• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah.. güzel hamilelik geçir:KK36: bende ilk kez klomen kullandım suan 2 yum, var çarşamba çat. İğnesi perşembe ilişki dedi saat verdi sizleri gördük ce umut oldu... ilk kez M8 kullandın çat. İğnesi ağrı yapıyor mu
İnşallah sende hayırlı haberi alırsın canım bu ay :)

kızlar 4 haftalık hamileyim çok şükür. Allah tamamına erdirsin bana dua edin nolur. Allah isteyen herkese nasip etsin :) dualarınızı bekliyorum
Ay çok sevindim canım allah sağ salim kucağına almayı ve bizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah... Nasıl öğrendin kendin mi yaptın kan testi mi verdin

Ay çok sevindim canım allah sağ salim kucağına almayı ve bizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah... Nasıl öğrendin kendin mi yaptın kan testi mi verdin
amin canım inşallah :) iğneden sonra 12. ve 13.günler idrarda silik çizgi çıktı uvulasyon testi yaptım pozitif çıktı 14.gün kan testi yaptırdım ve çok şükür pozitif canım sonucu dün akşam öğrendim daha :)

amin canım inşallah :) iğneden sonra 12. ve 13.günler idrarda silik çizgi çıktı uvulasyon testi yaptım pozitif çıktı 14.gün kan testi yaptırdım ve çok şükür pozitif canım sonucu dün akşam öğrendim daha :)
Ne güzel maşallah bizlere de dua et.. Bende olumlu sonuç alırsam hemen yazıcam

Amin canım inşallah. İğne kimisine yapıyo kimisine yapmıyo ama benim yumurtam soldaydı ve sol kasığımda batma şeklinde oldu canım biraz zaman geçincede tam ortada yani bikini bölgesinin üstünde acı hissettim

Yasemincim gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin o kadar sevindim ki anlatamam. Çünkü kaç gündür konuşuyoruz bir yakınımın Bebek haberini almış gibi oldum çok Mutlu oldum Canım. Ayrıca o gün yazmışsın yeni gördüm 7000 değil yanlış yazmışım 7.00 çıkmıştı kanım. 2 gün sonra gittim 3.55 olmuş erken baktım işte yok yere umutlandım üzüldüm. Gerçi daha 14. Günüme var allahtan ümit kesilmez ama bu ayda olmadı sanırım. Senden ricam biraz anlatırmısın yani Klomen kullandın kaçıncı gün iğne oldun sonra hangi günler ilişkiye girdin sonra belirtiler Ağrıların nelerdi iğneden sonra 10. Gün gibi bir akıntı oldu mu hafif beyaz gibi? Çok soru sordum biliyorum ama bu ayda olmazsa söylediklerine göre hareket etmek istedim sonuçta sen başardın darısı bizim başımıza şimdiden çok teşekkür ederim ayrıca çok sevindim Canım tebrikler

Merhaba kızlar 12 mart akşamı çatlama iğnesi yaptım. Bugün 8. Gün
İğneden 12 saat sonra yumurtalık ağrım başladı , daha az da olsa hâlâ devam ediyor.
Cumartesiden beri de belim ve kasıklarım da da ağırı var tuhaf ama ayaklarım buz gibi ve duştan çıksam bile terimin koktuğunu hissediyorum.
Pco hastasıyım ilk kez yumurtam çatladı
Normal de de acaba yumurta çatlayınca bunlar oluyor mu ?(ilaöçsız adet olmak gibi bi lüksüm yok da normal bayanlar her ay bunları hissediyor mu bilrmedim )

Test için 8. Gün erken demi ?
Ya da iğne olup böyle tuhaf etkiler gösteren var mı ?

Aynı gün iğne olmuşuz 14. Gün olmadan bakma ben erken baktım hamileyim sandım üzümdüm. 14.günü bekle Canım

Yasemincim gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin o kadar sevindim ki anlatamam. Çünkü kaç gündür konuşuyoruz bir yakınımın Bebek haberini almış gibi oldum çok Mutlu oldum Canım. Ayrıca o gün yazmışsın yeni gördüm 7000 değil yanlış yazmışım 7.00 çıkmıştı kanım. 2 gün sonra gittim 3.55 olmuş erken baktım işte yok yere umutlandım üzüldüm. Gerçi daha 14. Günüme var allahtan ümit kesilmez ama bu ayda olmadı sanırım. Senden ricam biraz anlatırmısın yani Klomen kullandın kaçıncı gün iğne oldun sonra hangi günler ilişkiye girdin sonra belirtiler Ağrıların nelerdi iğneden sonra 10. Gün gibi bir akıntı oldu mu hafif beyaz gibi? Çok soru sordum biliyorum ama bu ayda olmazsa söylediklerine göre hareket etmek istedim sonuçta sen başardın darısı bizim başımıza şimdiden çok teşekkür ederim ayrıca çok sevindim Canım tebrikler
Canım saol Allah razı olsun bende senin haberini alınca çok mutlu olcam emin ol inşallah darısı başınıza olsun Allah hepimize nasip etsin.
Canım ben 1 ay klomen kullandım ama ters etki yaptı adet bile olmadım. Sonra 2.ay doktor gonal f iğnesi verdi kendim vurdum iğneyi sonra doktor çatlatma iğnesi yap dediği gün yaptım. İğne vurmadan 2 gün önce,iğne vurduğum gün ve ertesi gün bide sonraki gün ilişki oldu yani cuma ilişki pazartesi iğne ve ilişki salı çarşamba ilişki oldu

Canım saol Allah razı olsun bende senin haberini alınca çok mutlu olcam emin ol inşallah darısı başınıza olsun Allah hepimize nasip etsin.
Canım ben 1 ay klomen kullandım ama ters etki yaptı adet bile olmadım. Sonra 2.ay doktor gonal f iğnesi verdi kendim vurdum iğneyi sonra doktor çatlatma iğnesi yap dediği gün yaptım. İğne vurmadan 2 gün önce,iğne vurduğum gün ve ertesi gün bide sonraki gün ilişki oldu yani cuma ilişki pazartesi iğne ve ilişki salı çarşamba ilişki oldu
İnşallah Yasemincim. İlişki günleri benimde seninle aynı yani aynı şekilde ilişki olmuş 14. Gün yazıcam inşallah hayırlı bir haber alırım dua et bana da sen artık hamilesin duaların kabul olur :)

iğneyi vurduktan sonra hafif batma anlık sancı gibi sancılarım oldu canım yumurtam soldaydı sancımda solda oldu 2 kere akıntım oldu ama görmedim hissettim galiba hamile kaldıktan sonrada soldaki ağrımı tam ortada bikini bölgesinin üstünde hissettim

İnşallah Yasemincim. İlişki günleri benimde seninle aynı yani aynı şekilde ilişki olmuş 14. Gün yazıcam inşallah hayırlı bir haber alırım dua et bana da sen artık hamilesin duaların kabul olur :)
hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallah hamile kalmışsındır

Aynı gün iğne olmuşuz 14. Gün olmadan bakma ben erken baktım hamileyim sandım üzümdüm. 14.günü bekle Canım

Biraz önce erken olduğunu bile bile idrar testi yaptım çıkmadı tabii

İnsan erken olduğunu bildiği halde dayanamıyor
Merak işte :)

Ama hani iğneden sonra hcg yüksek olurdu
Yüksek hali bile tek çiziikk

Biraz önce erken olduğunu bile bile idrar testi yaptım çıkmadı tabii

İnsan erken olduğunu bildiği halde dayanamıyor
Merak işte :)

Ama hani iğneden sonra hcg yüksek olurdu
Yüksek hali bile tek çiziikk
10 günde geçiyomuş canım etkisi şimdi iğneden sonra kaçıncı günün

Back