Estrofeme başladım bır haftadır rahım duvarını ınceltıyomus evet yumurta olusuyo ama rahım duvarını ıncelttıgı ıcın tutunamıyo dedı klomenı bıraktırdı 4yumurtsn var catlamada olmuş dıyo ama rahım duvarı skntıymıs naapıcam bılmıyorum
Insallah artık herseyden korkar oldum klomenden çok umutluydum ınsallah bu ay bı sıkıntı çıkmaz sızde bende bebıslerı alırız kucagımıza halamın 7yıl olmadı sonra bı oldu 4tane pesı pesıne
Insallah hep dua ediyorum kendımede tüm ısteyenlerededua et bol bol inşallah mucize oluda olur bebişin...
Olmuyor ıste yapmıycam dıyorum bı bakıyorum elımde test sonrası hayal kırıklıgıtest yapmamak lazım..ama bende tutamıyorum kendimi işte..adet zamanı yaklaştıkça kendine ilgilenecek başka birşeyler bulmaya çalış...
Olmuyor ıste yapmıycam dıyorum bı bakıyorum elımde test sonrası hayal kırıklıgı
Aynen dınlen ama tedavone devam. Et osırada rahımıde. Hazıırlamıs olursun bende bu durum ol ursa paylaşırım burdan yapmıycam test zatenaynı ben ya..bende hep aynı şekildeyim..ama bu birkaç ay yapmıcam heralde eşimin ön çapraz bağı yırtıldı..biraz sahalardan uzak kalıcaz..aslında dinlenmek iyi olucak..
Aynen dınlen ama tedavone devam. Et osırada rahımıde. Hazıırlamıs olursun bende bu durum ol ursa paylaşırım burdan yapmıycam test zaten
Vardır bundada hayır pes yok17. günün gecesi oldum..ve bu ay son dememiz oldu..malesef eşim maç oynarken ön çarpraz bağı yırtıldı..sanırım ameliyat olacak..iyi olur inşallah..
geçmiş olsun cnm er şey nasip meselesi bende geçen ay çoook üzüldüm ama bu ay daa akışına bırakıyorum çok kafaya takmamaya çalışıyorum bende17. günün gecesi oldum..ve bu ay son dememiz oldu..malesef eşim maç oynarken ön çarpraz bağı yırtıldı..sanırım ameliyat olacak..iyi olur inşallah..
evet cnm bende öyleydim şimdi biraz daha rahatım çok şükür bizde öyle düşünüyoruz 1 sene olmassa aşılma falanda tutmassa tüp bebek olsunda yeter kiTutar sen tedavunı ol pes etme moral cok onemlı bende aynı dıyorumya ınsan ıcıne çıkmak istemiyorum elımde telefon 24SAAT HEP ARastırıyorum ama umudumu yıtırmedım elbette olucsk son çare tup bebek benım mudurumun rahımı alınmıstı ama genede tup bebekle çocuğu oldu dusun yanı rahım yokken bebegı 3yasında sımdı
bi de nar düşüğede neden oluyo oyuzden yumurtlamadan sonra içmiycem ben bugun son gunum ara vericemBence devam et nassuyuna ben baya araştırdım etkılıymıs rahım duvarı ıncelıgıne farkını sankı goruyorum batma kramp gıbı agrılar oluyor ınsallah bu ıse yaradıgının gostergesıdır
kızlarr size bir sorum var bugün çatlatma iğnemin kinci gunu yani 30 saate yakın ovulasyon testi yaptım gayet net pozitif çıktı dünde yapmıştım ama negatifti şimdi sorum şu bu akşam gerçekten yumurtam çatladımı yoksa test bhcg yi lh hormonuyla mı karştırıyo eğer öyleyse iğnenin ilk günü pozitif göstermez miydi kafam karıştı
geçmiş olsun cnm er şey nasip meselesi bende geçen ay çoook üzüldüm ama bu ay daa akışına bırakıyorum çok kafaya takmamaya çalışıyorum bende
aminn canım..biz bir süre deneyemeyeceğiz..eşimin ön çapraz bağı koptu ve menisküsü yırtıldı..sanırım ameliyat olacak
kızlarr merhaba bende aranızda yeniyimm
kızlar bende dün sabah 9 bucukta çatlatma iğnesi oldum . doktor bu sabah içinn ve yarın ıcın ılıski dedi. inşallah tutar.sancılarım vardı ama şuan yok çatladımı acaba
KIZLARR ACİL YARDIMM
GECEN HAFTA ADETIME 5 GÜN KALA KAN VERDIMDIM NEGATIF CIKTI SONUC. BUGUN REGL GUNUM AMA HALA GELMEDI. ACABA SİZCE ERKEN MI YAPTIM BEN KAN TESTINI?? AMA KANDA CIKAR DIYE BILIYORUM ERKEN BILE OLSA. BENIM KAN DEGRIM 0,7 ÇIKTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?