Klavye ile başım dertte

Ben tarayıcı değiştirince düzeldi. Telefonun kendi internet uygulamasından giriyorum sorun kalmadı uygulama kullanıyordum sildim çok sorunlu çünkü.

Ayni dertten muzdaribim yazdim yetkiliye ama dönmedi sanırım hasta olmuş (gecmis olsun) kimsede dönmedi belki ilgilenen yok yetkilnin mesajlari ile. Kac gundur berbat bir yazım tarzım var çünkü dogru yazmak imkansiza yakın . Site yetkileleri bu durumla neden ilgilenmedi onu da anlamadim. Kapanıp duruyor

Aynı sorundan muzdaribim
Mune nin profilinde bir üye sormuştu, chrome dan kaynaklıymış. Farklı tarayıcı kullananlarda düzeliyormuş.

Allah korusun Mune ablacım Ben çok uslu bir kız oldum artık lütfen bizi banlama yanlış anlama üzerine sohbete daldık bu arada klavye sorunu yaşıyoruz çözülürse seviniriz saygılar
Siteyle ilgili sorunlar dışında da çözümü bizden mi bekliyorsunuz :)))

Yazdıklarım klavyeye tıkladığım anda siliniyor veya kelime tekrarı oluyor diyorsanız KK uygulamasını ve tarayıcı olarak da chrome'u kullanmayın.

Iphone, ıpad kullananlar safariden giriş yapsın, android kullananlar Mozilla kullansın.

Siteyle ilgili değilse üzgünüm uygulamadan giriyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…