• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Merhabalar,
Bende bu ay adetimin 3. günü klomen kullandım ve ilaç bitiminin 3. günü de muayene için doktora gittim. Doktor 1 adet yumurtamın olduğunu söyledi. Pazar günü sabahı olmam içinde pregnul 5000 çatlatma iğnesi verdi. Cumartesi - pazar günü de ilişki istedi. Şimdi yorumlara bakıyorum da genelde çatlatma iğnesi olundaktan 36 saat sonrasına ilişki verildiği yazılmış. Biraz kafam karıştı ama doktorumu arasam mı bilemedim.

cnm paza gnu ıgne vurundgnda tahmınen ewet yumrta 36 saat snra catlıyor yanı sen pazardn ıtıbaren gun asırı dene bnce 3 4 kere...ha cumartesıde denersen yumrta catladgnda sperm hazr bulrn pazartesıye belkıde cumartesıdende baslayablrsın

Catlatma ignesini yan etkilerinden kaşıntı kızarıklık var mı benim Karnım ve göğüslerimin arası çok kızardı ve kasiniyor neler oluyor anlamıyorum bugün iğneden sonra 10 gun. Beklemek çok zor ya

Benim bugun aksam uzeri karnım ağrımaya başladı ve hala agrıyor. Onun dışında simdilik bisey yok

benimde ara ara kasığıma ağrı giriyor o kadar meraktan çatlayacam nerdeyse çok korkuyorum bu ayda üzülürüm diye inşallah güzel haberler alırız ya

Salı günü icin doktorumuz cagirmistı.Bizde gittik, yine muayene etti, yumurtalarımın catlamis oldugunu soyledi. Duphaston adında bir ilac verdi, 10 gun boyunca içicem. Ondan sonra da adet olup / olmamayı beklicem. Tabi temennim adet olmamak ☺Hakkımızda hayırlısı ..

Kızlar benim iğneden sonra bugün 11.günüm iğne olduğum günü saymıyorum sizce yarın idrar testi yapayım mi

Kızlar kan tahlili yaptım sonuç 1.4 adetime 5 gün var catlatma ignesinden sonra 12.günüm bu gün hiç umutlu değilim

Merhabalar,
Bende bu ay adetimin 3. günü klomen kullandım ve ilaç bitiminin 3. günü de muayene için doktora gittim. Doktor 1 adet yumurtamın olduğunu söyledi. Pazar günü sabahı olmam içinde pregnul 5000 çatlatma iğnesi verdi. Cumartesi - pazar günü de ilişki istedi. Şimdi yorumlara bakıyorum da genelde çatlatma iğnesi olundaktan 36 saat sonrasına ilişki verildiği yazılmış. Biraz kafam karıştı ama doktorumu arasam mı bilemedim.

Öncelikle merhaba arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim fakat polikistik over vardı adetlerim düzenli değildi önce onu tedavi etmeye çalıştım ama hala çok düzenli olduğu söylenemez. Çocuk istediğim için geçen ay yumurta takibi yaptırdım Klomen kullandım 3. Gün itibari ile sabah akşam sonra çatlatma iğnesi oldu bende iğneden sonra inanılmaz bel Ağrısı oldu bu durum beni çok sevindirdi kesin hamileyim dedim fakat hüsran iğnenin etkisiymiş o bel Ağrısı. Bu ay tekrar yumurta takibi Klomen ve çatlatma iğnesi oldum iğne olalı 7 gün oldu inanılmaz kasık ağrısı Kasıktan çok karın Ağrısı çekiyorum böyle gaz sancısı gibi bir ağrı hiç umudum yok ama böyle bir ağrı yaşayan var mı acaba ? Ayrıca ilişkiye gelirsek spremler 3 gün kalıyor o yüzden kaçırmış olmazsın Canım

Kızlar kan tahlili yaptım sonuç 1.4 adetime 5 gün var catlatma ignesinden sonra 12.günüm bu gün hiç umutlu değilim
Genelde 14. Günden sonra yapın diyorlar umudu kesme Canım rabbim büyük 2 gün sonra bence tekrar et

benimde ara ara kasığıma ağrı giriyor o kadar meraktan çatlayacam nerdeyse çok korkuyorum bu ayda üzülürüm diye inşallah güzel haberler alırız ya
Aynı korkuyu bende duyuyorum o kadar çok Bebek istiyorum ki ve her ay o idrar testinde negatifi görmek beni yıkıyor resmen ama bu ay anlam veremediğim bir karın Ağrısı var 3 gündür hiç geçmiyor gaz sancısı gibi bir ağrı o yüzden umutlanıyorum umarım isteyen herkese nasip eder rabbim ne diyim kızlar

merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen+pregnly oldum. iğnem 10 martta yapıldı. sol kasığımda batmalar var ve 3 gün önce ateşimi ölçmeye başladım. (daha önce ateş takibi yapmıştım ne zaman ne oluyor detaylı şekilde biliyorum) bu 3 gün boyunca aynı saatte ve uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçtüm hep dil altından veee normale göre 0,5 derece fazla cıkıyor ... şimdi sorum şu bu gebelik belirtisi mi? iğnenin etkisi olabilir mi? birde ne zaman test(idrar) yapsam cıkar sonuc aceba?

merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen+pregnly oldum. iğnem 10 martta yapıldı. sol kasığımda batmalar var ve 3 gün önce ateşimi ölçmeye başladım. (daha önce ateş takibi yapmıştım ne zaman ne oluyor detaylı şekilde biliyorum) bu 3 gün boyunca aynı saatte ve uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçtüm hep dil altından veee normale göre 0,5 derece fazla cıkıyor ... şimdi sorum şu bu gebelik belirtisi mi? iğnenin etkisi olabilir mi? birde ne zaman test(idrar) yapsam cıkar sonuc aceba?
Merhaba canım bende bu ay senin gibi klomen ve pregnl çatlama iğnesinden oldum ayın 14'ünde ve 6 gün oldu.. Senin de 9 gün sanırım buradan edindiğim bilgiye göre 14- 15 'inci gün yapın diyorlar yoksa yanıltabiliyormuş ipnenin etkisi yeni geçiyormuş 4-5 gün daha bekle istersen.. Belirtilerin var mı kendin gözlemlediğin??

Merhaba canım bende bu ay senin gibi klomen ve pregnl çatlama iğnesinden oldum ayın 14'ünde ve 6 gün oldu.. Senin de 9 gün sanırım buradan edindiğim bilgiye göre 14- 15 'inci gün yapın diyorlar yoksa yanıltabiliyormuş ipnenin etkisi yeni geçiyormuş 4-5 gün daha bekle istersen.. Belirtilerin var mı kendin gözlemlediğin??
sadece ateşim normale göre yüksek ve kasıklarımda batmalar oluyor arada bir belirti denilebilirse bunlar var ama ölüyorum meraktan

Canım bende geçen ay senin gibi çatlama iğnesinden önce ateşini ölçmeye başladım ve adete kadar devam ettim. Sonuç iğneden 5gün sonra 0.5 derece yükseldi tahmini yumurtam 4.gün çatladı ama işimizden dolayı ilişki olamadı. Sonra adetten bir gun once kadar de van etti ve tekrar düştü ve oldum malesef. Inşallah senin bebiş vardır

Canım bende geçen ay senin gibi çatlama iğnesinden önce ateşini ölçmeye başladım ve adete kadar devam ettim. Sonuç iğneden 5gün sonra 0.5 derece yükseldi tahmini yumurtam 4.gün çatladı ama işimizden dolayı ilişki olamadı. Sonra adetten bir gun once kadar de van etti ve tekrar düştü ve oldum malesef. Inşallah senin bebiş vardır
yani 36 saat te değğilde sonrada çatlama ihtimali var mı yumurtanın?:110: biz sadece 36 saatin olduğu gün ve sonraki gün denedik. sonrasında zaten yoktur yumurta dedim :(

Kızlar ovitirelle den sonra 12. Günüm gebelik testi silik çizgi çıktı iğne etkisi mi gebelik mi nasıl anlayabilirim

Back