• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+ çatlatma iğnesi

Birde ateşinizi her sabah uyandığınızda ölçün diyorlar beklenen adet tarihine kadar adet tarihiniz geçer ve hala ateşiniz yüksek ise buda hamileliğe işaret ediyormuş yine bu siteden okumuştum yıllar önce açılan bir konu ve cevaplarda

Canım benim yumurtalıklarımda çatlama problemi vardı 5 gün boyunca klomen kullandım günde 2 tane 10. Gün doktora gittiğimde öğrendim böyle bir rahatsızlığımın olduğunu bu nedenden dolayı çatlama iğnesi verdi bana aynı gün vuruldum bugün 7. Gün hala daha devam ediyor akıntım . Ben dayanamdım hemen test yaptım iğnenin üzerinden 5 gün geçince kan verdim 32,42 çıktı sonra internetten bir baktım ki iğne hcg hormonu içeriyormuş yıkıldım resmen ama Allahtan ümit kesilmez 8 gün var adet olamama inşallah adet olmam hayırlı haberleri paylaşırım sizlerle inşallah sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırım çok çok dua edicem mübarek ramazan ayında rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Amin hamile olmak nasıl bisey bende yaşamak istiyorum. İğne yüksek çıkarmış olabilir doğru ama yanlış bilgi vermeyin benim duyduklarim yüksek çıkarsa bile 5 falan çıkar öyle biliyorum senin baya yüksek çıkmış bence hamilesin

Düşmüş yükselmemiş arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_2406.jpg
    IMG_2406.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 162
Selam kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım ilacım bu akşam bitiyor, cuma günüde kontrolüm var. klomen kullanan herkese mutluaka çatlatma iğnesi vurulmalı mı? ve bu iğne kaçç saat sonra vuruluyor

Selam kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım ilacım bu akşam bitiyor, cuma günüde kontrolüm var. klomen kullanan herkese mutluaka çatlatma iğnesi vurulmalı mı? ve bu iğne kaçç saat sonra vuruluyor
Selam canım herkse verilmiyor iğne doktorun uygun görürse iğne yaptırır zaten söyler ben klomeni günde 2 kere sabah akşam içtim 10. Gün de doktora gittim yumurtalıklarım büyümüş ama çatlamamış o yüzden iğne vurdur dedi sen kontrolüne git günü gelince doktoruna mutlaka sor iğneyi

Selam canım herkse verilmiyor iğne doktorun uygun görürse iğne yaptırır zaten söyler ben klomeni günde 2 kere sabah akşam içtim 10. Gün de doktora gittim yumurtalıklarım büyümüş ama çatlamamış o yüzden iğne vurdur dedi sen kontrolüne git günü gelince doktoruna mutlaka sor iğneyi
Canım çok teşekkür ederim cevabın için bende klomeni günde iki kere içiyorum sabah-akşam. cuma günüde doktora gidicem. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Canım çok teşekkür ederim cevabın için bende klomeni günde iki kere içiyorum sabah-akşam. cuma günüde doktora gidicem. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
Amin bitanem inşallah hepinize dua ettim az önce bu mübarek günde Allahım hayırlara çıkarsın yüzümüzü güldürsün inşallah aminnn

Back