• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Kızlar iğneyi olalı bugün tam on birgün olmuş ... Yarın test yapsam kan testi belli olurmu???? İğnenin etkisi geçmişmidir???

Kizlar merhaba ben bugun 8.gun oldu igneyi olali cok kotu bi grip oldum yatyorum ilac kullanmiyorum doktorada gitmedim belki bisey vardr hamileyim diye gozlerimden ates cikyo elma tarcin ihlamur portakal suyu icerekten gecryorum cok kotuyum baska tavsiyleriniz varmi sizce ne yapayim...

Kizlar merhaba ben bugun 8.gun oldu igneyi olali cok kotu bi grip oldum yatyorum ilac kullanmiyorum doktorada gitmedim belki bisey vardr hamileyim diye gozlerimden ates cikyo elma tarcin ihlamur portakal suyu icerekten gecryorum cok kotuyum baska tavsiyleriniz varmi sizce ne yapayim...
Canım çok geçmiş olsun çok üxüldüm bence ağır seni sonradan düşündürecek ilaçlar alma.bol c vitamini al kivi falan ye. Nane limon iç ateşlenirsende hafif ılık suyla duş al çokateş iyi değil bu süreçte. Çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun çok üxüldüm bence ağır seni sonradan düşündürecek ilaçlar alma.bol c vitamini al kivi falan ye. Nane limon iç ateşlenirsende hafif ılık suyla duş al çokateş iyi değil bu süreçte. Çok geçmiş olsun
Canim benim coook tskr edrm o kadar agrim var ki dayanilacak gibi degil 39 oldu atesim duş alyorum hemen dusyo kasiklarimda inanilmaz sanci var oksurunce hele agliyorum nane kimyon bisey yapmaz degil mi onuda yapip iceyim belki iyi gelir yaaa nelere katlaniyoruz bebisler icin rabbim gorurde insallahhh acir bize cumlemize insallahhh hayirli evlatlar versin insaalllahh canim cook tskr edrm yazdiklarini uyguliycam...

Canim benim coook tskr edrm o kadar agrim var ki dayanilacak gibi degil 39 oldu atesim duş alyorum hemen dusyo kasiklarimda inanilmaz sanci var oksurunce hele agliyorum nane kimyon bisey yapmaz degil mi onuda yapip iceyim belki iyi gelir yaaa nelere katlaniyoruz bebisler icin rabbim gorurde insallahhh acir bize cumlemize insallahhh hayirli evlatlar versin insaalllahh canim cook tskr edrm yazdiklarini uyguliycam...
İnan çok üzüldüm canım ama sakın ümitsizliğe kapılma grip olduğu ay ilaç alıp hamile kalan arkadaşım vardı. Ondan ilaç alma dedim o içtim çok die pişman olmuştu. İnş iyi olursun ve iyi haberi alıp unutursun herşeyi. Ateş için en iyisi ılık duş.

Benim yarın on ikinci gün kas testi yapımmı mı artık:((( dayanamıorum meraktann...

Kızlar merhabalar uzun süredir yazmadım çünkü doktorumu değiştirdim ve bir bilgi öğrendim sizi de bilgilendirmek istedim. Öncelikle daha önce yazmıştım 2 ay Klomen kullandım ve yumurtalarım oluştu hem de hiç bir zaman tek değil 2-3 tane ona rağmen olmadı. Çatlatma iğnemi de oldum tabi. Sonrasında bu ay klomene başladım ve 7. Gün rahim filmi çekildim ve doktoruma güven problemi yaşadığım için değiştirdim. Rahim filmimi çeken doktor sonuç iyi demesine rağmen kendi doktorum sonuç çok kötü tüp bebek yapmak gerek demişti bende samimi bulmadım bu durumu ve başka bir doktora gözlüktüm. Bu doktorumu çok araştırdım zorlu gebeliklerin doktoruymuş ona gözüktüm. Eşimin sperm sonuçlarını gösterdim gayet iyi olduğunu söyledi kendi rahim filmimi gösterdim inanılmaz temiz olduğunu tüplerde hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ve sonra beni muayne etti. Burası çok önemli lütfen dinleyin. Doktorum rahim duvarı kalınlaşmadığı sürece hamile kalmak mümkün değildir dedi. İstediğin kadar yumurtan olsun istediği kadar çatlasın rahim duvarı en az 6 olmadığı sürece olmaz dedi. Senin hiç bir sıkıntın yok hamile kalmama gibi bir durumun yok fakat bu anca hormon tedavisiyle olur çünkü hormon tedavisi hem yumurtanın gelişmesini hemde rahim duvarının kalınlaşmasını sağlar dedi. Bu ay Klomen içmeme ve yumurtam olmasına rağmen gelme boşa çünkü doktorun seni yanlış yönlendirmiş rahim şuan çok ince bu ay dinlen keyfine bak dedi adetin 3. Günü gel sana iğne vericem Klomen filan yok dedi iğneden sonra çatlatma iğnesi ve göreceksin bu ay hamilesin dedi. Önümüzdeki ay mutlaka size bilgi vericem ama arkadaşlar hem doktorunuza dikkat edin hemde lütfen bir doktora bağlı kalmayın. Çünkü doktorlar para için farklı şeyler söyleyebiliyor. Birde herkese aynı tedaviyi uygulayan doktorlar var halbuki yanlış çünkü herkesin hormonları farklı. Size uzun uzun anlattım belkide sıkıldınız fakat biliyorum ki her ay bir umutla yola çıkıyorsunuz ve bunu bilin istedim. Yumurtanın büyümesi çatlaması ve Rahmin kalınlaşması lazım bu 3 şart olmadan olmuyor bunu önemseyin arkadaşlar. Önümüzde ki ay tedaviye başlayınca yine yazacağım inşallah. Bu ay iğnesini olup bekleyen herkese de allah hayırlı haberler nasip etsin inşallah dualarım sizinle

Birde şunu unutmayın yazmayı unuttum bunu da doktorum söyledi. Her kadın doğumcuya gidilmez dedi herkesin alanı var dedi kimisi menopoz kimisi infertilite vs. Bu sebepten doktorunuzun alanı değil ise kısa yoldan Klomen ve çatlatma iğnesi verip duruyorlar dedi. Bu da bazı kadınlara uygun olduğu için gebelik oluyor fakat uygun olmayan her ay boşa umutlanıyor dedi. İmkansız yoktur yanlış doktor ve yanlış tedavi vardır dedi. Sizlerde bu duruma dikkat et kızlar

Birde şunu unutmayın yazmayı unuttum bunu da doktorum söyledi. Her kadın doğumcuya gidilmez dedi herkesin alanı var dedi kimisi menopoz kimisi infertilite vs. Bu sebepten doktorunuzun alanı değil ise kısa yoldan Klomen ve çatlatma iğnesi verip duruyorlar dedi. Bu da bazı kadınlara uygun olduğu için gebelik oluyor fakat uygun olmayan her ay boşa umutlanıyor dedi. İmkansız yoktur yanlış doktor ve yanlış tedavi vardır dedi. Sizlerde bu duruma dikkat et kızlar

Hayırlısı olsun
Bende de femera bu ay işe yaramadı başka iğne de kullanmaya başladım :(
Baksın sana bir daha ki ay ne diyecek
Ama bu stres kötü

Hayırlısı olsun
Bende de femera bu ay işe yaramadı başka iğne de kullanmaya başladım :KK43:
Baksın sana bir daha ki ay ne diyecek
Ama bu stres kötü
Canını sıkma allah büyük bakalım inşallah olur bizde Mutlu oluruz ne diyeyim

Selam kızlar,
Doktorunuz hamile kalınabilmesi için kaç yumurtanız olması gerektiğini söyledi mi? Pazar günü 2. iğnemi oldum bende yarın da kontrolüm var, bakalım hayırlısı

Selam kızlar,
Doktorunuz hamile kalınabilmesi için kaç yumurtanız olması gerektiğini söyledi mi? Pazar günü 2. iğnemi oldum bende yarın da kontrolüm var, bakalım hayırlısı

1 yumurta yeterli
Hatta çoğul gebelik olmaması için fazla yumurta istemiyorlar

Bana 3 ya da 5 yumurtan olmalı dedi, şansın daha da çok olur dedi. Doktordan doktora değişiyor mu bu şeyler anlamadım

Back