğnesi ile gebe olma oranı 5 kadında 1 Bazı kadınlarda kist oluşumuna neden oluyor çatlatma iğnesi Bende 8 haziranda vuruldum kalçadan ilk başlarda hiç acı ağrı vs olmadı ama dün gece başladı bide ilişki saatiydi Dr 36 saat sonra ilişki dedi şu an hala canım acıyor çok fena Sancım var Yürüyemiyorum bu yüzden. 2 yıllık evliyim 7 aydır tedavi görüyorum bütün ümidimi yitirdim ilk kez çatlatma iğnesi yapıldı. Bakalım bu ay sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…