Gebeliğe Hazırlık KLOMEN ÇATLATMA İĞNESİ VE HAMİLELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
catlatma ignesinden 10/11 gun sonra test yapip negatif cikarsa hamilelik orani nekadardir yoktur sanirsam degilmi

catlatma ignesinden 10/11 gun sonra test yapip negatif cikarsa hamilelik orani nekadardir yoktur sanirsam degilmi
Bana negatif çıktı 2 gün sonra pozitif çıktı kanda baktırdım 2.23 valla adeti beklemeni tavsiye ederim

Merhabalar bugün çatlatma iğnesi vuruldum kalçadan yapıldı sizce faydası olur mu??
Ben kol ve göbekten yapiliyor diye biliyordum kalcayi ilk kez duyuyorm senden canim. Inşaallah faydasi olur. Zaten kasık ağrısından yada bazı yan etkilerinden hissedersin elbette

Ben kol ve göbekten yapiliyor diye biliyordum kalcayi ilk kez duyuyorm senden canim. Inşaallah faydasi olur. Zaten kasık ağrısından yada bazı yan etkilerinden hissedersin elbette
Dün verdi doktor normal devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi bugün gittim hemşireye söyledim ilk defa yaptırıyorum diye doktor da reçeteye nereye yapılacağını yazmamış hemşirede genelde kalça dan yaptırıyo gelenler dedi iğneyi vurdu.kalkınca diyoki ucu ince olduğu için göbekten veya koldan daha etkili olur dedi yahu niye başta söylemiyorsun dimi çok canım sıkıldı :(

Dün verdi doktor normal devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi bugün gittim hemşireye söyledim ilk defa yaptırıyorum diye doktor da reçeteye nereye yapılacağını yazmamış hemşirede genelde kalça dan yaptırıyo gelenler dedi iğneyi vurdu.kalkınca diyoki ucu ince olduğu için göbekten veya koldan daha etkili olur dedi yahu niye başta söylemiyorsun dimi çok canım sıkıldı :KK43:
Saat kacta yaptirdin tam olarak canim. Sıkma canini etki eder insaallah . Iliski icn ne dedi dr

Saat kacta yaptirdin tam olarak canim. Sıkma canini etki eder insaallah . Iliski icn ne dedi dr
Saat 1 buçukta yaptırdım cnm 36 saat sonra ilişki dedi inşallah cnm ya şuanda karnımda şişlik ve adet ağrısı gibi ağrı var cnm etki ediyorur inşallah

Back