Gebeliğe Hazırlık klomen +çatlatma iğnesi sonrası belirtileriniz nelerdi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen kullanarak mı bu şekilde yumurtaların oluşmuş canım?

Klomen kullanarak mı bu şekilde yumurtaların oluşmuş canım?
Evet klomen ile oldu tam 5 yumurta var. Solda 23 ve 10
Sağda 17 18 ve 19 mm büyüklüğünde. Sol için ümit yok dedi çatlatma iğnesi vurulmuştum ama bir daha vermedi kist olmasın diye herhalde. Salı çağırdı sağdakiler için moralim sıfır

Canım benim de geçen ay 4 yumurtam vardı ama büyümedi doktor iğne vermedi halkımızı boşa kullammayalım dedi. Bu ay da kullandım 1 yumurtam oluşmuş sadece .1 tane mi dedim zaten istediğimiz bu dedi doktor normalde 1 2 tane yumurta gerekiyormuş canım

Sen bu süreci yine de değerlendir canım belki çatlar sağdakiler asla moral bozukluğu yok Rabbim büyüktür

Hayır bakmadı ama ben ağrı hissettim adet gecikmesi yaşarsan gel adet olursan da 3.gün gel dedi tekrar klomen kullanmak için
İşte buna baktırmanız gerek çok şiddetli ağrım vardı dün öyle böyle değil. Doktoruma gittim yumurtam 23 mm ama çatlamamış. Yanlış anlamayın sadece ümit edecekseniz buna göre edin. Çünkü çok yıpranıyoruz.

Haklısın canım ilacın etkisi ile pozitif çıkacağını bile bile test yaptım onu görmek bile beni mutlu etti çok umut etmiyorum ama 14.günde test yaptırıcam bu günleri de değerlendiriyoruz

Sen bu süreci yine de değerlendir canım belki çatlar sağdakiler asla moral bozukluğu yok Rabbim büyüktür
Allah razı olsun inşallah
Bende geçen ay Ganol f ile tedavi oldum solda sadece bir yumurta vardı iki çatlatma iğnesi oldum yine çatlamadı. O ay Yasmin ile geçti. Şimdi klomen ile 5 yumurta oldu sol yine yok. Sağdan ümit ediyorum. Allah'ım gönlümüze göre versin. Çok araştırma yaptım. Bende bütün testler mükemmel eşimde de öyle ama sadece yumurta çatlamıyor bunun sebebi nedir?

Olmadı bu ay bu gün beta sonucum 0.602 çıktı
Sıkmayın canınızı vardır bir hayır herşeyde.
Haklısın canım ilacın etkisi ile pozitif çıkacağını bile bile test yaptım onu görmek bile beni mutlu etti çok umut etmiyorum ama 14.günde test yaptırıcam bu günleri de değerlendiriyoruz
Gönlünüzce olsun

Canım senin yine yumurta sayın var. benim şu an 1 tane ve yine de medet umuyorum. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasib etsin bizim gibi pco olanların pek çoğu anne oluyor inşallah bize de nasib olur moralini yüksek tut. Benim ilk ay yumurtalarım 10 mm de kaldı çok üzüldüm ama hiç düşünmiycem dedim bu ay ilk muayenede büyümüştü Allah büyüktür

Kızlar meraba bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün kan verdim 8 değerim bakalım tekrarlıcam

Olmadı bu ay bu gün beta sonucum 0.602 çıktı
Sıkmayın canınızı vardır bir hayır herşeyde.
Gönlünüzce olsun
Benim ise geçen ay ve bu ay 10mm ile başladık solda yani hemen büyüdü. Ama hemen büyüyünce de bir taraftan eksik işte çatlamıyor. Ben pco olduğuma inanmıyorum çünkü hiçbir aksi durumum yok hastalığa dair ama yine de bu yumurta çatlamaması bundan sebep sanırım. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bugün çok ağladım

Canım Rabbim den ümit kesilmez bu ay olmaz bir dahaki ay olur asla isyan etme bolca dua et. İnşallah hepimiz hamiş kalırız en kısa zamanda
Kendimi çok kötü hissediyorum eşim benim yüzümden baba olamıyor

Evet bunu bende sordum doktorum bana da gel demedi cumartesi vurundum bende ve hiç ağrı olmadı normalde yumurtlama dönemi hissederim iğne oldum hiç yok bugun başladı o ağrı acaba yeni mi çatladı ama gebelik olursa gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…