- 12 Mart 2016
- 33
- 4
- 1
- 37
Merhabalar,
Bende bu ay adetimin 3. günü klomen kullandım ve ilaç bitiminin 3. günü de muayene için doktora gittim. Doktor 1 adet yumurtamın olduğunu söyledi. Pazar günü sabahı olmam içinde pregnul 5000 çatlatma iğnesi verdi. Cumartesi - pazar günü de ilişki istedi. Şimdi yorumlara bakıyorum da genelde çatlatma iğnesi olundaktan 36 saat sonrasına ilişki verildiği yazılmış. Biraz kafam karıştı ama doktorumu arasam mı bilemedim.
Genelde 14. Günden sonra yapın diyorlar umudu kesme Canım rabbim büyük 2 gün sonra bence tekrar etKızlar kan tahlili yaptım sonuç 1.4 adetime 5 gün var catlatma ignesinden sonra 12.günüm bu gün hiç umutlu değilim
Aynı korkuyu bende duyuyorum o kadar çok Bebek istiyorum ki ve her ay o idrar testinde negatifi görmek beni yıkıyor resmen ama bu ay anlam veremediğim bir karın Ağrısı var 3 gündür hiç geçmiyor gaz sancısı gibi bir ağrı o yüzden umutlanıyorum umarım isteyen herkese nasip eder rabbim ne diyim kızlarbenimde ara ara kasığıma ağrı giriyor o kadar meraktan çatlayacam nerdeyse çok korkuyorum bu ayda üzülürüm diye inşallah güzel haberler alırız ya
Kaçıncı günün peki? Çatlatma iğnesi oldun mu sende ?Benim bugun aksam uzeri karnım ağrımaya başladı ve hala agrıyor. Onun dışında simdilik bisey yok
Merhaba canım bende bu ay senin gibi klomen ve pregnl çatlama iğnesinden oldum ayın 14'ünde ve 6 gün oldu.. Senin de 9 gün sanırım buradan edindiğim bilgiye göre 14- 15 'inci gün yapın diyorlar yoksa yanıltabiliyormuş ipnenin etkisi yeni geçiyormuş 4-5 gün daha bekle istersen.. Belirtilerin var mı kendin gözlemlediğin??merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen+pregnly oldum. iğnem 10 martta yapıldı. sol kasığımda batmalar var ve 3 gün önce ateşimi ölçmeye başladım. (daha önce ateş takibi yapmıştım ne zaman ne oluyor detaylı şekilde biliyorum) bu 3 gün boyunca aynı saatte ve uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçtüm hep dil altından veee normale göre 0,5 derece fazla cıkıyor ... şimdi sorum şu bu gebelik belirtisi mi? iğnenin etkisi olabilir mi? birde ne zaman test(idrar) yapsam cıkar sonuc aceba?
sadece ateşim normale göre yüksek ve kasıklarımda batmalar oluyor arada bir belirti denilebilirse bunlar var ama ölüyorum meraktanMerhaba canım bende bu ay senin gibi klomen ve pregnl çatlama iğnesinden oldum ayın 14'ünde ve 6 gün oldu.. Senin de 9 gün sanırım buradan edindiğim bilgiye göre 14- 15 'inci gün yapın diyorlar yoksa yanıltabiliyormuş ipnenin etkisi yeni geçiyormuş 4-5 gün daha bekle istersen.. Belirtilerin var mı kendin gözlemlediğin??
Canım bende geçen ay senin gibi çatlama iğnesinden önce ateşini ölçmeye başladım ve adete kadar devam ettim. Sonuç iğneden 5gün sonra 0.5 derece yükseldi tahmini yumurtam 4.gün çatladı ama işimizden dolayı ilişki olamadı. Sonra adetten bir gun once kadar de van etti ve tekrar düştü ve oldum malesef. Inşallah senin bebiş vardırmerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen+pregnly oldum. iğnem 10 martta yapıldı. sol kasığımda batmalar var ve 3 gün önce ateşimi ölçmeye başladım. (daha önce ateş takibi yapmıştım ne zaman ne oluyor detaylı şekilde biliyorum) bu 3 gün boyunca aynı saatte ve uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçtüm hep dil altından veee normale göre 0,5 derece fazla cıkıyor ... şimdi sorum şu bu gebelik belirtisi mi? iğnenin etkisi olabilir mi? birde ne zaman test(idrar) yapsam cıkar sonuc aceba?
yani 36 saat te değğilde sonrada çatlama ihtimali var mı yumurtanın?Canım bende geçen ay senin gibi çatlama iğnesinden önce ateşini ölçmeye başladım ve adete kadar devam ettim. Sonuç iğneden 5gün sonra 0.5 derece yükseldi tahmini yumurtam 4.gün çatladı ama işimizden dolayı ilişki olamadı. Sonra adetten bir gun once kadar de van etti ve tekrar düştü ve oldum malesef. Inşallah senin bebiş vardır
Evet oldum 8 gün oldu çatlatma iğnesi olalıKaçıncı günün peki? Çatlatma iğnesi oldun mu sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?