Klomen + catlatma ignesi yaptiranlar...

16 eylulde yum buyuyup gelismisse catlatma ignesi verecek 36 saat sonra iliski onercek 14 gun sonra adet olmazsan kan verip hamismisin diilmisin ogrenebiliosn... benim 11.gunum beklemedeyim... hayrlisi olsun insallah tez vakiitte alalim bebisleri kucagmiza🥰🤩🤩
İnşallh 🥰💖

Çatlatma ignesi nasıl yapılıyor peki inşallh bu ay bende çok istiyorum ama benım adet düzensizliğim var malesef
Benim yumurtam solda bir tane olmak uzre 20mm buyumustu cokguzel gelismis dedi doktorum catlatma ignesi verdi gobekten vurdurdum ben....benimde var pko musun

Evt pkoyum geçen ay ögrendım ama her ay olurum ben sadece 35,30,40 ,25 değişiyor günlerım 40 gunu hiç geçmedi en uzun oydu

Evt pkoyum geçen ay ögrendım ama her ay olurum ben sadece 35,30,40 ,25 değişiyor günlerım 40 gunu hiç geçmedi en uzun oydu
Cokguzel bisey gecde olsa adet olman.ben 4Ay olmadigimi biliyorum kilo verdim 12 kilo simdi oluyorum ama duzensiz 3 4gun suruyor oda ama klomeni kullandm ilk ayda sonuc oldum coksukur korkmaya gerek yok dedi doktorum cnku senin yumurtan gelisiyor istedimiz buyukluge ulasmis dedi.

Merhaba kızlar bu ay ilk defa klomen kullandım 23 mm olmuş yumurta ama catlatma iğne vermedi ilk ay bu sekil de bakalım dedi çatlar mi acaba

Merhaba kızlar bu ay ilk defa klomen kullandım 23 mm olmuş yumurta ama catlatma iğne vermedi ilk ay bu sekil de bakalım dedi çatlar mi acaba
Catlar insallah canim doktor kontrolundesin demi tekrar gel dedimi catladini kontrol etmek icin ...

Daha bilmiyorum bugun 12.gunum haftaya sali carsamba test yapcam. Adet olmazsam. Normalde catlatma ignesinden sonra 14. 15.gunler adet olunmasi gerekio belki dahada erken. Bende suan bisey yok beklemedeyim
Peki belirtiler varmı hamilelikle ilgili ben ümitlenip üzülme ik istemiyorum çünkü

Bende ilk defa klomen kullanıyorum deneme sürecinde bakıyor çatlamazsa diğer ay kesın yapar çatlatma iğnesini korkmana gerek yok çatlayıp çatlamadıgını bilemem

Cokguzel bisey gecde olsa adet olman.ben 4Ay olmadigimi biliyorum kilo verdim 12 kilo simdi oluyorum ama duzensiz 3 4gun suruyor oda ama klomeni kullandm ilk ayda sonuc oldum coksukur korkmaya gerek yok dedi doktorum cnku senin yumurtan gelisiyor istedimiz buyukluge ulasmis dedi.
Evt geçde olsa adet olurum zaten 5,6 gün sürer genelde ağrı kesici içersem 3 gün sürüyor bilmiyorum tahlil falan yapmadan verdi hapı onuda anlamadım

Çatlama ignesi be zaman yapılıyor bende klomen. Kullanıyorum
Klomeni adetin 5 . Gunu kullancaksn doktor o 5 gun icinde birgun icin sana iliski onerecek sonra 4 gun kullanacaksn ilaci kontrole gideceksin beklenen yumurta olusmussa orda doktor sana igneni yapacak canim

Peki belirtiler varmı hamilelikle ilgili ben ümitlenip üzülme ik istemiyorum çünkü
Valla kendimi hic dinlemiyorum ... olmazsa devam edicem sonucta birsuru tedavi sekillrri var. Rabbim biliyo nezaman vereceğini hayirlisi sagliklisi diyorum hep... aama cok akintim var cnm adet geldi sanip korkarak kosa kosa vcye gidiorm bakiorm..birde kasik agrim cok...

Ben daha iki gunden beri kullanıyorum klomenı 2 Eylül de adet oldum 16 Eylül de tekrar gidcem o zaman mı yapılıyor çatlama ignesi acaba altan muhaneylemı yapılıyor
Evet alttan muayeneyle bakacak yumurtalara bence cok guzel bi tedavi sonrasnda hamile kalmak cok kolay oluo

Klomeni adetin 5 . Gunu kullancaksn doktor o 5 gun icinde birgun icin sana iliski onerecek sonra 4 gun kullanacaksn ilaci kontrole gideceksin beklenen yumurta olusmussa orda doktor sana igneni yapacak canim
Bana o 5gun icinde iliski onermedi. 5gnun kullan gel dedi gittim yumurtama bakti catlatma ignesi verdi 36 saat sonra catlayacak iliski dedi sonra 1gun sonra gene iliski 14.gunden sonra adete gecikmeli gelirsin insllah gebelik bakariz dedi

Bna böyle tarif etmedı ama adetim 2 gunu başladm ben klomen kullanmaya ve 14. Gun tekrar gdecem altan muayene yapcaz dedi

Back