- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
ahSabah yaptım ama tek çizgi bakalım akşam değişecekmi . sabah sağlık ocağına kan verdim beşte çıkacak sonuç dua edin inşallah kızlar
Sabah yaptım ama tek çizgi bakalım akşam değişecekmi . sabah sağlık ocağına kan verdim beşte çıkacak sonuç dua edin inşallah kızlar[/QUOTE
Noldu kan testi sonucun canım merak ettim seniKızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii
Yarın tekrar vereceğim kan bugün bi sorun olmuş sinir oldum canım yaaNoldu kan testi sonucun canım merak ettim seni
Haber bekliyorum canım ben bugun iğneden sonra 11 gün verdim fakat 1 20 negatif çıktı sanırım erken verdim dimi yukselebilirYarın tekrar vereceğim kan bugün bi sorun olmuş sinir oldum canım yaa
Canım aslında erken verince yüksek çıkar diye biliyorum iğnenin etkisiyleHaber bekliyorum canım ben bugun iğneden sonra 11 gün verdim fakat 1 20 negatif çıktı sanırım erken verdim dimi yukselebilir
Benimde şimdi çıktı sonuç 1.04Haber bekliyorum canım ben bugun iğneden sonra 11 gün verdim fakat 1 20 negatif çıktı sanırım erken verdim dimi yukselebilir
Benimde şimdi çıktı sonuç 1.04(((((
Canim aferin adetine daha çok var birde geçerse dene başka forumlarda çok gördüm adetten 1 hafta sonra bile negatif olup sonra pozitif gören bende aynı durumdayım senin gibi uzulmeBenimde şimdi çıktı sonuç 1.04(((((
Merhaba mesajınızı gördüm bende şuan aynı durumu yaşıyorum bhcgniz de yükselme olmuşuzdur?Benimde şimdi çıktı sonuç 1.04(((((
Mrb canım bana doktor progestan verdi tutunması için iğneden 2 gün sonra kullan dedi ama bana çok yan etki yapıyor baş ağrısı baş dönmesi gibiMerhabalar bugün çatlatma iğnesi vuruldu bana ama doktorun bana tutunmayı destekleyici yada düşük önleyici bişey vermesi gerekmiyor muydu ? Kafam çok karıştı bilgi verebilecek biri var mı ?
Merhaba benim endometriyum tabakası ince olduğu için östrojen ve progesteron vermişti çatlatma ignesinden sonraMerhabalar bugün çatlatma iğnesi vuruldu bana ama doktorun bana tutunmayı destekleyici yada düşük önleyici bişey vermesi gerekmiyor muydu ? Kafam çok karıştı bilgi verebilecek biri var mı ?
Merhaba canım bende 5. Gunde klomen kullandim akintim agrim olmadı ignemi cumartesi günü vuruldum pazar günü belimde ve kasiklarimda şiddetli ağrım oldu bı kaç günde hassasiyeti fazlaca hissettim benim iğneden sonra oldu ağrımArkadaşlar mrb bende bu ay klomene başladım adetimin 3. Günü dun yani 12. Gunumde muyane gittim sağda 16 solda 14 mm lik 2 yumurtam oluşmuştu doktor cumartesi saat 11 de çatlatma iğnemi yapmamı soyledi yanlız dun akşamdan beri çok şiddetli kasık ağrım var ve akıntımda başladı doktora mesaj attım yumurta buyume ağrısıdır cumartesi yap iğneni dedi acaba çatlıyomuya sizdede boyle oldumu
Acaba çatladımı benim ya doktor ultrasonada çağırmadı buyuyodur ondan dedi ağrın anlamadım inş çatlatma iğnesinin bi zararı olmazMerhaba canım bende 5. Gunde klomen kullandim akintim agrim olmadı ignemi cumartesi günü vuruldum pazar günü belimde ve kasiklarimda şiddetli ağrım oldu bı kaç günde hassasiyeti fazlaca hissettim benim iğneden sonra oldu ağrım
Büyümedede ağrılar görülebiliyor demekki canım doktorun çatlama ihtimalini göz ardı edecegini pek sanmiyorumAcaba çatladımı benim ya doktor ultrasonada çağırmadı buyuyodur ondan dedi ağrın anlamadım inş çatlatma iğnesinin bi zararı olmaz
Amin ins canimUmarım canım inş en kısa zamanda rabim isteyen herkese nasip etsin inş
canım inşllah vardır ama 14.gün yaparsan daha iyi sonuç alırsın veya 12.günMerhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnemin 11.günüydü yani ilk gün iliski olmadığı icin saymazsak 10.günüydü gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acaba aranızda 10.gün yapıp ta sonuç alan var mı yoksa erken mi yaptım
Çok teşekkür ederim canım inşallahcanım inşllah vardır ama 14.gün yaparsan daha iyi sonuç alırsın veya 12.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?