- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
İnşallh canım yaaMaşallah inşallah vardır yaa
10. Günün canm 15. Günü yap garanti olsun 16. Günde tekrarlaMerhaba bende 5 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum sayıyorsunuz ya iğne gününü de sayıyor musunuz yani benim bu gün kaçıncı günüm 9 mu 10 mu 14. Gün normal gebelik testi yapsam çıkar mı sonuç
doktorum iğneyi vurduğum gün 2 hafta sonra görüşürüz dedi bana aynı şekilde tam 14. Gün mü gideyim bir gün daha bekleyip 15. Gün mü gideyim kana bakıcak büyük ihtimal10. Günün canm 15. Günü yap garanti olsun 16. Günde tekrarla
Banada adet olursan 2. Günügel dedi olmazsan test yap yinede gel dedidoktorum iğneyi vurduğum gün 2 hafta sonra görüşürüz dedi bana aynı şekilde tam 14. Gün mü gideyim bir gün daha bekleyip 15. Gün mü gideyim kana bakıcak büyük ihtimal
Kaçıncı günün bu günBanada adet olursan 2. Günügel dedi olmazsan test yap yinede gel dedi
9. GünKaçıncı günün bu gün
Herhangi bişeyler hissediyor musun kendinde9. Gün
Göğüsleri cok şiş ve ağrıyo kasık ve bel ağrım var adet olucam gibi sankiHerhangi bişeyler hissediyor musun kendinde
Benim 7. Güne kadar bel ağrım. Ve kasık ağrım vardı 8 ve 9 da bişey yoktu bu gün akıntım var sürekli bende adet olucam galibaGöğüsleri cok şiş ve ağrıyo kasık ve bel ağrım var adet olucam gibi sanki
Nasip artıkBenim 7. Güne kadar bel ağrım. Ve kasık ağrım vardı 8 ve 9 da bişey yoktu bu gün akıntım var sürekli bende adet olucam galiba
Merhaba benim de bu gün çatlatma iğnemin 12. Günü sabah test yaptım bende silik çıktı siz hamile kaldınız mı yoksa iğne etkisi olabilir miMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
Merhaba benim de bu gün çatlatma iğnemin 12. Günü sabah test yaptım bende silik çıktı siz hamile kaldınız mı yoksa iğne etkisi olabilir mi
Canım benim daha belli değilMerhaba benim de bu gün çatlatma iğnemin 12. Günü sabah test yaptım bende silik çıktı siz hamile kaldınız mı yoksa iğne etkisi olabilir mi
İnşaAllah canımmm sana niye verdi klomen sorunun neMerhaba. ben de klomen+ ovitrelle ile anne olmayı bekleyen bir kadınım. Doktorum adetin 10 gün geçerse gel. olursan da yine 2. - 3. günlerde gelirsin dedi. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizler için dua ediyorum önce, sonra kendim için. inşallah hamilesinizdir
Canm kan verdinmiCanım benim daha belli değil
14. Gün testini tekrarla çıkarsa gebesindir inşallah
teşekkür ederim pko vardı bende. geçen ay başladım klomene yumurtalarım büyümedi. bu ay büyüdü ve iğne oldum cuma günü. beklemek biraz zor amaİnşaAllah canımmm sana niye verdi klomen sorunun ne
Bende pco canm yateşekkür ederim pko vardı bende. geçen ay başladım klomene yumurtalarım büyümedi. bu ay büyüdü ve iğne oldum cuma günü. beklemek biraz zor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?