- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Adetin 2.günüDoktora ne zaman gideceksin
AnladımAdetin 2.günü
Evet günde iki defa tam dozAmin canım bende bu yollardan geçtim bu ay kist olmazsa tekrar klomen kullanacak bu sefer
Günde iki defa kullandın dini
Altı defa bu yöntem denenebilir mişYok yine çatlatma iğnesi klomenle deneyeyim bide
Evet başlangıç dedi doktor ileri düzey değilmişPCOs var mı
İnşallh bu sefer olurAltı defa bu yöntem denenebilir miş
Hap zaten sabsh bir tane akşam bir tane içiyorsunEvet günde iki defa tam doz
Peki 50 mg olarak mı aldın klomeni yoksa doktor hiç artış yaptı mı dozdaEvet günde iki defa tam doz
50 mg olarak aldım hiç artış yapmadı kullandım bitti gittiğimde 13 mm ydi çatlama evresinde değil dedi iğne vermedi sonra salı çağırdı gittim sağda 18 mm solda iki tane 19 mm yumurta gördü. Çatlama iğnesi oldum bekliyorum yarın sonuç alıcam kasıklarımda nöbetleşe sağlı sollu adet öncesi gibi ağrı var bir de diz kapağım ve üst kısmı ağrıyorPeki 50 mg olarak mı aldın klomeni yoksa doktor hiç artış yaptı mı dozda
Yarın 14.günün o zaman50 mg olarak aldım hiç artış yapmadı kullandım bitti gittiğimde 13 mm ydi çatlama evresinde değil dedi iğne vermedi sonra salı çağırdı gittim sağda 18 mm solda iki tane 19 mm yumurta gördü. Çatlama iğnesi oldum bekliyorum yarın sonuç alıcam kasıklarımda nöbetleşe sağlı sollu adet öncesi gibi ağrı var bir de diz kapağım ve üst kısmı ağrıyor
Tek doz çatlatma iğnesi yaptı değil mi50 mg olarak aldım hiç artış yapmadı kullandım bitti gittiğimde 13 mm ydi çatlama evresinde değil dedi iğne vermedi sonra salı çağırdı gittim sağda 18 mm solda iki tane 19 mm yumurta gördü. Çatlama iğnesi oldum bekliyorum yarın sonuç alıcam kasıklarımda nöbetleşe sağlı sollu adet öncesi gibi ağrı var bir de diz kapağım ve üst kısmı ağrıyor
Hayır yani iğne üzerinden 14 gün değil sadece iki gün geçti yarın için çatlamışmı diye bakmaya çağırdı. Olmazsa yine iğne vericem dedi.Yarın 14.günün o zaman
Anladım canımHayır yani iğne üzerinden 14 gün değil sadece iki gün geçti yarın için çatlamışmı diye bakmaya çağırdı. Olmazsa yine iğne vericem dedi.
EvetTek doz çatlatma iğnesi yaptı değil mi
Canım sende pcos vardı dimi
Evet başlangıç demiştiCanım sende pcos vardı dimi
Kan testim 0.602 çıktı yani yokAnladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?