Klomen kullanarak mı bu şekilde yumurtaların oluşmuş canım?Moralim çok bozuk. Bugün muayene oldum solda 23 mm büyümüş ama çatlamamış. Bir de 10 mm yumurta vardı.
Sağ da üç adet var biri 17 biri 19 biri 18 mm salı tekrar çağırdı. Çatlatma iğnesi vermedi. Gün aşırı ilişki dedi. Senin her şeyin çok iyi ama yumurtan çatlamıyor dedi. Büyümesi gelişmesi sorunsuz bir şekilde. Aff Allah'ım. Tedaviyi bırakmayı düşünüyorum. Bu ayda da olmazsa nasıl bir yöntem uygulayabilir ki. İçinizde bu evreden geçmiş biri varsa beni teselli edebilse ve bilgi verse çok iyi olur. Çok aşırı üzgünüm şuan.
Benim 1 hafta oldu bu günSenin kaçıncı günün
Hayrlı haberler alırz inşallah canmBenim 1 hafta oldu bu gün
İnşallah Rabbim bekleyen herkesin tez vakitte yüzünü güldürsünHayrlı haberler alırz inşallah canm
Yumurtanız çatladı mı yani doktor ultrason da iğneden iki gün sonra baktım?İnşallah Rabbim bekleyen herkesin tez vakitte yüzünü güldürsün
Evet klomen ile oldu tam 5 yumurta var. Solda 23 ve 10Klomen kullanarak mı bu şekilde yumurtaların oluşmuş canım?
Canım benim de geçen ay 4 yumurtam vardı ama büyümedi doktor iğne vermedi halkımızı boşa kullammayalım dedi. Bu ay da kullandım 1 yumurtam oluşmuş sadece .1 tane mi dedim zaten istediğimiz bu dedi doktor normalde 1 2 tane yumurta gerekiyormuş canımEvet klomen ile oldu tam 5 yumurta var. Solda 23 ve 10
Sağda 17 18 ve 19 mm büyüklüğünde. Sol için ümit yok dedi çatlatma iğnesi vurulmuştum ama bir daha vermedi kist olmasın diye herhalde. Salı çağırdı sağdakiler için moralim sıfır
Hayır bakmadı ama ben ağrı hissettim adet gecikmesi yaşarsan gel adet olursan da 3.gün gel dedi tekrar klomen kullanmak içinYumurtanız çatladı mı yani doktor ultrason da iğneden iki gün sonra baktım?
Sen bu süreci yine de değerlendir canım belki çatlar sağdakiler asla moral bozukluğu yok Rabbim büyüktürCanım benim de geçen ay 4 yumurtam vardı ama büyümedi doktor iğne vermedi halkımızı boşa kullammayalım dedi. Bu ay da kullandım 1 yumurtam oluşmuş sadece .1 tane mi dedim zaten istediğimiz bu dedi doktor normalde 1 2 tane yumurta gerekiyormuş canım
İşte buna baktırmanız gerek çok şiddetli ağrım vardı dün öyle böyle değil. Doktoruma gittim yumurtam 23 mm ama çatlamamış. Yanlış anlamayın sadece ümit edecekseniz buna göre edin. Çünkü çok yıpranıyoruz.Hayır bakmadı ama ben ağrı hissettim adet gecikmesi yaşarsan gel adet olursan da 3.gün gel dedi tekrar klomen kullanmak için
Haklısın canım ilacın etkisi ile pozitif çıkacağını bile bile test yaptım onu görmek bile beni mutlu etti çok umut etmiyorum ama 14.günde test yaptırıcam bu günleri de değerlendiriyoruzİşte buna baktırmanız gerek çok şiddetli ağrım vardı dün öyle böyle değil. Doktoruma gittim yumurtam 23 mm ama çatlamamış. Yanlış anlamayın sadece ümit edecekseniz buna göre edin. Çünkü çok yıpranıyoruz.
Allah razı olsun inşallahSen bu süreci yine de değerlendir canım belki çatlar sağdakiler asla moral bozukluğu yok Rabbim büyüktür
Bende geçen ay Ganol f ile tedavi oldum solda sadece bir yumurta vardı iki çatlatma iğnesi oldum yine çatlamadı. O ay Yasmin ile geçti. Şimdi klomen ile 5 yumurta oldu sol yine yok. Sağdan ümit ediyorum. Allah'ım gönlümüze göre versin. Çok araştırma yaptım. Bende bütün testler mükemmel eşimde de öyle ama sadece yumurta çatlamıyor bunun sebebi nedir?Canım benim de geçen ay 4 yumurtam vardı ama büyümedi doktor iğne vermedi halkımızı boşa kullammayalım dedi. Bu ay da kullandım 1 yumurtam oluşmuş sadece .1 tane mi dedim zaten istediğimiz bu dedi doktor normalde 1 2 tane yumurta gerekiyormuş canım
Sıkmayın canınızı vardır bir hayır herşeyde.Olmadı bu ay bu gün beta sonucum 0.602 çıktı
Gönlünüzce olsunHaklısın canım ilacın etkisi ile pozitif çıkacağını bile bile test yaptım onu görmek bile beni mutlu etti çok umut etmiyorum ama 14.günde test yaptırıcam bu günleri de değerlendiriyoruz
Canım senin yine yumurta sayın var. benim şu an 1 tane ve yine de medet umuyorum. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasib etsin bizim gibi pco olanların pek çoğu anne oluyor inşallah bize de nasib olur moralini yüksek tut. Benim ilk ay yumurtalarım 10 mm de kaldı çok üzüldüm ama hiç düşünmiycem dedim bu ay ilk muayenede büyümüştü Allah büyüktürAllah razı olsun inşallah
Bende geçen ay Ganol f ile tedavi oldum solda sadece bir yumurta vardı iki çatlatma iğnesi oldum yine çatlamadı. O ay Yasmin ile geçti. Şimdi klomen ile 5 yumurta oldu sol yine yok. Sağdan ümit ediyorum. Allah'ım gönlümüze göre versin. Çok araştırma yaptım. Bende bütün testler mükemmel eşimde de öyle ama sadece yumurta çatlamıyor bunun sebebi nedir?
Canım Rabbim den ümit kesilmez bu ay olmaz bir dahaki ay olur asla isyan etme bolca dua et. İnşallah hepimiz hamiş kalırız en kısa zamandaOlmadı bu ay bu gün beta sonucum 0.602 çıktı
Sıkmayın canınızı vardır bir hayır herşeyde.Olmadı bu ay bu gün beta sonucum 0.602 çıktı
Gönlünüzce olsunHaklısın canım ilacın etkisi ile pozitif çıkacağını bile bile test yaptım onu görmek bile beni mutlu etti çok umut etmiyorum ama 14.günde test yaptırıcam bu günleri de değerlendiriyoruz
Benim ise geçen ay ve bu ay 10mm ile başladık solda yani hemen büyüdü. Ama hemen büyüyünce de bir taraftan eksik işte çatlamıyor. Ben pco olduğuma inanmıyorum çünkü hiçbir aksi durumum yok hastalığa dair ama yine de bu yumurta çatlamaması bundan sebep sanırım. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bugün çok ağladımCanım senin yine yumurta sayın var. benim şu an 1 tane ve yine de medet umuyorum. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasib etsin bizim gibi pco olanların pek çoğu anne oluyor inşallah bize de nasib olur moralini yüksek tut. Benim ilk ay yumurtalarım 10 mm de kaldı çok üzüldüm ama hiç düşünmiycem dedim bu ay ilk muayenede büyümüştü Allah büyüktür
Kendimi çok kötü hissediyorum eşim benim yüzümden baba olamıyorCanım Rabbim den ümit kesilmez bu ay olmaz bir dahaki ay olur asla isyan etme bolca dua et. İnşallah hepimiz hamiş kalırız en kısa zamanda
Evet bunu bende sordum doktorum bana da gel demedi cumartesi vurundum bende ve hiç ağrı olmadı normalde yumurtlama dönemi hissederim iğne oldum hiç yok bugun başladı o ağrı acaba yeni mi çatladı ama gebelik olursa gel dediYorumların hepsini okudum benimde dün muayenem vardı solda çift sağda bir yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vuruldum. Dün çok gaz sancısı kasık ağrısı çektim ama bugün çok hafif bir ağrı var ara ara hissettiriyor. Ama sizler çatlatma iğnesini vurulup 15 günü evde geçiriyorsunuz. Benim doktorum Salı çarşamba ilişki dedi sonrasında Perşembe gel çatlamış mı bakalım dedi. Fark ettim siz iğneden sonra tekrar gitmiyorsunuz. Bel ki çatlamadı yumurtalarınız. Bunun üzerine durun. Doktor sizi iğneden iki gün sonra çağırmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?