Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım bır hafta oldu şuan kasıklarda batma var karnımda genısleme hıssedıyorumbende içiyorum nar suyu cnm ama 2 gündür
Nar suyu çok ıyı geloyormus ınce rahım duvarına Arsstırdım sende araştır hergun ıkı bardak ıcıyorum bıde estrofem
peki kaç ay kullandın klomeniPko yok oğlum var bıtane 9yasında ılk evlılıgımden bu ıkıNcı evlılıgım 4yıldır korunmadıgınm halde olmuyor spermogram normal ılk bas esımde zannettım sorunu ustelemedım en son spermogram verdı normalden fazla bıle sperm sayısı bendede sorun yoktu
4.ayımdı buaypeki kaç ay kullandın klomeni
Ekımde başladık kasım aralık ocak4.ayımdı buay
Nar suyu estrofem beraber kullanıyorum kalınlasması ıcın ınsallah yNlıs yapmıyorumdur nar suyunu doktora soylemedım cunkuBenım bır hafta oldu şuan kasıklarda batma var karnımda genısleme hıssedıyorum
hımm napalım bu da bizim imtihan diyorum bende 8 aydır istiyorum ama yook olmuyo gecen ayda iyiydi herşey ama tutmadıEkımde başladık kasım aralık ocak
Bence devam et nassuyuna ben baya araştırdım etkılıymıs rahım duvarı ıncelıgıne farkını sankı goruyorum batma kramp gıbı agrılar oluyor ınsallah bu ıse yaradıgının gostergesıdırbende içiyorum nar suyu cnm ama 2 gündür
Tutar sen tedavunı ol pes etme moral cok onemlı bende aynı dıyorumya ınsan ıcıne çıkmak istemiyorum elımde telefon 24SAAT HEP ARastırıyorum ama umudumu yıtırmedım elbette olucsk son çare tup bebek benım mudurumun rahımı alınmıstı ama genede tup bebekle çocuğu oldu dusun yanı rahım yokken bebegı 3yasında sımdıhımm napalım bu da bizim imtihan diyorum bende 8 aydır istiyorum ama yook olmuyo gecen ayda iyiydi herşey ama tutmadı
benimde aynı olmuştu geçen ay tam 17 gün adet oldum hatta gecikti diye kan testi bile yaptırmıştım o gün
Ahhh canım. .
Aynı dertten muzdaripim ..
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
Tutar sen tedavunı ol pes etme moral cok onemlı bende aynı dıyorumya ınsan ıcıne çıkmak istemiyorum elımde telefon 24SAAT HEP ARastırıyorum ama umudumu yıtırmedım elbette olucsk son çare tup bebek benım mudurumun rahımı alınmıstı ama genede tup bebekle çocuğu oldu dusun yanı rahım yokken bebegı 3yasında sımdı
malesef benimde durum ayni cnm sebepsiz infertiliteeee.... 2 kere klomen kullandim. birinde 3 digerinde 4 yumurta çatladı hiç birini kaçırmadık ama olmuyor işte dün yine negatif sonucu aldim. bu ay hiç bir ilaç kullanmamayi düşünüyorum. estrofemi bende kullandim rahmimi bayaga bi kalinlastirdi ama adet gecikmesi yapıyormuş bilgin olsun
Ben 4yıldır korunmuyorum sebebı belırlenemeyen ınfertılıte klomene başladık uc ay oldu ama olmadı bu ayda başladım adetın 5.gunu başladım fakat kontrole gıttıgımde rahım duvarı çok ıncelmıs bebek tutunamıyor dedı estrofeme başladım ve nar suyu fakat doktor cok fazla yumurtan var hatta catlamıs dedı adetıme 10gun var test yaptım negatıf sızce yanılma payı olabılırmı catlamadan sonra gün aşırı bır hafta beraberlık oldu
Insallah artık delı dıyo mıllet ayda 10keztest yapıyorum psıkolojıkmen çöktüm
Estrofeme başlattı yumurtlama ılacı yasak şuan ıcın dedı ıcın yumurta tarlası gıbı ama yarısı kıst dedı klomenI bırak yumurtlama ılacı yasak bıraz rahım kendını toparlasın çok ınce menepoz gıbı kalmıs dedı ve en sonunda da dedıkı ıste klomen yumurtlamayı arttırırken rahımı böyle ınceltıyor ama araştırdım kısıden kısıye degosıyo kontrollerınde skntı yoksa devam et her bünye tasımıyor klomenı
merhaba,
bu çatlatma iğnesini nerde oldunuz acaba? ben de 2 yıllık evliyim,testlerim normal çıktı,eşimin spermiyogram sonucu da normal,ancak devlet hastanesinde doktorum kilo verirsen hamile kalırsn dedi,ancak ben beklemek istemiyorum,şişlide oturuyorum ne önerirsinizz...
devlet hastanesinde yapılıyor mu bu acaba? en az 6 kere şili etfal hastanei kadın doğuma gittim,sorun yok gebe kalabilirsn dediler başka hiçbişey yapmıyorlar..
Be
Nım gecen ay 10gun gecıktı sonra adet oldum 1gun surdu malesef klomen hem rahımı ınceltmıs hemde 3tNe kıst en kucugu 3.5 cm kontrol hapı kullanmak olumden beter zaten bılmıyorum naapıcam
Klomenden sonra adetım çok az gelmeye bsldı bır gün ya suruyo ya surmuyo kıstler de var napıcam bılmıyorum kıst vr dedı doktorum rahım ınce dedI ama çok yumurtan güzel buhafta ful ılıskı ve estrofem dedı anlamadım kıst varken nsıl hamıle kalcmkı