- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Namutenahii
-
Duyarlarsa bizi konu dışı banlayabilirlerSayenizde yöneticiler de sesimi duyar belki
Ne güzel sende söylede söyleDuysun sorun yok. Ben söyleyince duymazdan geliyor
Onu öyle kabul ettim artıkNe güzel sende söylede söyle
Allah korusunDuyarlarsa bizi konu dışı banlayabilirler
En güzeli boş ver önemli olan eştir gerisi teferruatOnu öyle kabul ettim artık
Aynen canım arada annesinin dedikodusunu falan yaparız biz. Sonra da amann annen de öyle işte napcan der bitiririzEn güzeli boş ver önemli olan eştir gerisi teferruat
Kız niye seslendin şimdiAllah korusunMune ablacım Ben çok uslu bir kız oldum artık lütfen bizi banlama yanlış anlama üzerine sohbete daldık bu arada klavye sorunu yaşıyoruz çözülürse seviniriz saygılar
Bizde yaparız valla aradaAynen canım arada annesinin dedikodusunu falan yaparız biz. Sonra da amann annen de öyle işte napcan der bitiririz
Ben tarayıcı değiştirince düzeldi. Telefonun kendi internet uygulamasından giriyorum sorun kalmadı uygulama kullanıyordum sildim çok sorunlu çünkü.Merhaba, siteye telefondan giriyorum
Mesaj yazarken bir harfi hatalı yazsam silmek istediğimde klavye yapanıyor. Tekrar aç tekrar imlecin yerini ayarla, çok uğraştırıyor
Mobil uygulamayı da yükledim, 2 farklı tarayıcıdan da denedim
Yok yok yokhep aynı sorun...
Lütfen bu sorunu çözebilir misiniz yetkililer
Klavye için seslendim merak etmeKız niye seslendin şimdi
Ayni dertten muzdaribim yazdim yetkiliye ama dönmedi sanırım hasta olmuş (gecmis olsun) kimsede dönmedi belki ilgilenen yok yetkilnin mesajlari ile. Kac gundur berbat bir yazım tarzım var çünkü dogru yazmak imkansiza yakın . Site yetkileleri bu durumla neden ilgilenmedi onu da anlamadim. Kapanıp duruyorMerhaba, siteye telefondan giriyorum
Mesaj yazarken bir harfi hatalı yazsam silmek istediğimde klavye yapanıyor. Tekrar aç tekrar imlecin yerini ayarla, çok uğraştırıyor
Mobil uygulamayı da yükledim, 2 farklı tarayıcıdan da denedim
Yok yok yokhep aynı sorun...
Lütfen bu sorunu çözebilir misiniz yetkililer
Şu anda yandexle giriyorum klavyede sorunu yok. Arama motoru değiştirin arkadaşlarAynı sorundan muzdaribim
Mune nin profilinde bir üye sormuştu, chrome dan kaynaklıymış. Farklı tarayıcı kullananlarda düzeliyormuş.
Siteyle ilgili sorunlar dışında da çözümü bizden mi bekliyorsunuz :)))Allah korusunMune ablacım Ben çok uslu bir kız oldum artık lütfen bizi banlama yanlış anlama üzerine sohbete daldık bu arada klavye sorunu yaşıyoruz çözülürse seviniriz saygılar
Siteyle ilgili değilse üzgünüm uygulamadan giriyorum ben :)Siteyle ilgili sorunlar dışında da çözümü bizden mi bekliyorsunuz :)))
Yazdıklarım klavyeye tıkladığım anda siliniyor veya kelime tekrarı oluyor diyorsanız KK uygulamasını ve tarayıcı olarak da chrome'u kullanmayın.
Iphone, ıpad kullananlar safariden giriş yapsın, android kullananlar Mozilla kullansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?