• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Nar suyu çok ıyı geloyormus ınce rahım duvarına Arsstırdım sende araştır hergun ıkı bardak ıcıyorum bıde estrofem
Pko yok oğlum var bıtane 9yasında ılk evlılıgımden bu ıkıNcı evlılıgım 4yıldır korunmadıgınm halde olmuyor spermogram normal ılk bas esımde zannettım sorunu ustelemedım en son spermogram verdı normalden fazla bıle sperm sayısı bendede sorun yoktu
peki kaç ay kullandın klomeni

hımm napalım bu da bizim imtihan diyorum bende 8 aydır istiyorum ama yook olmuyo gecen ayda iyiydi herşey ama tutmadı
Tutar sen tedavunı ol pes etme moral cok onemlı bende aynı dıyorumya ınsan ıcıne çıkmak istemiyorum elımde telefon 24SAAT HEP ARastırıyorum ama umudumu yıtırmedım elbette olucsk son çare tup bebek benım mudurumun rahımı alınmıstı ama genede tup bebekle çocuğu oldu dusun yanı rahım yokken bebegı 3yasında sımdı

benimde aynı olmuştu geçen ay tam 17 gün adet oldum hatta gecikti diye kan testi bile yaptırmıştım o gün

17. günün gecesi oldum..ve bu ay son dememiz oldu..malesef eşim maç oynarken ön çarpraz bağı yırtıldı..sanırım ameliyat olacak.. :( iyi olur inşallah..

Tutar sen tedavunı ol pes etme moral cok onemlı bende aynı dıyorumya ınsan ıcıne çıkmak istemiyorum elımde telefon 24SAAT HEP ARastırıyorum ama umudumu yıtırmedım elbette olucsk son çare tup bebek benım mudurumun rahımı alınmıstı ama genede tup bebekle çocuğu oldu dusun yanı rahım yokken bebegı 3yasında sımdı

Rabbim ol deyince oluyor işte..tıbbın imkansız dediği halde bebeği olan arkadaşım var..

malesef benimde durum ayni cnm :KK43: sebepsiz infertiliteeee.... 2 kere klomen kullandim. birinde 3 digerinde 4 yumurta çatladı hiç birini kaçırmadık :KK43: ama olmuyor işte dün yine negatif sonucu aldim. bu ay hiç bir ilaç kullanmamayi düşünüyorum. estrofemi bende kullandim rahmimi bayaga bi kalinlastirdi ama adet gecikmesi yapıyormuş bilgin olsun

doktora gitme işini hiç sevmiyorum..gidince kafaya takıyorum zaman kolluyorum..gitmeyince vicdan yapıyorum..

Ben 4yıldır korunmuyorum sebebı belırlenemeyen ınfertılıte klomene başladık uc ay oldu ama olmadı bu ayda başladım adetın 5.gunu başladım fakat kontrole gıttıgımde rahım duvarı çok ıncelmıs bebek tutunamıyor dedı estrofeme başladım ve nar suyu fakat doktor cok fazla yumurtan var hatta catlamıs dedı adetıme 10gun var test yaptım negatıf sızce yanılma payı olabılırmı catlamadan sonra gün aşırı bır hafta beraberlık oldu

inşallah yanılma payı vardır canım..Rabbim hayırlısını versin..

Insallah artık delı dıyo mıllet ayda 10keztest yapıyorum psıkolojıkmen çöktüm

test yapmamak lazım..ama bende tutamıyorum kendimi işte..adet zamanı yaklaştıkça kendine ilgilenecek başka birşeyler bulmaya çalış...

Estrofeme başlattı yumurtlama ılacı yasak şuan ıcın dedı ıcın yumurta tarlası gıbı ama yarısı kıst dedı klomenI bırak yumurtlama ılacı yasak bıraz rahım kendını toparlasın çok ınce menepoz gıbı kalmıs dedı ve en sonunda da dedıkı ıste klomen yumurtlamayı arttırırken rahımı böyle ınceltıyor ama araştırdım kısıden kısıye degosıyo kontrollerınde skntı yoksa devam et her bünye tasımıyor klomenı

klomen ve çatlatma iğnesi bende kilo yaptı..muhakkak faydaları olduğu kadar zararlarıda vardır..sonuçta vücüdumuza dışardan bir madde giriyor..Rabbim inşallah tez zamanda evlat sahibi yapar hepimizi..

merhaba,
bu çatlatma iğnesini nerde oldunuz acaba? ben de 2 yıllık evliyim,testlerim normal çıktı,eşimin spermiyogram sonucu da normal,ancak devlet hastanesinde doktorum kilo verirsen hamile kalırsn dedi,ancak ben beklemek istemiyorum,şişlide oturuyorum ne önerirsinizz...

ben özel bir hastanede oldum..ama nerde olduğun önemli değil...bence biraz doktorunu dinle kilo vermeye çalış..tamam bekleme tabiki deneyin yine ama ilaçsız takviyesiz deneyin bence...yinede doktorunla görüşerek hareket et...

devlet hastanesinde yapılıyor mu bu acaba? en az 6 kere şili etfal hastanei kadın doğuma gittim,sorun yok gebe kalabilirsn dediler başka hiçbişey yapmıyorlar..

bazı insanlar kendileri bile yapıyormuş çatlatma iğnesini....her hastane yapar diye biliyorum..eğer doktorun gerek duymadıysa olmana gerek bence..

Be
Nım gecen ay 10gun gecıktı sonra adet oldum 1gun surdu malesef klomen hem rahımı ınceltmıs hemde 3tNe kıst en kucugu 3.5 cm kontrol hapı kullanmak olumden beter zaten bılmıyorum naapıcam

adetle beraber kist atılabiliyormuş sanırım..

Klomenden sonra adetım çok az gelmeye bsldı bır gün ya suruyo ya surmuyo kıstler de var napıcam bılmıyorum kıst vr dedı doktorum rahım ınce dedI ama çok yumurtan güzel buhafta ful ılıskı ve estrofem dedı anlamadım kıst varken nsıl hamıle kalcmkı

buralardan okuduğum kadarıyla kistle hamile kalan varmış canım..yeterki Rabbim istesin..

Back