Gebeliğe Hazırlık klomen/çatlatma iğnesi bu ay umut

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
kızlar ben sürekli post açıyorum gebelikle ilgili bu ay doktorum klomen verecek önceden de kullanmıştım ama tutmadı çünkü çatlatma iğnesi vermemişti doktor bu sefer başka bi doktora gittim çatlatma iğnesi vericem dedi bol bol rabbime dua ediyorum inşallah tutar diye rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin gerçekten bu süreç çok sabır gerektiren bi süreçmiş onu anladım. sizce işe yarar mı klomenle iğne

canım bende bebek istiyorum ama o aşamalara daha gelmedim inşallah gerek de kalmaz..Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah..pkos mu var sende de?

canım bende bebek istiyorum ama o aşamalara daha gelmedim inşallah gerek de kalmaz..Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah..pkos mu var sende de?
sen ne zamandır deniyorsun canım evet var ama çok küçük bazen adetimle atabiliyorum

sen ne zamandır deniyorsun canım evet var ama çok küçük bazen adetimle atabiliyorum
ben dokuzuncu aya girdim evliliğimde..geçen hafta bir aylık düşük yaptım.tedavisiz olmuştu..doktorum inofolic combi verdi..sanırım daha erken diye klomene geçmedi.senin sıkıntın tam olarak ne peki

ben dokuzuncu aya girdim evliliğimde..geçen hafta bir aylık düşük yaptım.tedavisiz olmuştu..doktorum inofolic combi verdi..sanırım daha erken diye klomene geçmedi.senin sıkıntın tam olarak ne peki
evet senin daha erken aslında ben 1,5 senedir çocuk deniyoruz olmuyor sebebi yok bir sürü doktora gittim tahliller yapıldı alttan kontoller yapıldı eşim iki kere sperm testi verdi herşey normal ama olmuyor doktorlar çok srtes yapma dediler ama tabi 1,5 sene olunca klomenle çatlatma iğnesi verecek bakalım sanırım benım yumurtam çatlamıyor ama çatlıyor diye biliyorum ovülasyon testi yaptım 3 ay boyunca yine olmadı sanırım akışına bırakmak lazım

belirsizlik insanın canını daha çok sıkıyor değil mi..ramazan ayı geldi güzel haberleri alırsın inşallah..hayıt soğan suyu gibi bitkisel şeyler denemediysen dene muhakkak..ben soğan suyuyla gebe kalmıştım

canım ben soğan suyu içtim maydanoz süt buharı yaptım ama bunları yaptığım ay bide zayıflama çayı yaptım belki o ay o yüzden tutmadı abi bide herşeyin hayırlısı demekki nasip değilmiş daha beline yastık koyma ne bilim ayakları dikme felan hepsini yaptım

hangi şehirdesin?

Ben bu ay kolmen kullandım 19 mayısta iğne vuruldum şimdi beklemedeyim bakalım sonuç inşallah pozitif olur allahım sanada nasip eder insallah

he anladım canım :) özele mi gidiyorsun devlete mi
özele gidiyorum canım..devlete gittim kadın yüzüme bakmadı o kadar çok sıra varki derdimi anlatamadım bile..hele urfada özellikle böyle...adanalıyım ben esasında orda olsam belki ama burası çok sıkıntılı.

bende 2 ay kullandim catlatma ignesiz olmadi bu ay nasip olursaa catlatma ignesini olmayi düşünüyorum

A
Acaba ovulasyon testinde cift cizgiyi görmene rağmen mi yumurtan çatlamamıs? Ben de aynıyım senle eşimde de bende de bişi yok sadece stresten prolaktinim yükselmis onun haricinde hersey ikimizde de normal ocakta prolaktin tedavimi oldum doktor 3 ay dene dedi yine olmadı smdi tekrar yükselmis prolaktin yine ilaca basladım ve önümüzdeki ay adetin 2. Veya 3. Günü gel ilaclarına baslatıcaz filan dediler acaba bu yumurta takibi mi oluyor? Catlatma iğnesi her hastane yapmıyor mu ben ilac ve ardından catlatma iğnesi diye biliyodum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…