• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen + catlatma ignesi ‘Eylul’ 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25 yaşındayım çevrem 2. ne zaman diye soruyor hatta dün bi tanıdıkça konuştum onun 3 tane var beni hiç umursamadi olur inş yazmış sadece bizi bizden başka kimse anlamaz. çok şükür bi tane var ama oda büyüdü ve kardeş ıstiyor misafirlikte olur olmaz yerde benim ne zaman kardeşim olucak diyo utanıyorum artık
gönlüne göre olur inş canım ama benim yaş 32,5 ve daha ilk hamileliğim olacak..bence sen çevreni takma ayrıca herkesin 2 çocuğu olacak diye bir kaide yok. önemli olan iyi ve güzel bakabileceğin kadar çocuk sahibi olmak. iyi yetiştirmek.

Yaa..umarım bir an önce hayallerimiz gerçek olur. Bu bekleme, hayaller ve belirsizlik kısmı gerçekten yıpratıcı. Ne annem anlıyor (pek detaylı bahsetmiyorum) ne diğer çocuğu olanlar.. Herkes nasılsa olur, ne var sanki, illaki olur gibisinden davranıyor ama belirsizlik ve beklemek çok zor, anlamıyorlar..
Ben kışın hemen bir kere korunmasam hamile olacağım sanıyordum😁 Ancak mayıs gibi cesaretim geldi, haziranda kesin hamileydim😁 Doğumu da baharda yapıyordum bebek ilk bayramda büyümüş oluyordu ve bebeğimle tatile gidiyordum😁 Şimdi düşünüyorum hazirana, temmuza denk geliyor 9 ay ekleyince.. Artık hangi ay nasip olursa yeterki olsun ve sağlıklı olsun hiç bir şey önemli değil modundayım 😁 Sizin yaş kaç?

Ayni durumdayiz bende mayisi planlamistim:) gecikmeler vs derken 4. Denemem:) 31 yasindayim smdi yaza geliyor olur ise ama olsun napalim yeterki saglikla gelsinde

Aynen canım. şu bir hafta nasıl geçecek yine..inşallah ikimizde güzel haberler alırız aynı anda. ben de 23 ünde test yaparım gibime geliyor.

Ayniyiz seninle ayni aydayiz:) bende senin gibi ilk aydan doktora ggittim her ay😂 neyse benim gibi biri daha varmis sevindim buna :) ben klomen kullandim bide bu ay 😂 catlatma igneside oldum bakalim hayirlisi canim

Ben de son klomeni dun aksam ictim. Gunde 1 adet verdi bana ilk defa kullaniyorum. Catlatma ignesi sart mi arkadaslar, benim de yarin kontrolum var ama sehir disindayim baska bir hastaneye gidecegim dr um yumurtalarina baktir gerek yoksa vurulmazsn dedi. Kafam karisik. Bir de bugun ovulasyon testi yaptm onu da ekliyorum. Bakar misiniz?

Eklentiler

• 49E23B2A-13C6-4290-AD91-1452A2035748.jpeg
    49E23B2A-13C6-4290-AD91-1452A2035748.jpeg
    164,1 KB · Görüntüleme: 48
Ben de son klomeni dun aksam ictim. Gunde 1 adet verdi bana ilk defa kullaniyorum. Catlatma ignesi sart mi arkadaslar, benim de yarin kontrolum var ama sehir disindayim baska bir hastaneye gidecegim dr um yumurtalarina baktir gerek yoksa vurulmazsn dedi. Kafam karisik. Bir de bugun ovulasyon testi yaptm onu da ekliyorum. Bakar misiniz?

Ovulsyon testin henuz negatif istersen gun gun takipte kal. Catlatma ignesi vermeyen doktorlarda var ama buyuyen yumurta bazen catlamayip kiste donusebiliyormus (zararli birsey degil atiyorsun bir sonraki adetle genelde) ama o ayki emegin zamanin bosa gidebilir. Yani catlatma ignesi olmasanda (bence) en azindan yumurtalarin nasil gelistigini takip etmeni doktora gitmeni oneririm. Ben ilk kontrolume ilac bittikten 3 gun sonra gittim doktorun istedigi kadar buyumemisti. 3 gun sonra tkrr cagirdi yani ilac bittigi gunun haftasiydi o gun catlatma
Ignemi vuruldum

Ovulsyon testin henuz negatif istersen gun gun takipte kal. Catlatma ignesi vermeyen doktorlarda var ama buyuyen yumurta bazen catlamayip kiste donusebiliyormus (zararli birsey degil atiyorsun bir sonraki adetle genelde) ama o ayki emegin zamanin bosa gidebilir. Yani catlatma ignesi olmasanda (bence) en azindan yumurtalarin nasil gelistigini takip etmeni doktora gitmeni oneririm. Ben ilk kontrolume ilac bittikten 3 gun sonra gittim doktorun istedigi kadar buyumemisti. 3 gun sonra tkrr cagirdi yani ilac bittigi gunun haftasiydi o gun catlatma
Ignemi vuruldum
Sık sık dr a gidemiyorum. Çalışıyorum şehir dısında ve calıstıgım yer sehır merkezıne uzak. Ancak cumartesi bi yer buldum oraya gideceğim. Pazar tatil ve haftaiçi de ulaşamayacağım bir yerde. Ne yapabilirim başka bilemiyorum :(

Super🥰 bende catlatma ignesinden sonra ki gun iliski yasadm
Şimdi vurdurucam yarın öğlen dedi 24 saat sonra olması gerek sanırım ama yarın eşim işte sabah yada akşam olsa dedim akşam olsun ozaman dedi bu başka doktor du kaç cm oldugunu felanda demedi benimde sormak aklıma gelmedi

Sık sık dr a gidemiyorum. Çalışıyorum şehir dısında ve calıstıgım yer sehır merkezıne uzak. Ancak cumartesi bi yer buldum oraya gideceğim. Pazar tatil ve haftaiçi de ulaşamayacağım bir yerde. Ne yapabilirim başka bilemiyorum :KK43:

O zaman ovu testtiyle takip et canim duzenli olarak stres yapma

Şimdi vurdurucam yarın öğlen dedi 24 saat sonra olması gerek sanırım ama yarın eşim işte sabah yada akşam olsa dedim akşam olsun ozaman dedi bu başka doktor du kaç cm oldugunu felanda demedi benimde sormak aklıma gelmedi

O kadar saatine takilma benimde 20 li saatlerde olmustu olmasa aksam olcakti

Back