• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klavye ile başım dertte

Merhaba, siteye telefondan giriyorum
Mesaj yazarken bir harfi hatalı yazsam silmek istediğimde klavye yapanıyor. Tekrar aç tekrar imlecin yerini ayarla, çok uğraştırıyor :KK43:
Mobil uygulamayı da yükledim, 2 farklı tarayıcıdan da denedim
Yok yok yok :KK43: hep aynı sorun...
Lütfen bu sorunu çözebilir misiniz yetkililer :KK43:
Ben tarayıcı değiştirince düzeldi. Telefonun kendi internet uygulamasından giriyorum sorun kalmadı uygulama kullanıyordum sildim çok sorunlu çünkü.

Merhaba, siteye telefondan giriyorum
Mesaj yazarken bir harfi hatalı yazsam silmek istediğimde klavye yapanıyor. Tekrar aç tekrar imlecin yerini ayarla, çok uğraştırıyor :KK43:
Mobil uygulamayı da yükledim, 2 farklı tarayıcıdan da denedim
Yok yok yok :KK43: hep aynı sorun...
Lütfen bu sorunu çözebilir misiniz yetkililer :KK43:
Ayni dertten muzdaribim yazdim yetkiliye ama dönmedi sanırım hasta olmuş (gecmis olsun) kimsede dönmedi belki ilgilenen yok yetkilnin mesajlari ile. Kac gundur berbat bir yazım tarzım var çünkü dogru yazmak imkansiza yakın . Site yetkileleri bu durumla neden ilgilenmedi onu da anlamadim. Kapanıp duruyor

Aynı sorundan muzdaribim
Mune Mune nin profilinde bir üye sormuştu, chrome dan kaynaklıymış. Farklı tarayıcı kullananlarda düzeliyormuş.

Allah korusun :eek: Mune Mune ablacım Ben çok uslu bir kız oldum artık lütfen bizi banlama yanlış anlama üzerine sohbete daldık bu arada klavye sorunu yaşıyoruz çözülürse seviniriz saygılar :KK52:
Siteyle ilgili sorunlar dışında da çözümü bizden mi bekliyorsunuz :)))

Yazdıklarım klavyeye tıkladığım anda siliniyor veya kelime tekrarı oluyor diyorsanız KK uygulamasını ve tarayıcı olarak da chrome'u kullanmayın.

Iphone, ıpad kullananlar safariden giriş yapsın, android kullananlar Mozilla kullansın.

Siteyle ilgili sorunlar dışında da çözümü bizden mi bekliyorsunuz :)))

Yazdıklarım klavyeye tıkladığım anda siliniyor veya kelime tekrarı oluyor diyorsanız KK uygulamasını ve tarayıcı olarak da chrome'u kullanmayın.

Iphone, ıpad kullananlar safariden giriş yapsın, android kullananlar Mozilla kullansın.
Siteyle ilgili değilse üzgünüm uygulamadan giriyorum ben :)

Back
X