- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
İnşallah güzel haberler alirsiniz çok aminAdette benim de hiç olmazdı. Evet ilk denemesi. Daha önce iki kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden şu anda da hep bir tedirginlik var. İnşallah hepimizin duaları kabul olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberler alirsiniz çok aminAdette benim de hiç olmazdı. Evet ilk denemesi. Daha önce iki kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden şu anda da hep bir tedirginlik var. İnşallah hepimizin duaları kabul olur
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırızİnşallah güzel haberler alirsiniz çok amin
Ben de unutmaya çalışıyorum gün içinde işten güçten aklıma da gelmiyo zatenDaha çok yeni olmuşsun iğneni. Süreci yaşayan birisi olarak sana şunu söyleyeyim sürekli iğnenin etkisini hafif ağrılarını sızılarını düşünmemeye çalış eminim daha iyi gelecektir düşünmemek
Canım nasılsın beni hatırladın mı bende bu ay klomen +iğne kullandım valla bakalım ne olacak merak ettim seni bir gelişme var mıİnşallah güzel haberler alirsiniz çok amin
Evet yazdigim gibi 15. De negatifti bekliyorum adet olmayi, sende durumlar nedirCanım nasılsın beni hatırladın mı bende bu ay klomen +iğne kullandım valla bakalım ne olacak merak ettim seni bir gelişme var mı
İnşallah güzel sonuçlar yaa valla kendim gibi sevinirim seninle bayadır konuşuyoruz canım inşallah güzel habeler ver bize benim bugün ilk gün doktor yarın ilişki dedi bakalım bende çok yoruldum artık bu ayda regli olursam artık en azından bir ay ara vericem sürekli git gel doktora madden ve manen yoruldumEvet yazdigim gibi 15. De negatifti bekliyorum adet olmayi, sende durumlar nedir
İnşallah güzel haberler alirsin gercekten cok istiyorum bitane pozisyon var çok ünlü herkes öneriyor, onu dene mutlaka, ters iliski diyorlar bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var instagramda bi incele onu, o pozisyonla degerlendir yarını. Gelip gitmek değilde umut insani yoruyor umut yoksa her gun gidip geliriz nolcak. Umut etmek çok kotu ama insanoglu işteİnşallah güzel sonuçlar yaa valla kendim gibi sevinirim seninle bayadır konuşuyoruz canım inşallah güzel habeler ver bize benim bugün ilk gün doktor yarın ilişki dedi bakalım bende çok yoruldum artık bu ayda regli olursam artık en azından bir ay ara vericem sürekli git gel doktora madden ve manen yoruldum
Ayy evet baktım ona çok fazla öyle kalan varmış evet işte hastaneye gittikçe test yaptıkça sanki daha bir olacakmış gibi hissediyorum olmayınca yıkılıyor insan sonra reglinin sonuna doğru büyük umutlarla tekrardan başlıyorum kendine bile şaşıyorum bazen o kadar üzülmüşken tekrar aynı umutlu nasıl başlıyor ama biz anne adaylarıyız umudumuzu kaybetmeyelim ki çocuklarımıza öğretelim inşallahİnşallah güzel haberler alirsin gercekten cok istiyorum bitane pozisyon var çok ünlü herkes öneriyor, onu dene mutlaka, ters iliski diyorlar bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var instagramda bi incele onu, o pozisyonla degerlendir yarını. Gelip gitmek değilde umut insani yoruyor umut yoksa her gun gidip geliriz nolcak. Umut etmek çok kotu ama insanoglu işte
Cok iyi anlıyorum seni canım benim Rabbim aratmasın da hayırlı zamani bilir, versin inşallahAyy evet baktım ona çok fazla öyle kalan varmış evet işte hastaneye gittikçe test yaptıkça sanki daha bir olacakmış gibi hissediyorum olmayınca yıkılıyor insan sonra reglinin sonuna doğru büyük umutlarla tekrardan başlıyorum kendine bile şaşıyorum bazen o kadar üzülmüşken tekrar aynı umutlu nasıl başlıyor ama biz anne adaylarıyız umudumuzu kaybetmeyelim ki çocuklarımıza öğretelim inşallah
Ayyy inşallah bebiştir yaaa valla canım bende bilmiyorum bu ay bende iğne oldum bekliyorum heyecanla sonucu bana da söyle olur mu 12. Gün etkisi geçiyor diyorlar hep istersen yarın sabah tekrar yapMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce hala iğnemi
İnşallah tatlım ya yarın tekrar yapacağım test bende öyle duydum 12.gün kalmazAyyy inşallah bebiştir yaaa valla canım bende bilmiyorum bu ay bende iğne oldum bekliyorum heyecanla sonucu bana da söyle olur mu 12. Gün etkisi geçiyor diyorlar hep istersen yarın sabah tekrar yap
Daha iyi burdaAyyy inşallah bebiştir yaaa valla canım bende bilmiyorum bu ay bende iğne oldum bekliyorum heyecanla sonucu bana da söyle olur mu 12. Gün etkisi geçiyor diyorlar hep istersen yarın sabah tekrar yap
Ayyy inşallah bebiştir yaaa valla canım bende bilmiyorum bu ay bende iğne oldum bekliyorum heyecanla sonucu bana da söyle olur mu 12. Gün etkisi geçiyor diyorlar hep istersen yarın sabah tekrar yap
Ayy hayırlısı inşallah istersen bi de klomen grubuna sor orda daha iyi bilenler varDaha iyi burda
Tmm canımAyy hayırlısı inşallah istersen bi de klomen grubuna sor orda daha iyi bilenler var
Test yaptım yine silik çıktı 13.günümAyy hayırlısı inşallah istersen bi de klomen grubuna sor orda daha iyi bilenler var
Maşallah inşallah vardır yaaTest yaptım yine silik çıktı 13.günüm