- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Bende pazar gece vuruldum bekliyorum, kasık ağrısı dışında birseyim yok inşallah nasip olur herkeseBen de bugün iğne vuruldum. Beklicem 14 gün. Allah isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pazar gece vuruldum bekliyorum, kasık ağrısı dışında birseyim yok inşallah nasip olur herkeseBen de bugün iğne vuruldum. Beklicem 14 gün. Allah isteyen herkese nasip etsin
Aynen bende de öyle bi durum var. İnce bi ağrı var. Güzel haberler verelim birbirimize İnşallahBende pazar gece vuruldum bekliyorum, kasık ağrısı dışında birseyim yok inşallah nasip olur herkese
İnşallah canim benim seninde ilk mi?Aynen bende de öyle bi durum var. İnce bi ağrı var. Güzel haberler verelim birbirimize İnşallah
Evet ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım .pco varİnşallah canim benim seninde ilk mi?
Bende femara ve ovitrelle. Kaçıncı gününEvet ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım .pco var
Bende femara ve ovitrelle. Kaçıncı günün
Ne kadar güzel allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin, var miydi belirtiniz?Merhaba hanımlar. Ben de klomen+ovitrelle kullandım. Bugün 14. Günümdü. Daha önceden iki kere kimyasal gebelik yaşadığım için test yapmaktan korkuyordum. Sabah yaptım silik bir ikinci çizgi gördüm. Sonra kan verdim 98 çıktı ancak doktorumla henüz görüşemedim geç ulaştı sonuç elime
Bende geçen pazar bi hafta oldu yani. Kac mm olmustu? Bana bi tane 19 mm var demişti en son insallah nasil olurcumartesi günü iğne vuruldum. Bugün 2. Gün Sizin?
Göğüs ucu hassasiyetim ve hafif bel ağrım vardı çok önemsememiştimNe kadar güzel allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin, var miydi belirtiniz?
Benim de 19du bir gün daha bekleyip iğneni yaptırmıştı doktorum. 21 mm ile iğne oldum yaniBende geçen pazar bi hafta oldu yani. Kac mm olmustu? Bana bi tane 19 mm var demişti en son insallah nasil olur
İlk deneme miydi peki, bende sadece kasık agrisi var bir hafta oldu vurulali, göğüs hassasiyeti falan hic yok adette de olmaz zaten ama, ne bileyim. Dualarina talibim canimBenim de 19du bir gün daha bekleyip iğneni yaptırmıştı doktorum. 21 mm ile iğne oldum yani
En son 18 19 mm olmuştu öyle vurdu iğneyi. Çatlatma iğnesinden sonra gaz sancılarım başladı bakalım nası geçcek bu kalan 12 gün. Çok heyecanlıyımBende geçen pazar bi hafta oldu yani. Kac mm olmustu? Bana bi tane 19 mm var demişti en son insallah nasil olur
Bir aksilik olmazsa hamilesiniz çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün sonra bidaha kan verin İnşallah değer artarMerhaba hanımlar. Ben de klomen+ovitrelle kullandım. Bugün 14. Günümdü. Daha önceden iki kere kimyasal gebelik yaşadığım için test yapmaktan korkuyordum. Sabah yaptım silik bir ikinci çizgi gördüm. Sonra kan verdim 98 çıktı ancak doktorumla henüz görüşemedim geç ulaştı sonuç elime
Benimde oyle gaz sancilarim var ama kasık ağrısı cok cok hissettiriyor kendini. Hakkimizda hayırlısı gercektenEn son 18 19 mm olmuştu öyle vurdu iğneyi. Çatlatma iğnesinden sonra gaz sancılarım başladı bakalım nası geçcek bu kalan 12 gün. Çok heyecanlıyım
Amin amin canım benimBenimde oyle gaz sancilarim var ama kasık ağrısı cok cok hissettiriyor kendini. Hakkimizda hayırlısı gercekten
Çok teşekkür ederim evet ben de öyle yapmayı düşündüm bakalım bugün doktorum ne diyecekBir aksilik olmazsa hamilesiniz çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün sonra bidaha kan verin İnşallah değer artar
Daha çok yeni olmuşsun iğneni. Süreci yaşayan birisi olarak sana şunu söyleyeyim sürekli iğnenin etkisini hafif ağrılarını sızılarını düşünmemeye çalış eminim daha iyi gelecektir düşünmemekEn son 18 19 mm olmuştu öyle vurdu iğneyi. Çatlatma iğnesinden sonra gaz sancılarım başladı bakalım nası geçcek bu kalan 12 gün. Çok heyecanlıyım