Gebeliğe Hazırlık KLOMEN ÇATLATMA İĞNESİ VE HAMİLELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lugesyabll

VELHASIL KELAM İMTİHAN AĞIR SEN DUA'YA SARIL.
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
31
25
3
merhaba hanımlar klomen kullandım bugünde muayenem vardı doktorum göbekten çatlatma iğnesi yaptı 03.11.2017 5.gün tekrar muayeneye gelmemi söyledi size sorum çatlatma iğnesiyle hamile kalan varmı bu süreçte nasıl bi yol izlemeliyim rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Ben bu ay kullandım ama maalesef adet oldum

Bende bu ay kullandım yarın kontrolüm var

.
Mrb bende 5 gun önce klomen kullandiktan sonra iğne yaptirdim bugun ıgnenin 5. Gunu ve benim kasik agrim sinirlerimin gerilmesi resmen hastalik belirtisi ne oluyor anlamadimhatta ısrar uzerine test yaptirdim nal gibi tek cizgi nedense umitsizim rabbim herkese sanada nasip etsin insallah saglikli evlatlar.

Ümitsizliğe kapılma derim rabbim ol der olur. Vardır bizimde kısmetimizde bi yerlerde gizlidir bizlere arayıp bulmak düşüyor belkide

Ben dün iğneyı yaptırdıktan sonra şiddetli baş ağrısı yaşadım ve şimdide grip oldum grip için ilaö falan kullanmıyorum emeklerim ve bekleyişim boşa gitmez inşallah

Ben 17ekimde adet oldum 5gün klomen kullandım dün çatlatma iğnesi yapıldı cuma günüde kontrolum var eğer hamilelik oluşuyorsa cuma günü belli olurmu?

Ben 17ekimde adet oldum 5gün klomen kullandım dün çatlatma iğnesi yapıldı cuma günüde kontrolum var eğer hamilelik oluşuyorsa cuma günü belli olurmu?
Canım öncelikle inşallah bebisin döllenir ve sana tutunur. Bende agustos ayinda klomen kullanip catlatma ignesi oldum fakat döllenemedi. Hatta 1 tane ufacik kistim oldu. Ve dr ilac vermedi erimesi icn. Bnede 15 gun boyunca sogan kürü yaptım. Gećen ay adet olup bittikten sonra da incir kürüne basladim ve dün dr kontrolumde güzel bi yumurtam vardi. Yarin catlatma ignesi vurulucam bende.

Sana tavsiyem eşinle gün aşirı birlikte ol. Folik asit +ceviz +sút ve yumurtayi bol tüket. Sonucu ögrenene kadar aģır is yapma kendini dinlendir. Uzan bos fırsatlarinda. Kendini de sıcak tutmayi ihmal etme L lugesyabll

Rabbim kimsenin ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah benimkide seninkide bizim gibi isteyen herkesinki tutar. Çok dikkat ediyorum dün yoğun bi sancım vardı adet sancısı gibi bugünde vajinada sanki bi baskı var umarım dönlenmiştir

Aynı bende böyleyim sabah adet sancısı gibi sancım vardı bende klomen kullandım şimdi de göğüs ucum acıyor kendi kendine sızlamaya başladı hakkımızda hayırlısı canım

Bişey sorcam biliyorum çatlatma iğnesinden 14. Güne kadar test geçerli olmuyo ama iğnenin 7. Günü ile 10. Günü yaptığım test daha koyulaştı bu da mı iğnenin etkisi

Bişey sorcam biliyorum çatlatma iğnesinden 14. Güne kadar test geçerli olmuyo ama iğnenin 7. Günü ile 10. Günü yaptığım test daha koyulaştı bu da mı iğnenin etkisi
Canım 10-12 güne kadar etki devam edermiş. Sen adet tarhinj bekle ki garanti olsun. Daha sağlıklı sonuç alırsin hemde

Cok aktif bi topic deil galiba ama yinede sevindim görünce :) kizlar ben ilk kez kullancam bu klomeni bugun regl oldum pazar baslayip 5 gun kullanacam sonrada 6.gun doktora gidecem. Peki ya sonra nolcak surec nasi ilerliyor yardimci olurmusunuz? Umutlanmalimiyim hic bilmiyorum

Slm hatunlar çatlatma iğnesi olduğumu söylemiştim dün dr gittim çatlama olmuş fakat çatlamada kanama olmuş benden herhangibi bir kanama olmadı adet olunca gel dedi bu normalmi ve hala vajinada bi sancı var iğne batiyor gibi buda normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…