- 24 Ağustos 2019
- 101
- 19
- 48
- 25
- Konu Sahibi ogretmenadayi
-
Merhabalar bende bu durumu yaşıyorum Ramazan'ın ilk günü başladı adet dönemim de geçti sonra tekrarladı çok huzursuz bir durum hicbirseye adepte olamiyorum tam geçti diyorum sanki birşey dürtüyor tekrarlıyor doktora gittim idrar tahlilleri temiz çıktı sadece mantar durumum varmış kadın doğum uzmanı böyle birşey yok sen takıntı haline getirmişsin Ramazan'ın ilk günü oldu diyorsun belki çok fazla su yüklemesi yaptın vücuda idrar kesende baskı yapmış olabilir dedi ve kızdı hatta aklından bunu çıkar başka şeylere odaklan dedi ve internette yazanlar beni korkuttu sizlerde durumlar nasıl2 aydır dediğin şekilde yaşıyorum bende henüz doktora gitmedim sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum bu yüzden ürolojiye gittim anlattıklarımdan aktif mesane gibi olabilir vs dedi ilaç verdi falan ama onunla alakalı oldugunu asla sanmıyorum artık cok garip rahatsız edici bir hissi var uyumama oturmama cok engel oluyor resmen 2 aydır eve kapattım kendimi sen doktora gittin mi geçti mi son durumun nedir ??
Sizin tam şikayetleriniz nedirMerhabalar bende bu durumu yaşıyorum Ramazan'ın ilk günü başladı adet dönemim de geçti sonra tekrarladı çok huzursuz bir durum hicbirseye adepte olamiyorum tam geçti diyorum sanki birşey dürtüyor tekrarlıyor doktora gittim idrar tahlilleri temiz çıktı sadece mantar durumum varmış kadın doğum uzmanı böyle birşey yok sen takıntı haline getirmişsin Ramazan'ın ilk günü oldu diyorsun belki çok fazla su yüklemesi yaptın vücuda idrar kesende baskı yapmış olabilir dedi ve kızdı hatta aklından bunu çıkar başka şeylere odaklan dedi ve internette yazanlar beni korkuttu sizlerde durumlar nasıl
Son durumunuz nedir acaba ?2 aydır dediğin şekilde yaşıyorum bende henüz doktora gitmedim sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum bu yüzden ürolojiye gittim anlattıklarımdan aktif mesane gibi olabilir vs dedi ilaç verdi falan ama onunla alakalı oldugunu asla sanmıyorum artık cok garip rahatsız edici bir hissi var uyumama oturmama cok engel oluyor resmen 2 aydır eve kapattım kendimi sen doktora gittin mi geçti mi son durumun nedir ??
Tam iyileşmiş sayılmamSon durumunuz nedir acaba ?
Bilmiyorum zaten hala geçmedi tam olarakMantar ya da idrar yolu enfeksiyonu etkili olabilir
Sizin ki tam nasılHipurin içiyorum bu durum olunca 3 kere içince geçiyor çok sinir bozucu bir durum bol bol su içiyorum
öyle midir gercektenmantar canım
Rahatsiz oluyordum sürekli idrara çıkma isteği gidiyorum birşey yok aynı anlattığın hisler çok sinir bozucu bir durumSizin ki tam nasıl
öyle midir gercekten
aynı sorunlar bende de var çünkü hatta klitoris batması çok sık yaşar oldum hayatımı altüst etti. ve tek sebebi candida adlı mantar.
Rahatsiz oluyordum sürekli idrara çıkma isteği gidiyorum birşey yok aynı anlattığın hisler çok sinir bozucu bir durum
Sizin ki tam nasıl
öyle midir gercekten
Teşekkür ederimBol su için. Yogurt yiyin bol bol
peki geçti mi sizin ki ne yaptınızRahatsiz oluyordum sürekli idrara çıkma isteği gidiyorum birşey yok aynı anlattığın hisler çok sinir bozucu bir durum
Gercekten mi bende de klitoriste sorun var çok rahatsız oluyorum agrı gibi sürekli dokununca bile agrıyor en büyük sorunum klitoris aslında şuan bunun nedeni mantardan kaynaklı mı pekiaynı sorunlar bende de var çünkü hatta klitoris batması çok sık yaşar oldum hayatımı altüst etti. ve tek sebebi candida adlı mantar.
Yazdım ya yukarıda 3 kere hipurin ilaç alıp bol bol su içince geçiyor diyeTeşekkür ederim
peki geçti mi sizin ki ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?