Klomen + catlatma ignesi yaptiranlar...

Nasil anladin hamile oldugunu... adetler duzenlimi bende pko var duzensiz kalsamda anlayamam yani pko yuzunden der beklerim oyuzdn hersey doktr kontrolu ile oluyor klomen kullandm catlatma ignemi oldum beklemedeyim darisi basimiza insallah . Sagliklica al kucagina ins canm
Adetlerim duzenliydi hep erken oluodum 28 gunde bir . Ordan anladm yoksa hic bir belirtim yok halada yok su an tam 5 haftalk hamileyim cok sukur 😍ignenin yapildigi ilk ay hamile kalmadm ikinci ay igne yapilmadan hamile kaldim bildigim tek bisi var igneninde klomeninde etkisi cok cok fazla var hamile kalmayi kolaylastran en iyi ilaç . Ilk ay olmazsa hic uzulme

Bende kullandım ama ilk denemede ise yaramadı şimdide doktorum izinli idi eylülün 17sinden sonra gideceğim inşallah hasta olmamda şimdi aşırı derecede kötü grip oldum acaba hamile kalmak gibi birsey olur mu olmaz mı ilaçlardan dolayi🤔
Hic bi ilac alma bende senin gibi ilk ay yaptim tutmadi ikinci ay doktorum izindeydi korunmayin sakin gebelik olabilir dedi olduda 😁

Adetlerim duzenliydi hep erken oluodum 28 gunde bir . Ordan anladm yoksa hic bir belirtim yok halada yok su an tam 5 haftalk hamileyim cok sukur 😍ignenin yapildigi ilk ay hamile kalmadm ikinci ay igne yapilmadan hamile kaldim bildigim tek bisi var igneninde klomeninde etkisi cok cok fazla var hamile kalmayi kolaylastran en iyi ilaç . Ilk ay olmazsa hic uzulme
Zaman gecmek bilmiyor, akintim oluyo korkarak kosuyorum wcye acaba adetmi oldum diye. Beklemek can sıkıcı zaman durdu gecmiyor..bugun catlatma ignesinin 9.günü 14de Kan vercem yani 8 ağustosta hayirlisi bakalim

Zaman gecmek bilmiyor, akintim oluyo korkarak kosuyorum wcye acaba adetmi oldum diye. Beklemek can sıkıcı zaman durdu gecmiyor..bugun catlatma ignesinin 9.günü 14de Kan vercem yani 8 ağustosta hayirlisi bakalim
Sikma canini sabirli ol canim . Gerci bende boyleydim de 😂 ilk igneden sonra tutmayinca ikincisinde cok umutsuzdum tuttu insallah sen ilk aydan tutturursun 😚

Öncelikle merhaba... bugun catlatma ignemi oldum. Bekliyorum .... varmi klomen kullanip catlatma ignesi yaptiranlar deneyimlerii paylasalimmmm🥰🤩🥰
Bende 23unde yaptirdim catlatma ignesini doktor 15 gun sonra gel dedi bakalım hayırlısı simdiden bir test yaptirmak istiyorum ama korkuyorum

Bende 23unde yaptirdim catlatma ignesini doktor 15 gun sonra gel dedi bakalım hayırlısı simdiden bir test yaptirmak istiyorum ama korkuyorum
Hadi hayirlisi canim senin de cumartesi...hayrlisi olsun insallah tez vakitte kucagina al insallah bizide haber et hee:)))

Ben daha iki gunden beri kullanıyorum klomenı 2 Eylül de adet oldum 16 Eylül de tekrar gidcem o zaman mı yapılıyor çatlama ignesi acaba altan muhaneylemı yapılıyor

Ben temmmuz ayinda yaptrdim ama o ay hamile olmadim sonraki ay tekrar gidip yaptrcaktm ama doktorum izinde oldugunu soyledi bizde bir ay araa vermeyi doktorun gelmesini beklemeye karar verdik ve o ay hamile kaldim su an hamile oldugumu dun ogrendim ve cok mutluyum allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu 😍😍
Çatlama ignesi be zaman yapılıyor bende klomen. Kullanıyorum

Öncelikle merhaba... bugun catlatma ignemi oldum. Bekliyorum .... varmi klomen kullanip catlatma ignesi yaptiranlar deneyimlerii paylasalimmmm🥰🤩🥰
Ben sadece klomen kullanıyorum çatlama iğnesi ne zaman yapılıyor bilmiyorum doktor da altan muayene olcaksın dedi 2 Eylül de adet oldum 16 Eylül de tekrar gdcem muayene için

Ben sadece klomen kullanıyorum çatlama iğnesi ne zaman yapılıyor bilmiyorum doktor da altan muayene olcaksın dedi 2 Eylül de adet oldum 16 Eylül de tekrar gdcem muayene için
16 eylulde yum buyuyup gelismisse catlatma ignesi verecek 36 saat sonra iliski onercek 14 gun sonra adet olmazsan kan verip hamismisin diilmisin ogrenebiliosn... benim 11.gunum beklemedeyim... hayrlisi olsun insallah tez vakiitte alalim bebisleri kucagmiza🥰🤩🤩

Çatlatma ignesi nasıl yapılıyor peki inşallh bu ay bende çok istiyorum ama benım adet düzensizliğim var malesef

Back