merhaba bende 3 ay klomen otrıvella çatlatma iğnesi kullandım kulladıgım aylarda felaket bel agrıları yaşadım yanı ıgnden sonra asırı agrılar baslaı 2 yumurtam oluştu buyudu ama maalesef çatlamadı değer 10 un üzerine cıkması lazımken benımkısı 3.42 oldu ıkıncıde 9.40 oldu 3. de yaptırmadım gebelık olusmadı bende klomen ve catlatma ıgnesı ıse yaramadı o yuzden doktorlar bana artık aşılamaya yonlendırdı 2 yıl oldu nerde ıse bebek ısteyelı kısmet olmadı ama bu ay doktora gıtmıyorum ramazan dıye ınstagramda bır sayfa buldum ballı karışımlı macun yapıyor kadın ordan 2 sıse sıpariş verdım ınanın her kullanan hamıle kalıyor suan tek umudum o macunn Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın cok zorr bişey ama bu ay macunu kullandım sanırım çatladı gıbı hıssedıyorum yumurtamı artık Allah kerımm 10 gune bellı olur ne olacagı ayrıyetten 7 cm cıkolata kıstım vardı kapalı amelıyatla aldırdım pis kıst yenıden olustu suan 3 cm boyutunda bu kıst yumurtalık kapasite mi maf etti herkes ıkı taraftan yumurtlarken ben tek taraflı yumurtluyorum vede sadece 1 yada 2 tane Allah ol der olur bire ıkıye bakmaz ama bu ısler cok zormus Allah herkese sabırlar versin güzel haberler versın bu guzel ramazan ayı hürmetine