- 20 Mart 2015
- 280
- 77
- 18
- 34
onu bilmiyorum benim hic cocugum yok pco da var ondan asilama deniycez ilk defaEvet var canim arastrma hastanesi burda bakalim onuda arastrayim senin ilk mi olucak allahin izni ile benim bitane oglum var iki tane kaybettim hamile kalabilenler icinde asilama yapiyolar mi devlette
bence cok kaygilaniyosun biraz oluruna birak catlatma ignesi zaten kist i onlemek icin yapiliyo yani yum. catlamasi garanti olsun diyemerhaba arkadaslar bu pesembe catlatma gnesı oldum sol tarafımda 2 tane yumurta olusmus ıstenılen cmde fakat ıgneden sonra sol tarafımda hala agrı var dokununca sol kasıgıma falan acıma hıssı gbı var nomalmıdır acaba yardımcı olurmusunuz acaba kıst falanmı olustu suan cok olumsuz dusunmeye basladmmm lutfen cvp vern
inşallah canım ben o zamana kadar beklemem heralde 3-4 gün daha erken yaparım testii:) ne bileyim doğruysa eğer o yöntemler benim ateşim sabahları düşük çıkıyor neden anlamadım..öğlen ve akşam yüksek oluyor..iğneden önce öğlen ve akşamda düşük çıkıyordu..hayırlısı artık bekleyelim bakalım ne olcak:)Ateş ölçmedim canım hiç aslında o şekilde de takip kesin sonuç veriyor diyorlar. Bazı arkadaşlar ateş ölçme ve ovu. testleriyle takip ediyormuş.
Benimde soldaki yumurtalarım 17mm ve iki küçük vardı muhtemelen dün çatladı. Arkadaşların da dediği gibi alt karın bölgemde ağrıdan eğilemiyordum. Ama bugün birşey yok. Inşallah kist falan olmamıştır. Çünkü iğne yapmamıştı bana kendiliğinden çatlayacak diye. 11inde bthcg yaptır dedi Rabbim nasip ederse mutlu haberi veririm inşallah.
bende üzülceksem başta üzüleyim boşuna ümitlenmeyeyim diyorum..bide sabırsız bir yapım varr:) benim de adet tarihim 11 mayıs..Allah yüzümü güldürür inşallahh..Yok canim ya ben 11inde yaparim testi hatta 15ine kadar yolu var:) Testi pozitif gorup devami gelmezse uzulmek istemiyorum yinehayirlisi insallah
gecmis olsun oncelikle peki dusuklerin nedenini arastirmadiniz mi kan pihtilasmasi vardr belki hamile kalmadan onu arastrsan.aslında haklısın ben 2 dusuk yaptmm dusuklerden sonra bır daha hamıle kalamadımm bu 4.cu catlatma gnem
1 hamılelıgım korunmayı bırakır bırakmaz kendılıgımden kaldım ama dusunce bı daha kalamdm 2 hamılelık catlatma ıgnesıyle olduu oda dustu sonra bı daha kalamadımm ve kıstlerolustu bugunde doktor sasıdı ben 1yumuta beklıodum sen ıkı yumurta yapmıssn dedı ılıskıye gırdk ama anlamsız agrı var sureklı degıll dokununca sadece ve ılıskı sırasında arada acıma yapıo daha once hıc olmamıstıı
gecmis olsun oncelikle peki dusuklerin nedenini arastirmadiniz mi kan pihtilasmasi vardr belki hamile kalmadan onu arastrsan.
Araştırdık. Hepsi yapıldı karyotip analiz her şey hiç bir şey yok sebepsiz dusuk çıktı iki düşükten sonrada kalamiyorum hamile
Benimde oyle canim maalesef dusuklerim var. Gen testi yapildi gecen ay ay sonuna dogru sonucu cikacacak. Burdada yazmistim. Poliklinik var evimin yakininda dedim bi kontrole gideyim ordaki kadin dogumcu ilgilendi o grn testi istedi. Daha onceki dusukler icin ne ozel ne devlet hastanesi arastirma istemedi bebegin kalp atisini duymadik diye. Bu doktorlada klomenle ilk ayim bakalim. Insallah Rabbim bu doktoru vesile kilmistir. Fazla bekletmeden sag salim evlatlatimiza kavusuruz.
inşallah canım..akıntı var mı sende..bende akıntıda klomenden sonra olmadı çok fazla karın kasık ağrısı daa olmadı..arada gelip geçen hafif ağrılar oldu..inşallah güzel haberler veririz ama pek ümitli değilim ben Allah hakkımızda hayırlısını versin..Umutlanmak da istemiyorum canım ya daha erken ya bakalım ilk defa büyük iki yumurta oluştu bugün agrim hoc yok kasıkta inş döllenmeden dolayıdır agrilarda gecmistir canım seninde güzel haberlerini bekliyorum inş canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?