- 29 Mart 2016
- 114
- 55
- 13
- 35
Canım üzülmeni istemem ama benimde dört çıkmıştı ama sonuç negatif olmuştu. Ama hiç belli olmaz yani sen uine test yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım üzülmeni istemem ama benimde dört çıkmıştı ama sonuç negatif olmuştu. Ama hiç belli olmaz yani sen uine test yap
Canım çok geçmiş olsun çok üxüldüm bence ağır seni sonradan düşündürecek ilaçlar alma.bol c vitamini al kivi falan ye. Nane limon iç ateşlenirsende hafif ılık suyla duş al çokateş iyi değil bu süreçte. Çok geçmiş olsunKizlar merhaba ben bugun 8.gun oldu igneyi olali cok kotu bi grip oldum yatyorum ilac kullanmiyorum doktorada gitmedim belki bisey vardr hamileyim diye gozlerimden ates cikyo elma tarcin ihlamur portakal suyu icerekten gecryorum cok kotuyum baska tavsiyleriniz varmi sizce ne yapayim...
Canim benim coook tskr edrm o kadar agrim var ki dayanilacak gibi degil 39 oldu atesim duş alyorum hemen dusyo kasiklarimda inanilmaz sanci var oksurunce hele agliyorum nane kimyon bisey yapmaz degil mi onuda yapip iceyim belki iyi gelir yaaa nelere katlaniyoruz bebisler icin rabbim gorurde insallahhh acir bize cumlemize insallahhh hayirli evlatlar versin insaalllahh canim cook tskr edrm yazdiklarini uyguliycam...Canım çok geçmiş olsun çok üxüldüm bence ağır seni sonradan düşündürecek ilaçlar alma.bol c vitamini al kivi falan ye. Nane limon iç ateşlenirsende hafif ılık suyla duş al çokateş iyi değil bu süreçte. Çok geçmiş olsun
İnan çok üzüldüm canım ama sakın ümitsizliğe kapılma grip olduğu ay ilaç alıp hamile kalan arkadaşım vardı. Ondan ilaç alma dedim o içtim çok die pişman olmuştu. İnş iyi olursun ve iyi haberi alıp unutursun herşeyi. Ateş için en iyisi ılık duş.Canim benim coook tskr edrm o kadar agrim var ki dayanilacak gibi degil 39 oldu atesim duş alyorum hemen dusyo kasiklarimda inanilmaz sanci var oksurunce hele agliyorum nane kimyon bisey yapmaz degil mi onuda yapip iceyim belki iyi gelir yaaa nelere katlaniyoruz bebisler icin rabbim gorurde insallahhh acir bize cumlemize insallahhh hayirli evlatlar versin insaalllahh canim cook tskr edrm yazdiklarini uyguliycam...
Birde şunu unutmayın yazmayı unuttum bunu da doktorum söyledi. Her kadın doğumcuya gidilmez dedi herkesin alanı var dedi kimisi menopoz kimisi infertilite vs. Bu sebepten doktorunuzun alanı değil ise kısa yoldan Klomen ve çatlatma iğnesi verip duruyorlar dedi. Bu da bazı kadınlara uygun olduğu için gebelik oluyor fakat uygun olmayan her ay boşa umutlanıyor dedi. İmkansız yoktur yanlış doktor ve yanlış tedavi vardır dedi. Sizlerde bu duruma dikkat et kızlar
Canını sıkma allah büyük bakalım inşallah olur bizde Mutlu oluruz ne diyeyimHayırlısı olsun
Bende de femera bu ay işe yaramadı başka iğne de kullanmaya başladım
Baksın sana bir daha ki ay ne diyecek
Ama bu stres kötü
Kan testimin sonucunu bekliyorum. Ya rabbi neolursun iyi sonuçlar alayımHayırlısı olsun
Bende de femera bu ay işe yaramadı başka iğne de kullanmaya başladım
Baksın sana bir daha ki ay ne diyecek
Ama bu stres kötü
Kaçını gündüBeta 1.8 negatif yani....
12.Kaçını gündü
Evet canimm birlikte bekleyelim cook stres olyorum sende oylemisin :)
Bir tane yeterli canımSelam kızlar,
Doktorunuz hamile kalınabilmesi için kaç yumurtanız olması gerektiğini söyledi mi? Pazar günü 2. iğnemi oldum bende yarın da kontrolüm var, bakalım hayırlısı
Selam kızlar,
Doktorunuz hamile kalınabilmesi için kaç yumurtanız olması gerektiğini söyledi mi? Pazar günü 2. iğnemi oldum bende yarın da kontrolüm var, bakalım hayırlısı