- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 37
- Konu Sahibi sevgili_can_
Kacinci ayin bu canimBen zaten direk adet sancısı olarak düşündüm çünkü benim 1 hafta önceden başlıyor zaten bu ayda olmıcak heralde yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci ayin bu canimBen zaten direk adet sancısı olarak düşündüm çünkü benim 1 hafta önceden başlıyor zaten bu ayda olmıcak heralde yaa
Klomende 2.ayımKacinci ayin bu canim
Hayirlisi olsun ins olumlu sonuc alirsinKlomende 2.ayım
Sag kasigimdaki agri bitti catladi 3 4 gun oldu simdi klomen de bitti ve bugun solda baski basladi yumos var hissediyorum aslinda..doktor da demedi oyle bisey ama. Eger oyleyse ben bu ay bosuna klomen almis olurum vallaBiri catlayinca digerleri sönüyor diye biliyorum canim ya.Ama büyükse çok onlar da catlayabilir.Bence catlarsa da ayni gunde filan catlarlar ikiz gebelik filan olur oyle de.Yani boyutlari birbirine yakin iki yumurta catlayabilir.Tabi bu benim tahminim.Benim de sol tarafta bi kac tane oyle küçük yumurta vardi hatta bunlar önemsiz dedigini hatirliyorum büyüğü gorunce sag tarafta.Bir sey de soramadim sorunca netten cok okuyorsunuz diyor doktorlar.Ben de açıklama bekliyorum sürekli biraz da konu hakkinda bilgili olunca her ayrıntıyı soylesinler istiyoruz
Kizlar klomen bittikten sonra kasik agriniz oldu mu hic?[/QUOTbende bikac gun gecince basliyor.boyle agri gibi degilde baski var gibi hissediyorum.
Benim iğneden sonra olmuştu iğne vuruldun muKizlar klomen bittikten sonra kasik agriniz oldu mu hic?
Yok canim daha 9.gundeyim.doktor takipsiz kullan dedi bu ay o yuzden doktorumu degistirdim 15.gune cok iyi bi doktora randevu alabildim umarim gec olmaz. Ya igneden once nie bu kadar baski olur kiBenim iğneden sonra olmuştu iğne vuruldun mu
Ee yumurtalar buyuyor ondanYok canim daha 9.gundeyim.doktor takipsiz kullan dedi bu ay o yuzden doktorumu degistirdim 15.gune cok iyi bi doktora randevu alabildim umarim gec olmaz. Ya igneden once nie bu kadar baski olur ki
Hayirlisi canim biliyorum cokkkk zorrrrr ama umidini kaybetme aslaTest yaptım şmdi 14. Günü iğnenin ama her zamanki gibi tek çizgiii olmadı sanırsam yine
Adet oldm bende öyle yapmaya çalışıyrm bu ay olur inşallahHayirlisi canim biliyorum cokkkk zorrrrr ama umidini kaybetme asla
Ben olsam 5.gun 1 taneyle baslardim.bende aynen o sekilde kullaniyorum.sonucta bu bi hormon ilaci daha aziyla buyuyecekse neden daha fazlasini iceceksin ki.bu ay azla baslarsin baktin buyumemis bidahaki ay dozu artirirsin.Selam kızlar bende yarın 3.gün klomene hiç istemesemde baslicam daha önce de klomen kullanarak olmuştu bende yumurta oluşuyor ama catlamiyor günde 2alcam 2 Dr gittim biri 5.gün 1 tane ile diğeri 3.gün 2 tane ile başlamayı önerdi siz olsanız napardiniz