Gebeliğe Hazırlık klomen +çatlatma iğnesi sonrası belirtileriniz nelerdi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende 5 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum sayıyorsunuz ya iğne gününü de sayıyor musunuz yani benim bu gün kaçıncı günüm 9 mu 10 mu 14. Gün normal gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç

Merhaba bende 5 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum sayıyorsunuz ya iğne gününü de sayıyor musunuz yani benim bu gün kaçıncı günüm 9 mu 10 mu 14. Gün normal gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç
10. Günün canm 15. Günü yap garanti olsun 16. Günde tekrarla

10. Günün canm 15. Günü yap garanti olsun 16. Günde tekrarla
doktorum iğneyi vurduğum gün 2 hafta sonra görüşürüz dedi bana aynı şekilde tam 14. Gün mü gideyim bir gün daha bekleyip 15. Gün mü gideyim kana bakıcak büyük ihtimal

doktorum iğneyi vurduğum gün 2 hafta sonra görüşürüz dedi bana aynı şekilde tam 14. Gün mü gideyim bir gün daha bekleyip 15. Gün mü gideyim kana bakıcak büyük ihtimal
Banada adet olursan 2. Günügel dedi olmazsan test yap yinede gel dedi

Göğüsleri cok şiş ve ağrıyo kasık ve bel ağrım var adet olucam gibi sanki
Benim 7. Güne kadar bel ağrım. Ve kasık ağrım vardı 8 ve 9 da bişey yoktu bu gün akıntım var sürekli bende adet olucam galiba

Merhabalar ben geçen ay 5 gün klomen kullandım domtor yumurta oluştu artık hamile kalana kadar gelmeme gerek yok dedi bu ay kasımın 10nunda adet olmam lazımdı olmadım ilk zamanlar adet sancısı oluyo iki gündür arada kasıklarda batma oluyo ama başka bı belirti dün test yaptım tek çizgi çıktı hamilemiyim degilmiyim anlamadım nekadar sürede idrarda çıkar ve yardımcı olurmusunuz klomen içince çatlatma iğnesi de olması gerekiyormuş bı arkadaş dedi ama benim tek yumurta olusmamisdi oda klomenle halloldu yardımcı olurmusunuz

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
Merhaba benim de bu gün çatlatma iğnemin 12. Günü sabah test yaptım bende silik çıktı siz hamile kaldınız mı yoksa iğne etkisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG-20201116-WA0012.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 137
Merhaba. ben de klomen+ ovitrelle ile anne olmayı bekleyen bir kadınım. Doktorum adetin 10 gün geçerse gel. olursan da yine 2. - 3. günlerde gelirsin dedi. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizler için dua ediyorum önce, sonra kendim için. inşallah hamilesinizdir

İnşaAllah canımmm sana niye verdi klomen sorunun ne

İnşaAllah canımmm sana niye verdi klomen sorunun ne
teşekkür ederim pko vardı bende. geçen ay başladım klomene yumurtalarım büyümedi. bu ay büyüdü ve iğne oldum cuma günü. beklemek biraz zor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…