- 9 Ocak 2016
- 54
- 30
- 38
- 33
2 gün sonra tekrar yenilemeni öneririm. O zaman eğer gebelik varsa diğer çizgi daha belirgin oluyorKızlar ovitirelle den sonra 12. Günüm gebelik testi silik çizgi çıktı iğne etkisi mi gebelik mi nasıl anlayabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün sonra tekrar yenilemeni öneririm. O zaman eğer gebelik varsa diğer çizgi daha belirgin oluyorKızlar ovitirelle den sonra 12. Günüm gebelik testi silik çizgi çıktı iğne etkisi mi gebelik mi nasıl anlayabilirim
2 gün sonra tekrar yenilemeni öneririm. O zaman eğer gebelik varsa diğer çizgi daha belirgin oluyor
Pazartesi kan vercem zaten bakalım inşallah vardır2 gün sonra tekrar yenilemeni öneririm. O zaman eğer gebelik varsa diğer çizgi daha belirgin oluyor
İnşallah aşlah nasip eder isteyen herkese bizde bilgilendir bu arada herhangi bir belirtin var mıPazartesi kan vercem zaten bakalım inşallah vardır
İnşallah canım. Göğüslerim çok şiş ve hassas ucunda sızıda oldu. Kasıkta batma oldu bu gün adet olacakmışım gibi ağrı oldu. Canım bi şeyler çekiyo ama bunlar adet belirtisiyle aynı tabiki bilmiyorum. Yarın sabah hem ovuluasyon hem hcg testi yapcam inşallah pozitif çıkarİnşallah aşlah nasip eder isteyen herkese bizde bilgilendir bu arada herhangi bir belirtin var mı
Kızlar test yaptım. Gebelik testi yine silik ovuluasyon testi iki tane kırmızı olmasada 2.ci çizgi çok belirgin. Bugün siklusun 29.günü iğneden sonra 13.gün. Yarın adet günüm ve doktorun kan testi istediği gün. Bakalım yarın belli olacak inşallah
Kızlar test yaptım. Gebelik testi yine silik ovuluasyon testi iki tane kırmızı olmasada 2.ci çizgi çok belirgin. Bugün siklusun 29.günü iğneden sonra 13.gün. Yarın adet günüm ve doktorun kan testi istediği gün. Bakalım yarın belli olacak inşallah
Canım mesajlar için çok teşekkür ederim ama 7000 çok yüksek 4 haftalık gebelikte 7000 çıkar mıİnşallah iyi haberlerini bekliyoruz umarım bu sefer yüzün güler Canım.
Benim de iğneden sonra 8. Günüm ama dayanamadım evde bir idar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bende merak ettim tekrar yaptım böyle tam 3 tane oldu 3 de silik ikinci çizgi merak ettim kan testi yaptım 5000 üstü gebelikmiş benim 7000 çıktı 2 gün sonra tekrar edin eğer yükselme varsa gebesiniz dedi fakat ben hiç umutlanmadım çünkü bunun iğnenin etkisi olma ihtimali inanılmaz yüksek tamamen benim hatam çok erken baktım ama çok merak ettim bu şekil yanlış oldu tabi şuanda çok umutlandım umarım olur rabbim yüzümüzü güldürür. Ama siz benim gibi yapmayın doğrusu bunun 14. Gün bakmak ben şuan yaptığın hatanın cezasını çekiyorum ama allahtan umut kesilmez umarım hepimiz Bebek sahibi olabiliriz
Bende çok hafif batma oldu hiç öyle kıvranmadım en fazla adet olacakmışım gibi oldu kısa süreli. Doktor her şey yolunda demiştiOvülasyon dönemünde iğneye rağmen kasık ağrısı çekmeyen var mı? Ben her ay kıvranırdım ama bu ay ilk kez iğne oldum ve ağrım olmadı.. Bugünde iğneden sonra 8.gün.. Normal mi sizce kızlar??
İğneden sonra kaçıncı günün peki canımBende çok hafif batma oldu hiç öyle kıvranmadım en fazla adet olacakmışım gibi oldu kısa süreli. Doktor her şey yolunda demişti
14.Gün bugünİğneden sonra kaçıncı günün peki canım
Yok canım bu gün 30.gün adet günü geldi yani. 12.ve 13.günler gebelik testi silik çizgi ovulasyon testi de pozitif çıktı bu gün kan verdim bakalım inşallah hamileyimdirAdet olmana 2 gün mü var öyleyse test yap istersen 14. Gün yapmak için iyi diye duymuştum bende pazar günü 14. Gün oluyor o zaman yapıcam
Hadi inş güzel haberlerini bekliyorum canımYok canım bu gün 30.gün adet günü geldi yani. 12.ve 13.günler gebelik testi silik çizgi ovulasyon testi de pozitif çıktı bu gün kan verdim bakalım inşallah hamileyimdir
İnşallah canım :)Hadi inş güzel haberlerini bekliyorum canım
Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah.. güzel hamilelik geçir bende ilk kez klomen kullandım suan 2 yum, var çarşamba çat. İğnesi perşembe ilişki dedi saat verdi sizleri gördük ce umut oldu... ilk kez M8 kullandın çat. İğnesi ağrı yapıyor mukızlar 4 haftalık hamileyim çok şükür. Allah tamamına erdirsin bana dua edin nolur. Allah isteyen herkese nasip etsin :) dualarınızı bekliyorum
Amin canım inşallah. İğne kimisine yapıyo kimisine yapmıyo ama benim yumurtam soldaydı ve sol kasığımda batma şeklinde oldu canım biraz zaman geçincede tam ortada yani bikini bölgesinin üstünde acı hissettimAllah kucagina almayi nasip etsin inşallah.. güzel hamilelik geçir bende ilk kez klomen kullandım suan 2 yum, var çarşamba çat. İğnesi perşembe ilişki dedi saat verdi sizleri gördük ce umut oldu... ilk kez M8 kullandın çat. İğnesi ağrı yapıyor mu