Allah yardımcımız olsun pko aslında bir hastalık değil bir sendrom sadece. geçen ay o kadar stres oldum ki yumurtalarım dahi büyümedi. bu ay kendi haline bırakıcam dedim büyümüş. siz de stres yapmayın inşallah. bir de kenzül arş duası var ben onu okuyorum namazlardan sonra siz de okuyun inşallahBende pco canm ya
İnşaAllah canm hep dua ediyorum benimde ilk denemem 2 yumurta oluştu iğnemi oldum senin kaçıncı denemeAllah yardımcımız olsun pko aslında bir hastalık değil bir sendrom sadece. geçen ay o kadar stres oldum ki yumurtalarım dahi büyümedi. bu ay kendi haline bırakıcam dedim büyümüş. siz de stres yapmayın inşallah. bir de kenzül arş duası var ben onu okuyorum namazlardan sonra siz de okuyun inşallah
benim de 2. denemem. ilkinde 4 yumurtam vardı ama büyümedi 10 mm de kaldı. bu ay büyümüş 1 tane var dedi doktor. çatlatma iğnesini bu ay ilk kez oldum. sanırım klomende 3 kere hakkımız varmış. aşılama yaptırmayı düşünüyor musunuz?İnşaAllah canm hep dua ediyorum benimde ilk denemem 2 yumurta oluştu iğnemi oldum senin kaçıncı deneme
Banda 3 ay klomen deniyelim olmazsa aşılama dedi ama ben hemen aşılamaya geçmek istemiyorum biraz kendi halime durucam eğer 3 ay içindede olmazsa ama 6 ay kullan anda var benmde biri 19mm biri 20 mm oldu ikiside solda yumurtalama olunca 3 gün sol tarafımda cok ağrı oldu ve ilişkiye bile zor girdimbenim de 2. denemem. ilkinde 4 yumurtam vardı ama büyümedi 10 mm de kaldı. bu ay büyümüş 1 tane var dedi doktor. çatlatma iğnesini bu ay ilk kez oldum. sanırım klomende 3 kere hakkımız varmış. aşılama yaptırmayı düşünüyor musunuz?
evet canım benim de sağdaydı yumurtam sağda çok ağrım oldu 36. saatte. ben de zorlandım. ama şu an ağrı hissetmiyorum. inşallah gerek kalmaz aşılamaya falan ben de araştırıyorum sürekli ama ilacı kullandıktan ve tedavi bittikten sonra hamile kalan da çok. Rabbimin dediği oluyor işte. bizim için de vardır bir planı. inşallah bu ay nasip olur senin için de dua edicemBanda 3 ay klomen deniyelim olmazsa aşılama dedi ama ben hemen aşılamaya geçmek istemiyorum biraz kendi halime durucam eğer 3 ay içindede olmazsa ama 6 ay kullan anda var benmde biri 19mm biri 20 mm oldu ikiside solda yumurtalama olunca 3 gün sol tarafımda cok ağrı oldu ve ilişkiye bile zor girdim
Öyle canm aynen bu yaşadıklarımız demekki yaşamamız gerekiyo bunları rabbim sonunda mükafatını verir inşallah ol derse olur bunlar sadece vesile benm şuan ağrım yok ama göğüslerim cok şişevet canım benim de sağdaydı yumurtam sağda çok ağrım oldu 36. saatte. ben de zorlandım. ama şu an ağrı hissetmiyorum. inşallah gerek kalmaz aşılamaya falan ben de araştırıyorum sürekli ama ilacı kullandıktan ve tedavi bittikten sonra hamile kalan da çok. Rabbimin dediği oluyor işte. bizim için de vardır bir planı. inşallah bu ay nasip olur senin için de dua edicem
ay nasıl sevindim sizin adınıza. hamilelerin duası kabul olur derler. ne olursunuz ismen dua eder misiniz bana bu gün iğnemin 5. günüEvetyeni öğrendim Rabbim evladımı hayırlı sağlıklı bir şekilde bana bağışlar inşallah . Darısı başınıza inşallah
senin iğneni vurulalı kaç gün oldu canımÖyle canm aynen bu yaşadıklarımız demekki yaşamamız gerekiyo bunları rabbim sonunda mükafatını verir inşallah ol derse olur bunlar sadece vesile benm şuan ağrım yok ama göğüslerim cok şiş
11. Günüm bugün canmsenin iğneni vurulalı kaç gün oldu canım
hadi bakalım az kalmış inşallah hamişsindir canım11. Günüm bugün canm
İnşaAllah canm hayrlısıhadi bakalım az kalmış inşallah hamişsindir canım
Valla canım belli değil benimde hastaneye gideceğim akşam ama 14.günü bekle sendeMerhaba benim de bu gün çatlatma iğnemin 12. Günü sabah test yaptım bende silik çıktı siz hamile kaldınız mı yoksa iğne etkisi olabilir mi
hadi bakalım az kalmış inşallah hamişsindir canı
Benimde 10. Günüm çok yakınız umarım sonuçlarımız güzel olur11. Günüm bugün canm
Yaa Rabbim nasip etsin inşallah birdaha ki ay tekrar dene inşallah nasip olurCanm kan verdinmi
Canım sabah test yaptım çıkmadı galiba gebe değilim
Rahim duvarımda kalınmış doktor hcg testi yapalım dedi yada adetini bekle dedi şimdi üzülme negatif çıkarsa diye şurda 3 gün var maç 4 günYaa Rabbim nasip etsin inşallah birdaha ki ay tekrar dene inşallah nasip olur
Ya benim çok bilgim yok folikül ne demek onu bile bilmiyorum ama üzülme bide teste bak bakalım olmazsa yine üzülme birdaha ki ay tekrar deneRahim duvarımda kalınmış doktor hcg testi yapalım dedi yada adetini bekle dedi şimdi üzülme negatif çıkarsa diye şurda 3 gün var maç 4 gün
çatlamış föliküllerim var ama bunlar işe yarar mı
Tabi ederimay nasıl sevindim sizin adınıza. hamilelerin duası kabul olur derler. ne olursunuz ismen dua eder misiniz bana bu gün iğnemin 5. günü
İnşallah sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsunBenimde 10. Günüm çok yakınız umarım sonuçlarımız güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?