Gebeliğe Hazırlık klomen/çatlatma iğnesi bu ay umut

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy hadi inşallah güzel haber gelir

Sabah yaptım ama tek çizgi bakalım akşam değişecekmi . sabah sağlık ocağına kan verdim beşte çıkacak sonuç dua edin inşallah kızlar
ah
Sabah yaptım ama tek çizgi bakalım akşam değişecekmi . sabah sağlık ocağına kan verdim beşte çıkacak sonuç dua edin inşallah kızlar[/QUOTE

Merhabalar bugün çatlatma iğnesi vuruldu bana ama doktorun bana tutunmayı destekleyici yada düşük önleyici bişey vermesi gerekmiyor muydu ? Kafam çok karıştı bilgi verebilecek biri var mı ?

Merhabalar bugün çatlatma iğnesi vuruldu bana ama doktorun bana tutunmayı destekleyici yada düşük önleyici bişey vermesi gerekmiyor muydu ? Kafam çok karıştı bilgi verebilecek biri var mı ?
Mrb canım bana doktor progestan verdi tutunması için iğneden 2 gün sonra kullan dedi ama bana çok yan etki yapıyor baş ağrısı baş dönmesi gibi

Merhaba benim endometriyum tabakası ince olduğu için östrojen ve progesteron vermişti çatlatma ignesinden sonra

Arkadaşlar mrb bende bu ay klomene başladım adetimin 3. Günü dun yani 12. Gunumde muyane gittim sağda 16 solda 14 mm lik 2 yumurtam oluşmuştu doktor cumartesi saat 11 de çatlatma iğnemi yapmamı soyledi yanlız dun akşamdan beri çok şiddetli kasık ağrım var ve akıntımda başladı doktora mesaj attım yumurta buyume ağrısıdır cumartesi yap iğneni dedi acaba çatlıyomuya sizdede boyle oldumu

Merhaba canım bende 5. Gunde klomen kullandim akintim agrim olmadı ignemi cumartesi günü vuruldum pazar günü belimde ve kasiklarimda şiddetli ağrım oldu bı kaç günde hassasiyeti fazlaca hissettim benim iğneden sonra oldu ağrım

Acaba çatladımı benim ya doktor ultrasonada çağırmadı buyuyodur ondan dedi ağrın anlamadım inş çatlatma iğnesinin bi zararı olmaz

Merhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnemin 11.günüydü yani ilk gün iliski olmadığı icin saymazsak 10.günüydü gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acaba aranızda 10.gün yapıp ta sonuç alan var mı yoksa erken mi yaptım

canım inşllah vardır ama 14.gün yaparsan daha iyi sonuç alırsın veya 12.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…