Merhaba birsey sorcaktim. Duphastonu ne icin verdi doktorun? Ve adetin kacinci gunu kullanmaya basladin?Salı günü icin doktorumuz cagirmistı.Bizde gittik, yine muayene etti, yumurtalarımın catlamis oldugunu soyledi. Duphaston adında bir ilac verdi, 10 gun boyunca içicem. Ondan sonra da adet olup / olmamayı beklicem. Tabi temennim adet olmamak ☺Hakkımızda hayırlısı ..
Klomende kullandım bu ay doktorum film çekildiği ay sansın daha yüksek dedi ama ben artık doktorların da ne dediğine inanmıyorum her biri başka birşey söylüyor bazı doktorlarda radyasyon var sonuçta hamile kalmak filmden sonra çok yanlış diyor bakalım kısmet alalh Nasıl nasip ederse artıkBende geçen hafta klomen sonrası çatlatma iğnemi vuruldum. Bir hafta geçti bir hafta sonra sonuca bakacağız gebelik yoksa benimde çekilmem gerekmiş. Sen klomene devam edecek misin peki
Klomende kullandım bu ay doktorum film çekildiği ay sansın daha yüksek dedi ama ben artık doktorların da ne dediğine inanmıyorum her biri başka birşey söylüyor bazı doktorlarda radyasyon var sonuçta hamile kalmak filmden sonra çok yanlış diyor bakalım kısmet alalh Nasıl nasip ederse artık
İçini ferah tut tatlım rabbim bizlerede o müjdeli haberi versin inş.Klomende kullandım bu ay doktorum film çekildiği ay sansın daha yüksek dedi ama ben artık doktorların da ne dediğine inanmıyorum her biri başka birşey söylüyor bazı doktorlarda radyasyon var sonuçta hamile kalmak filmden sonra çok yanlış diyor bakalım kısmet alalh Nasıl nasip ederse artık
Çatlatma iğnesinden sonraki 3. gün içmeye başladım. 10 gün sabah akşam 1'er tane içtim ve bitti. Bebeğin rahimde tutunmasını kolaylaştırmak amacıyla verdi. Bir nevi düşük tehlikesi yaşanmaması içinmiş. Fakat bebek olmadı. Bu ay yine Klomene başladım, dün itibariyle bitti ve cuma günü doktora kontrole gidicem.Merhaba birsey sorcaktim. Duphastonu ne icin verdi doktorun? Ve adetin kacinci gunu kullanmaya basladin?
Aynı yaşlardayız canısı. O kadar çok kişiden duydum ki böle bişey sonra ilaç bile kullanmadan hamiş olanlar. Sıkma canını. Yaşımız daha çok genç rabbim bi çıkar yol çıkartır önümüze elbet. Dua et canım. Ve kesinlikle bir doktora bğlı olma bu konuda gerekirse iki değil üç doktora git..Aslında iyi bir haber almadım daha doğrusu anlayamadım özel hastaneye gidiyorum ben 3-4 aydır aynı doktora sürekli gözüküyordum hem de çok güvenmiştim fakat bu gün biraz kafam karışık Hgs( rahim filmi) çekilirken çeken doktor bir sıkıntı olmadığını sadece sağda hafif tıkanıklık var o da ilaçla hemen açıldı sol da çok iyi dedi. Bir oh çektim doktorumu bekledim gelince ona söyledim iyi olduğunu o da sonuçlara bakıp gelicem dedi bir geldi sonuçlar kötü hemde baya kötü dedi rahim sola yatıkmış yani ortada olması gerekirken rahim daha sağa yakınmış tüplerde bir sıkıntı yok ama Tüplerin üst kısmında kalınlaşma var filan dedi. Sonra anlattıklarını dinlemedim bile çünkü tek yol tüp bebek dedi. Ben bir anda şok oldum çünkü ben daha 25 yaşındayım eşimde öyle bizim için çok erken olduğunu düşündüm. O an büyük bir hayal kırıklığı var şok oldu sonrasını anlamadım bile. Açıkcası inanmadım ya inanmak istemedim ya da doktor klomenle filan uğraşmak yerine parayı almak için böyle dedi. Şuan bir kaç doktor daha görmeden böyle birşeye karar veremem. Yarın başka çok önemli bir doktora randevu aldım Oraya gidicem bakalım o ne Dicek ona göre bir yol izlicem ama anılacağım moraller bozuk bende
Slm kizlar bende cuma gunu kan vericem 10 gun oluyo igne vurdurali ne sonuc alirim merak ediyorum
Benimde bir hafta oldu beklemek zorSlm kizlar bende cuma gunu kan vericem 10 gun oluyo igne vurdurali ne sonuc alirim merak ediyorum
Yap testini bizlerede haber ver tatlımBenim adetlerim duzensiz bide o yuzden beklesemde olmam
Dun yaptim negatif ama idrar yaptim erken yaptim biliyorum kanda kesin sonuc alirim sanirimYap testini bizlerede haber ver tatlım
Çatlatma ipnesinin etkisiyle aslında gebelik var görülmeli erken yaptığın için . Bekle bakalım canım inşallah en güzel haberlerinizi alırsınızDun yaptim negatif ama idrar yaptim erken yaptim biliyorum kanda kesin sonuc alirim sanirim
Insallah canim ya yoksa catlamadimi acaba igneyle onun etkisiyle pozitif cikardi cikmadiÇatlatma ipnesinin etkisiyle aslında gebelik var görülmeli erken yaptığın için . Bekle bakalım canım inşallah en güzel haberlerinizi alırsınız
Canım o iğne vurulduktan sonra gebelik değeri olan betayı yükseltio çatlasada çatlamasada yükselio çnkü vucuduna girio....inşallahhh hamilesindir tatlım.bizede haber et sonucuInsallah canim ya yoksa catlamadimi acaba igneyle onun etkisiyle pozitif cikardi cikmadi
Insallah canim ya ilk denemem zaten ama ilk denemesi olupta hamile kalanda cokCanım o iğne vurulduktan sonra gebelik değeri olan betayı yükseltio çatlasada çatlamasada yükselio çnkü vucuduna girio....inşallahhh hamilesindir tatlım.bizede haber et sonucu
İnşallah kalırsın canım benim üçüncü kullanışım ama ilk kullanıp hamiş olanı çok okudum da duydumda.hadi bakalım beklemedeyizInsallah canim ya ilk denemem zaten ama ilk denemesi olupta hamile kalanda cok
Insallah canim hepimiz icin hayirlisi beklemek kadar zor bisey yok ya bende suan belirti falan hic bisey yok dun hasta olucak gibi belim agriyodu sabahlarida hafif mide bulantim vardi o kadarİnşallah kalırsın canım benim üçüncü kullanışım ama ilk kullanıp hamiş olanı çok okudum da duydumda.hadi bakalım beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?