• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Kizlar klomen.ve progestan tedavisi snrasinda adetiniz.kahve lekelenmeyle mi basliyor..gecen ay bnm. 3.gun lekenlenme oldu snra kanamaya dondu. Bgnde kahvesari arasi leke akinti geldi yine regl oluyorum sanirim sinyal verdi cok uzuldm.gecikmenin4. Gunundeydim. Gecen ay yerlesme kanamasidr diye cok umutlanmistm ama.olmadi bu ayda olmayacak adet hbrcisi buna eminim. Boyle.birsy yasayan varmi lutfen yorum yapin hayal kirikligi icerisindeym umutlar bu ay icin bitti mi dersnz
Kizlar bende yarin kan vericem dua edin cok heyecanliyim

Kizlar klomen.ve progestan tedavisi snrasinda adetiniz.kahve lekelenmeyle mi basliyor..gecen ay bnm. 3.gun lekenlenme oldu snra kanamaya dondu. Bgnde kahvesari arasi leke akinti geldi yine regl oluyorum sanirim sinyal verdi cok uzuldm.gecikmenin4.

KGunundeydimlom. Gecen ay yerlesme kanamasidr diye cok umutlanmistm ama.olmadi bu ayda olmayacak adet hbrcisi buna eminim. Boyle.birsy yasayan varmi lutfen yorum yapin hayal kirikligi icerisindeym umutlar bu ay icin bitti mi dersnz
Klomen değil femara be çatlama iğnesi kullandım geçen ay
İlk 2 gün sadece leke şeklindeydi

11 gun oluyo igne vurdurali
Ben bekle derim canim en azindan 12 13 gunden sonra kan tahlili yaptr gerci 10 gun sonra ignenin etkisi kayboluyomus ama bilmiorum. Insan dayanamiyo benim 5. Gunum yaaa deli olucam zor dayanyorum her dakika aklimda allahim diyom unuttur bana....

Kizlar klomen.ve progestan tedavisi snrasinda adetiniz.kahve lekelenmeyle mi basliyor..gecen ay bnm. 3.gun lekenlenme oldu snra kanamaya dondu. Bgnde kahvesari arasi leke akinti geldi yine regl oluyorum sanirim sinyal verdi cok uzuldm.gecikmenin4. Gunundeydim. Gecen ay yerlesme kanamasidr diye cok umutlanmistm ama.olmadi bu ayda olmayacak adet hbrcisi buna eminim. Boyle.birsy yasayan varmi lutfen yorum yapin hayal kirikligi icerisindeym umutlar bu ay icin bitti mi dersnz
Aynı tedaviyi alıoruz. İki gün kahve çamur gibi leke sonrası kanama oldu iki defa bendede:KK42:bende yerleşme kanaması sanmıştım....

Ben bekle derim canim en azindan 12 13 gunden sonra kan tahlili yaptr gerci 10 gun sonra ignenin etkisi kayboluyomus ama bilmiorum. Insan dayanamiyo benim 5. Gunum yaaa deli olucam zor dayanyorum her dakika aklimda allahim diyom unuttur bana....
Canım seninde kasıklarında ve rahim içinde kasılmalar var mı??? Adet mi olcağın ben yine yoksa:KK17::KK17::KK17:

ben ilk kez bu ay kullandigim icin yardimci olamicam ama insallah mubarek gunun hurmetine yerlesme kanamasidir canim Allah hepimizin gonlundekini tez zamanda versin insallah..

Yerlesme kanamasi pembe oluyo ama o ilk etepta hafif kahverengi gelyo diye okumustum sonra acik pembeye donuyo... rabbim utandrmasin bu aziz mubarek gunun hatrina insallah yerlesme kanamasidir...
Gecen ay yasadigim surecin aynisi olacak galiba canim umudum yok bu aydan bir iki gune sokulurum. Hayirlisi hakkimizda

Hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim bu gece hürmetine duamızı geri çevirmesin.allahım bizlerinde ve tüm bebek isteyenlerin kucaklarını hayırlı sağlıklı güzel bebeklerle doldursunnn:KK9:
AmINNNNNNN CANIM HAYIRLI KANDILLER CUMLETEN NAMAZ KILIN BOL BOL DUA EDIN BU GECE RABBIM ARATMASIN MAHRUM ETMESIN KIMSEYI EVLAT SEVGISINDEN HAYIRLI KANDILLER DUA EDELIM BIRBIRIMIZE DUALAŞALIM INSALLAHHH..
Gecen ay yasadigim surecin aynisi olacak galiba canim umudum yok bu aydan bir iki gune sokulurum. Hayirlisi hakkimizda
Uzulme canim boll bolll dua et bu gece insallahhh bu gecenin yuzu suyu hurmetime rabbim doldurur gobisi hayirli evlat nasip eder insallahhh sana canim dualarimdasin hayirli kandiller....

AmINNNNNNN CANIM HAYIRLI KANDILLER CUMLETEN NAMAZ KILIN BOL BOL DUA EDIN BU GECE RABBIM ARATMASIN MAHRUM ETMESIN KIMSEYI EVLAT SEVGISINDEN HAYIRLI KANDILLER DUA EDELIM BIRBIRIMIZE DUALAŞALIM INSALLAHHH..

Uzulme canim boll bolll dua et bu gece insallahhh bu gecenin yuzu suyu hurmetime rabbim doldurur gobisi hayirli evlat nasip eder insallahhh sana canim dualarimdasin hayirli kandiller....
canım senin ilkk gebeliğinmi ? İsminde paşanın anneside yazıo ama:)

Sagol cnm bnde ettim dualarimi hepimize. Insallah en kisa surede bebek haberlerimizi veririz

Back