- Konu Sahibi lugesyabll
-
Bana negatif çıktı 2 gün sonra pozitif çıktı kanda baktırdım 2.23 valla adeti beklemeni tavsiye ederimcatlatma ignesinden 10/11 gun sonra test yapip negatif cikarsa hamilelik orani nekadardir yoktur sanirsam degilmi
Cnmm 2.23ne zman cikti ve ne zman pozitife donduBana negatif çıktı 2 gün sonra pozitif çıktı kanda baktırdım 2.23 valla adeti beklemeni tavsiye ederim
Çatlatma iğnesinin 10. Gün negatif çıktı 13. günü pozitif çıktı hemen gidip kan verdim 2.23 çıktı bata 2 varC
Cnmm 2.23ne zman cikti ve ne zman pozitife dondu
Aynen en iyisi adeti beklemekBana negatif çıktı 2 gün sonra pozitif çıktı kanda baktırdım 2.23 valla adeti beklemeni tavsiye ederim
Cnm benimde 10.gun 2.4 cikti cok uzuldm acaba brnimde artarmi yaÇatlatma iğnesinin 10. Gün negatif çıktı 13. günü pozitif çıktı hemen gidip kan verdim 2.23 çıktı bata 2 var
Canım 13.günu idrar testi yaptın mi yoksa direk kan mi verdinÇatlatma iğnesinin 10. Gün negatif çıktı 13. günü pozitif çıktı hemen gidip kan verdim 2.23 çıktı bata 2 var
İdrarda yaptım kan da verdim kan 2.23 çıktıCanım 13.günu idrar testi yaptın mi yoksa direk kan mi verdin
Cnm 2. 23 pozitif deil ama arttimi degerinİdrarda yaptım kan da verdim kan 2.23 çıktı
Bende idrar testi pozitif diyorum adeti bekliyorum baktırmadım kanda daha yarın belki baktırırımCnm 2. 23 pozitif deil ama arttimi degerin
Himmm bendr ayni durumdayim.idrar pozitif cikio kan 2.4 cikti dun .bugunde idrarBende idrar testi pozitif diyorum adeti bekliyorum baktırmadım kanda daha yarın belki baktırırım
Randevu aldım kan vercem yarın bakalım inşallah yükselmiştirHimmm bendr ayni durumdayim.idrar pozitif cikio kan 2.4 cikti dun .bugunde idrar
Adetini bekle canım gecsin tekrarlarsın testi. Haber ver bizlere deİdrarda yaptım kan da verdim kan 2.23 çıktı
Umarım değildir ben de 8. Ve 9. Günü test yaptım silik çıktı merakla zaman geçsin diye vrkliyorumBişey sorcam biliyorum çatlatma iğnesinden 14. Güne kadar test geçerli olmuyo ama iğnenin 7. Günü ile 10. Günü yaptığım test daha koyulaştı bu da mı iğnenin etkisi
Ben kol ve göbekten yapiliyor diye biliyordum kalcayi ilk kez duyuyorm senden canim. Inşaallah faydasi olur. Zaten kasık ağrısından yada bazı yan etkilerinden hissedersin elbetteMerhabalar bugün çatlatma iğnesi vuruldum kalçadan yapıldı sizce faydası olur mu??
Dün verdi doktor normal devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi bugün gittim hemşireye söyledim ilk defa yaptırıyorum diye doktor da reçeteye nereye yapılacağını yazmamış hemşirede genelde kalça dan yaptırıyo gelenler dedi iğneyi vurdu.kalkınca diyoki ucu ince olduğu için göbekten veya koldan daha etkili olur dedi yahu niye başta söylemiyorsun dimi çok canım sıkıldıBen kol ve göbekten yapiliyor diye biliyordum kalcayi ilk kez duyuyorm senden canim. Inşaallah faydasi olur. Zaten kasık ağrısından yada bazı yan etkilerinden hissedersin elbette
Saat kacta yaptirdin tam olarak canim. Sıkma canini etki eder insaallah . Iliski icn ne dedi drDün verdi doktor normal devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi bugün gittim hemşireye söyledim ilk defa yaptırıyorum diye doktor da reçeteye nereye yapılacağını yazmamış hemşirede genelde kalça dan yaptırıyo gelenler dedi iğneyi vurdu.kalkınca diyoki ucu ince olduğu için göbekten veya koldan daha etkili olur dedi yahu niye başta söylemiyorsun dimi çok canım sıkıldı
Saat 1 buçukta yaptırdım cnm 36 saat sonra ilişki dedi inşallah cnm ya şuanda karnımda şişlik ve adet ağrısı gibi ağrı var cnm etki ediyorur inşallahSaat kacta yaptirdin tam olarak canim. Sıkma canini etki eder insaallah . Iliski icn ne dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?