- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 37
- Konu Sahibi sevgili_can_
-
Ben 3 ay kullandim 3 aydada tamm 16.gunde adet oldum.yani igne vurulduktan sonra 2 gun icinde catliyo ve 14 gun sonra regl oluyosun.bu herkeste boyle catlayan yumurta dollenmezse 14.gun hasta olursun.Bnde iğne vurulalı 13 gün oldu ben klomene sabah akşam kullanmştm bklemedeyim bakalım inşallah bu ay olur
Peki senin bebiş olduğu klomene kullanıncaBen 3 ay kullandim 3 aydada tamm 16.gunde adet oldum.yani igne vurulduktan sonra 2 gun icinde catliyo ve 14 gun sonra regl oluyosun.bu herkeste boyle catlayan yumurta dollenmezse 14.gun hasta olursun.
Yok canim bu ay 4.klomeni kullandim 14unde kontrol var.doktor 6 ay boyle deniycez olmazsa asilama yapariz dedi.esimde de bendede bi problem yok aslinda ama nasip iste.Peki senin bebiş olduğu klomene kullanınca
Ilk ay o sekikde olmasi normal catlama sorunun olup olmadigini gormek istemistir.ben bu ay 4.denemedeyim.henuz bi sonuc elde edemedim.Herkese merhaba. Bu ay klomen kullandim. Adetin 3. Gununden itibaren 5 gun 1 tane ictim. Bugun kontrol ettik 18 mm yumurta var. Doktorum igne olmadan iliski onerdi birkac gun. Kendi kendine bu ay dogal catlamasina birakmayi tavsiye etti. Siz ne dusunuyorsunuz? Sadece klomenle yumurtayi buyutup catlatma ignesi olmadan hamile kalan var mi? Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz
Ilk ay o sekikde olmasi normal catlama sorunun olup olmadigini gormek istemistir.ben bu ay 4.denemedeyim.henuz bi sonuc elde edemedim.
Ins canim.bana yardimci olsun diye klomen verdi.gunde 1 tane 5 gun kullaniyorum.her ay 2 yumurtam oldu.ve catlatma ignesi verdi.2 gun icinde catliyor ve 14.gun regl oluyorum 3 aydir bu sekilde.Insallah isteyen herkes sonuc elde eder.
Pko mu var sizde de?
Bu şekilde hamile kalan var stede hatta geçen ay kalmştı nasip kısmet işi bu olucaksa iğneye falan bakmıyoHerkese merhaba. Bu ay klomen kullandim. Adetin 3. Gununden itibaren 5 gun 1 tane ictim. Bugun kontrol ettik 18 mm yumurta var. Doktorum igne olmadan iliski onerdi birkac gun. Kendi kendine bu ay dogal catlamasina birakmayi tavsiye etti. Siz ne dusunuyorsunuz? Sadece klomenle yumurtayi buyutup catlatma ignesi olmadan hamile kalan var mi? Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz
Ins canim.bana yardimci olsun diye klomen verdi.gunde 1 tane 5 gun kullaniyorum.her ay 2 yumurtam oldu.ve catlatma ignesi verdi.2 gun icinde catliyor ve 14.gun regl oluyorum 3 aydir bu sekilde.
Bu şekilde hamile kalan var stede hatta geçen ay kalmştı nasip kısmet işi bu olucaksa iğneye falan bakmıyo
Ins.canim esime yeni test yaptirdik onada normal dedi doktor.bendede testlerin hepsi normal.bekliycez vakti saati gelince olur heralde diyoruz.Baska bir sorun yoksa insallah kalirsin en kisa zamanda
Imsallah ben de onlardan biri olurum. Aynen oyle hepsi nasip kismet. Hayirla ve saglikla gelsin insallah bana ve herkese.
Bende 6 gün var adete bnde hiç bi sıkıntı olmuyor başım dönüyo arada ve kasıklarm acıyo bazen sen baya kötü olmuşsnMerhaba arkadaşlar ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım. Ama çok zorlandım çok ağrılarım oldu kasiklar da bel bacak..gece ateşlenen huzursuzluk uykudan uyanma. Sonra bir kere yarım saat çarpıntı m oldu doktora kontrole gittim bu sıkıntı yok dedi. Şimdi adete 7 gun var ama sürekli sol bacağım ve ayağımda kasılma var. Bu ay hiç umutlu değilim ilk deneme zaten. Ama ben bu ilaca nasıl dayanacağı
Doktor bidaha ki ay ara mi verir acaba yaa
İlk kez kullanıyorum acaba ondan mi senin ilk mi?bu de çatlatma iğnesi de oldu mu seninBende 6 gün var adete bnde hiç bi sıkıntı olmuyor başım dönüyo arada ve kasıklarm acıyo bazen sen baya kötü olmuşsn
Bende de prolaktin yüksekliği var dostineks kullandım şimdi de parlodel kullanıyorum sizin ikinci mi olcakBen dostineksde kullaniyorum klomen 2 basladiminş. anormal büyümez ilk kullanisim 8 yıl oncedeydi hatırlamıyorum kaç tane kullanmistim ama ignesiz tutmuştu inş. hayırlı haberler alrz)
Bu 2. Ayım benim evet çatlatma iğnesi geçen ayda vuruldum bu aydaİlk kez kullanıyorum acaba ondan mi senin ilk mi?bu de çatlatma iğnesi de oldu mu senin
Inş bu ay tutarBu 2. Ayım benim evet çatlatma iğnesi geçen ayda vuruldum bu ayda
Amin canımBende klomen başladım bu ay 2inci kullanisimiz cumartesi de kontrol var yumurta oluşmuşmu büyüklüğü vs vs ins bütün isteyenlere hayırlı evlat verir rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?