klomen-çatlatma iğnesi kullananlar

Merhaba kizlar bende 2 nisan catlatma ignesi oldum sat 21 mart 26 gunde hastalanyorum 16 nisanda adet olmam lazim bende ilk defa catlatma ignesi oldm bitane oglum var 3 gebelik yasadim 2 tane kaybettim beklemk cokk zor birlikte bekleyelim dedim zaman gecmiyo 10 gunum kaldi benimde..

bizede bir ay korunun dedi doktor filmden sonra bende oyle yapicam

Tatlım bnimde adet günüm 16nisan. Ama günler geçmek bilmiooooo. Bekleyelim birlikte. Çatlatma sonrası progestan kullanıomusun canım

merhabalar ben bu ay ilk defa klomen+catlatma ignesi kullandim. 2 gün once de duphaston a basladim. bugun ignenin 10.gunu. heyecanla bekliyorum. insallah hepimiz en hayirli zamanda güzel haberi aliriz

Tatlım bnimde adet günüm 16nisan. Ama günler geçmek bilmiooooo. Bekleyelim birlikte. Çatlatma sonrası progestan kullanıomusun canım
Merhaba canim klomen kullandim ovitrelle catlatma ignesi oldum baska bisey vermedi doktr cunku benim dusuk riskim yokk canim llk hamileligimde hidrosefali kafada su toplamasi kafa buyuyo 5 aylik yaklasik 19 haftalikti oldu bebegim yasamadi ikinci oglum saglikli oldu cok sukur 3. Gebeligim agustosun 25 sonlandi oda ensefalosel kafa tasi olusmadi 4. Ayimda 15 haftalik yasamadi oldu ama hamileyken kanamam oldugu zaman cook kullandim progestan canim insallah hayrlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz once rabbim hic olmayanlara versin insaallah sonrada bana :)

merhabalar ben bu ay ilk defa klomen+catlatma ignesi kullandim. 2 gün once de duphaston a basladim. bugun ignenin 10.gunu. heyecanla bekliyorum. insallah hepimiz en hayirli zamanda güzel haberi aliriz
Aminnnnnnn insaalllahhh rabbim hayrlisi versin canim. Benimde 4. Gunum bugun nisanin 2sinde vuruldum catlatma ignesini

Aminnnnnnn insaalllahhh rabbim hayrlisi versin canim. Benimde 4. Gunum bugun nisanin 2sinde vuruldum catlatma ignesini

bizim korunmasiz 5.ayimiz. 2 yillik evliyim ve ilk defa klomen+ igne kullandim bu ay. Eşim de varikosel den dolayi sperm degerlerinde biraz bozulma oldugu icin doktorum bu sekilde denemek istedi. ona göre 1 kac ay daha deneyip varikosel ameliyatini değerlendirecegiz.
Doktorum bana duphaston verdi adetin gecikirse test yap dedi. ama o kadar beklemek istemiyorum. en erken ne zaman test yapmak gerekir? catlatma ignesi nden dolayı da yanlış hcg sonucu almak istemiyorum.

Benim bir hafta oldu çarşamba vurdurdum ama adet tarihim 16 nisan . Erken olgunlaştı yumurta erken vuruldum biraZ.
kesinlikle erken yapma çnkü pozitif çıkıo ve çok üzülüo insan heveslenince. En az on dört günde atıo vucudtan oda zaten adet tarihine gelio canım. İnş hayırlı haberini alırız

Merhaba cnm, bende klomen + çatlatma ignesi + duphaston kullanmıştım. 17. gün adet oldum. İnşallah sen hamilesindir

amin inşallah. allah hepimizin gönlüne göre versin en hayirli zamanda. daha 1-2 saat oldu üye olali ama şimdiden bile kendimi yalnız hissetmem geçti diyebilirim.
iyi ki varsınız hepiniz:) çok teşekkür ederim

Benim bir hafta oldu çarşamba vurdurdum ama adet tarihim 16 nisan . Erken olgunlaştı yumurta erken vuruldum biraZ.
Belirtilerin var mi canim ya benim gogsume arada sizi giryo coook nadir yani bide surekli adet sancisi gibi sanci var kasiklarimda sabah bi kac defa rahmim kasilyo gibi boyle nasil anlatayim bicak batyo gibi bi agri aniden gelip giden bu kadar sende var mi oyle belirtiler benim 3 yumurtam olmustu

Benimde iki yumurtam oluşmuştu canım.rahim kasılması yaşıyorum senn gibi ilk defa bu ay üçüncü klomen kullanışım halbuki.çok halsizim ve uykum var ama içtiğim progestan yapıo bunları biliyorum..... Rabbimmm derdimiz ağrımız değil hayırlı sağlıklı evlat versinde bunlara katlanmak kolay

3 ay klomem kullandim ve ucundede 17 gun adet oldum bende ama kanda cikar belki

kizlar mrb bisii sorucam yardimci olursaniz sevinirim bu ay ilk kez klomen+catlatma ignesi kullandim dun oglen 12:30 da vuruldu ignem dr yarin aksam 8 den sonra iliski olabilir dedi bu aksamdan icin daha 36 saat dolmamis oluyo ama bisii anlamadim..dahasi bu aksam esim calisiyo gece 2 den sonra ancak olabilecek kismetse bi sorun olur mu siz igneden ne kadar sonra deniyosunuz

Bizde iğneden bir gün öncede ipne günündede bir gün sonrasıda yaramazlık yaptık:))

Kizlar klomen.ve progestan tedavisi snrasinda adetiniz.kahve lekelenmeyle mi basliyor..gecen ay bnm. 3.gun lekenlenme oldu snra kanamaya dondu. Bgnde kahvesari arasi leke akinti geldi yine regl oluyorum sanirim sinyal verdi cok uzuldm.gecikmenin4. Gunundeydim. Gecen ay yerlesme kanamasidr diye cok umutlanmistm ama.olmadi bu ayda olmayacak adet hbrcisi buna eminim. Boyle.birsy yasayan varmi lutfen yorum yapin hayal kirikligi icerisindeym umutlar bu ay icin bitti mi dersnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…