• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen +çatlatma iğnesi sonrası belirtileriniz nelerdi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bu gün 6.gunum hiç belirtim yok sadce kasıklarimda agri oluyor arada sırada hayırlısı olsun allah isteyen herkezs çocuk nasip etsin

Merhaba hanımlar. Ben de klomen+ovitrelle kullandım. Bugün 14. Günümdü. Daha önceden iki kere kimyasal gebelik yaşadığım için test yapmaktan korkuyordum. Sabah yaptım silik bir ikinci çizgi gördüm. Sonra kan verdim 98 çıktı ancak doktorumla henüz görüşemedim geç ulaştı sonuç elime 🙈

Merhaba hanımlar. Ben de klomen+ovitrelle kullandım. Bugün 14. Günümdü. Daha önceden iki kere kimyasal gebelik yaşadığım için test yapmaktan korkuyordum. Sabah yaptım silik bir ikinci çizgi gördüm. Sonra kan verdim 98 çıktı ancak doktorumla henüz görüşemedim geç ulaştı sonuç elime 🙈
Ne kadar güzel allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin, var miydi belirtiniz?

Benim de 19du bir gün daha bekleyip iğneni yaptırmıştı doktorum. 21 mm ile iğne oldum yani 😊
🙏 İlk deneme miydi peki, bende sadece kasık agrisi var bir hafta oldu vurulali, göğüs hassasiyeti falan hic yok😬 adette de olmaz zaten ama, ne bileyim. Dualarina talibim canim 🙏🍀

Adette benim de hiç olmazdı. Evet ilk denemesi. Daha önce iki kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden şu anda da hep bir tedirginlik var. İnşallah hepimizin duaları kabul olur 🤲💜

Bir aksilik olmazsa hamilesiniz çok sevindim sizin adınıza🥰🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün sonra bidaha kan verin İnşallah değer artar

En son 18 19 mm olmuştu öyle vurdu iğneyi. Çatlatma iğnesinden sonra gaz sancılarım başladı bakalım nası geçcek bu kalan 12 gün. Çok heyecanlıyım 🤦🏼‍♀️
Benimde oyle gaz sancilarim var ama kasık ağrısı cok cok hissettiriyor kendini. Hakkimizda hayırlısı gercekten🙏🍀

Bir aksilik olmazsa hamilesiniz çok sevindim sizin adınıza🥰🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün sonra bidaha kan verin İnşallah değer artar
Çok teşekkür ederim evet ben de öyle yapmayı düşündüm bakalım bugün doktorum ne diyecek 😊💜

En son 18 19 mm olmuştu öyle vurdu iğneyi. Çatlatma iğnesinden sonra gaz sancılarım başladı bakalım nası geçcek bu kalan 12 gün. Çok heyecanlıyım 🤦🏼‍♀️
Daha çok yeni olmuşsun iğneni. Süreci yaşayan birisi olarak sana şunu söyleyeyim sürekli iğnenin etkisini hafif ağrılarını sızılarını düşünmemeye çalış eminim daha iyi gelecektir düşünmemek 😊

Back